H.Cenk Bayrakçı 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Hocam hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Yalnız birşeye takıldım. Vegan deri direksiyon ne oluyor ? Bitkiden mi yapılmış Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun hocam, maşallah pek güzel Hasan Karabekiroglu yazdı: Dastır dan sessiz olamaz. Metin Akbal yazdı: Hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak dileğiyle Mehmet Yeter yazdı: Cenk hocam hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. Teşekkür ederim Mehmet Hocam. Onur Demir yazdı: Hocam hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. Teşekkür ederim Onur. Emin Önal yazdı: hayırlı olsun hocam. Kazasız belasız binin inşallah. Sağol Emin. Ahmet Hasan Şendağ yazdı: Hayırlı olsun Cenk bey Opel, Omega’dan başlar Teşekkür ederim. Evet Opel Omegadan başlayabilir, Rekord da olabilir. Mertol Kip yazdı: Kazasiz cezasiz. Sağol Mertol. İnan Çınar yazdı: Güle güle kullanın hocam. Sağol İnan. Aldık yavrum aldık. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Selam, ben İlkay'ın böbrek taşıyım. Hayırlı olsun aracınız 7 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce İlkay Başaran yazdı: Selam, ben İlkay'ın böbrek taşıyım. Hayırlı olsun aracınız Vay be forumda neler oluyor? Teşekkür ederim Jason, aman işte İlkay ve böbrek taşı. Alet gergin. 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 6 saat önce Paylaş 6 saat önce İlkay Başaran yazdı: Selam, ben İlkay'ın böbrek taşıyım. Hayırlı olsun aracınız Ne kadar da SİNS i görünümlü bir böbrek taşısınız 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 saat önce Paylaş 6 saat önce İnan Çınar yazdı: Ne kadar da SİNS i görünümlü bir böbrek taşısınız O öldü ama tam ölmemiş diyorlar :P 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 6 saat önce Paylaş 6 saat önce İlkay Başaran yazdı: O öldü ama tam ölmemiş diyorlar :P Tam ölmüş mü diye de bakmaya korkar insan. Bence öylece direkt gömmüşlerdir. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 saat önce Paylaş 6 saat önce İnan Çınar yazdı: Tam ölmüş mü diye de bakmaya korkar insan. Bence öylece direkt gömmüşlerdir. Daha derin kazmışlar deniyor 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hayırlı olsun Hocam, gülerek kullanın, yüksek araç daha iyidir Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce İlkay Başaran yazdı: O öldü ama tam ölmemiş diyorlar :P Bilezik de attınız mı ? 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce ac açmadan havalandırma açıp ortadan üfleteceğim mesela, ekrandan mı düğmelerden mi yapılıyor? ben olsam buna diamond derdim, gold olunca insan sarı şeyler arıyor Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Gaza geldim bayiyi aradım,çok iyi fiyata düşüyorlar,takasa da güzel fiyat verdiler.imkani olan varsa değerlendirsin derim.Yıl başına belki yine kampanya olur ama Bakalim hafta sonu hanımla bi gideyim bende 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Fikri Keleş yazdı: ,çok iyi fiyata düşüyorla mesela nedir o güzellik? Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: mesela nedir o güzellik? 1780 e kadsr indi fiyatı tüm opsiyonlar ile Renk vs var hemen teslim. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. Cavit Çırakoğlu yazdı: Hayırlı olsun. Kazasız belasız. Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun Hocam, gülerek kullanın, yüksek araç daha iyidir Teşekkür ederim Selçuk. Fikri Keleş yazdı: Hayırlı olsun,sağlıkla binin Teşekkürler Fikri. Hayrettin Bahadir yazdı: Güzel günlerde kullanın Sağol Hayrettin. Çağlar Bayur yazdı: ac açmadan havalandırma açıp ortadan üfleteceğim mesela, ekrandan mı düğmelerden mi yapılıyor? ben olsam buna diamond derdim, gold olunca insan sarı şeyler arıyor Hem düğme hem de ekrandan yapılıyor Çağlar Abi. Fikri Keleş yazdı: 1780 e kadsr indi fiyatı tüm opsiyonlar ile Renk vs var hemen teslim. Biz 1750'ye aldık. 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tekrar hayırlı olsun. Vegan deri nedir bilen varsa anlatsın lütfen Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Murat Sahın yazdı: Tekrar hayırlı olsun. Vegan deri nedir bilen varsa anlatsın lütfen Vinleks 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Murat Sahın yazdı: Tekrar hayırlı olsun. Vegan deri nedir bilen varsa anlatsın lütfen Suni deri. Gerçek deri olanı var mı bilemedim, Bentleyde falan belki vardır. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Sanki yediğimiz sığırların derisi uzaya gidiyor Deri çok pahalı bişey değil. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts