Mehmet Göktürk 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Çağlar Bayur yazdı: kış lastiği? yaz. ama kar felan yoktu. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Oğuzkan Işık yazdı: Şehir dışına çıkmaya korktuğunuz arabalarınız alınır Mehmet Ozyurek yazdı: Korkmam çıkarım da.. kışın çıkmam, kışı gördükten sonra bu net 12 tüketim 17 lere çıkıyor, ısıtıcılar sömürüyor. 100'den sıfıra kullanmayacağımıza göre ortalama 200 km de bi durmak gerektirir. Kışın şehir dışına çıkamadığınız arabalarınız (ölü) değerinde alınır 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Önder Özcan yazdı: Kışın şehir dışına çıkamadığınız arabalarınız (ölü) değerinde alınır Ayirkondeyşınlı var isten mi? 1 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: Çatır çatır izmire gittim geldim 140+ hız ile otobandan 1-2 dereceydi Gidilir gidilmesine ama marifet tedbirli olmakta. 7 derecenin altındaki sıcaklıklarda yaz lastiğinin pek güvenli olmadığı su götürmez bir gerçektir. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Bunun bi kısmını kapitalizm olarak görüyorum bu nedenle bundan sonra 4 mevsim almaya karar verdim O mesajda mesele lastik değil akü sıcaklığı Servet Aydın yazdı: Ayirkondeyşınlı var isten mi? Kışın sıcak yazın serin 2 Yorum bağlantısı
Onur Demir 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Bu hafta biraz soğuktu. ortalamam 20 şuanda. azcık salsam 25ler hayal değil Sende durumlar nedir abi? Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Bende 20-21 arası geziyor. Haliyle batarya da verimsiz. Sabah gelirken -4 dereceydi. Kızımı bıraktım. Koltuk ısıtma 22 derecede kalorifer ve direksiyon ısıtma açıktı. Bir ara 44-50 bandında gezdi tüketim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Ocak Yazar Paylaş 20 Ocak Onur Demir yazdı: Sende durumlar nedir abi? 12 den 17 lere çıktık biz. Hiç kasmıyoruz, Isıtıcıları kullanıyoruz. Kaloriferi benzinli araba kaloriferi gibi değil. anında ısıtmaya başlıyor ama az ısıtıyor. Mecburen diğer ısıtıcıları açıyoruz. 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Servet Aydın yazdı: Ayirkondeyşınlı var isten mi? Hortum ne tarafa geliyor? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Mecburen diğer ısıtıcıları açıyoruz. kaç ısıtıcı var bunda Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Mahmut Yıldız yazdı: Hortum ne tarafa geliyor? Çağlar Bayur yazdı: kaç ısıtıcı var bunda Mabad bir hand iki bence 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Ocak Yazar Paylaş 20 Ocak Çağlar Bayur yazdı: kaç ısıtıcı var bunda Kalorifer, koltuklar, direksiyon Hepsi de elektrikle çalışıyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Ocak Paylaş 20 Ocak araba dediğin 5 dk da dolar, 800 km durmaksızın yaz kış her türlü havada herşey açık gider, pis fakir değilseniz tabiii 1 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Kalorifer, koltuklar, direksiyon Hepsi de elektrikle çalışıyor. polar giy eldiven tak? 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: araba dediğin 5 dk da dolar, 800 km durmaksızın yaz kış her türlü havada herşey açık gider Abii geç bunları, görende her hafta 800km durmadan gidiyorsun sanacak. Bak bende şirket aracı var, yazın bi tatile gittim kasımda da ayvalığa gittim geldim. Yakıt, yol ve köprü ücreti ödemiyorum. ona rağmen o dediğin yolu yapmıyorum. Şartlamayın kendinizi bu kadar. benzinli araçla o yolu yaptığımda da 4 kez falan mola verdim. 3 Yorum bağlantısı
Murat Küçük 20 Ocak Paylaş 20 Ocak @Mehmet Ozyurek abi yaktın beni senin yüzünden bende corsa e aldım Şaka yapıyorum yanlış anlama. Bende elektrik kervanına corsa e ile katıldım. İlk izlenimlerim güzel memnunum. Malum Ankara da kış şartlarında 20-25 arasında dolaşıyoruz hem soğuk hem de kısa mesafeden dolayı. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Ocak Yazar Paylaş 20 Ocak Murat Küçük yazdı: @Mehmet Ozyurek abi yaktın beni senin yüzünden bende corsa e aldım Şaka yapıyorum yanlış anlama. Bende elektrik kervanına corsa e ile katıldım. İlk izlenimlerim güzel memnunum. Malum Ankara da kış şartlarında 20-25 arasında dolaşıyoruz hem soğuk hem de kısa mesafeden dolayı. Şarj imkanın kolaysa 10 numara seçim. Güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Murat Küçük 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Şarj imkanın kolaysa 10 numara seçim. Güle güle kullan Teşekkür ederim abi. Şarjı şimdilik dışardan DC ile yapıyorum yakınımda çok sayıda var ama otopark için planlarımda mevcut çünkü bir aksilik olmaz ise sonrası da elektrikli ile devam edecek. Mondeo ya artık binmiyoruz bile corsa her ihtiyacımızı çözüyor şuanda. 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: araba dediğin 5 dk da dolar, 800 km durmaksızın yaz kış her türlü havada herşey açık gider, pis fakir değilseniz tabiii Mondeonun depo 5 dk ya dolmuyor (62 lt) 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Hele bazen yavaş pompaya denk gelirsin. of ki of. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Ocak Paylaş 20 Ocak 6 dk. ya doluyormuş, çekilecek dert değil vallahi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: 6 dk. ya doluyormuş, çekilecek dert değil vallahi Ali izmirden gelirken 3 kez şarj aldım (aslında izmir değil izmirden sonra 100km daha bizim memleket). her seferinde 20 dk felan durdum o da fazla bile idi. Bir sonraki istasyonu işaretliyorsun. alet hemen gösteriyor doldukça %1 le %2 ile vs varacaksın diye. %20 olunca fişi çekip bastım gaza. pardon elektriğe. tavsiye ederim. Birinci durakta kahve aldım, diğerinde köfte yedim diğerinde mesajlarıma baktım. Benzincide olduğu gibi bir dükkana gir çık kart çek olmadı. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: 6 dk. ya doluyormuş, çekilecek dert değil vallahi Gelişimin karşısında duramazsınız. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Ocak Paylaş 21 Ocak Elektriklide kısa-uzun mesafe tüketimde fark ediyor mu? Soğuk motor durumu mu var? Yorum bağlantısı
Recommended Posts