Çağlar Bayur 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Bagajda etiket vardi dyo muydu boya ureticisi standox olabilir en büyükleri Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Geçmiş olsun, aynı sıkıntı benim de radarımda. Çift renkte bu problemi çok görüyorum, hatta acaba olmadan şeffaf ppf mi yaptırsam diyorum ama bu defa da yenilemek gerekince acaba sökerken boyayı kaldırıp iş açar mı diyorum. Değer kayıbı için ilk teklifi kabul etmeyin, genellikle daha yüksek rakamı teklif ettiklerini duydum. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Çağlar Bayur yazdı: standox olabilir en büyükleri Dayimin 89 kirmizi sahinde dyo boya kodu yaziyordu 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Böyle bir leke için canımı sıkmazdım uğraşmazdım bile. Sanki kapalı otoparkta mı duruyor iki gün sonra daha başka bir şey olur zaten Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Leke 1 tane değil, 2-3 yerde tavanda. Kaputta da beyaz beyaz ufak benekler şeklinde atma var, sanki taş çarpıp sıyırmış gibi (taş atığı değil ama). Opelle görüşeceğim bakalım ne diyecekler? Yorum bağlantısı
Mertol Kip 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Al 100 bin tazminatını devam et bence. Hiç kasma boyatmaya falan. Dandik bu opeller dandk sjhdgfkjshgd 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ali Darbaz yazdı: Böyle bir leke için canımı sıkmazdım uğraşmazdım bile. Sanki kapalı otoparkta mı duruyor iki gün sonra daha başka bir şey olur zaten leke değil 3 sene sonra komple soyulma başlangıcı 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mertol Kip yazdı: Al 100 bin tazminatını devam et bence. Hiç kasma boyatmaya falan. Dandik bu opeller dandk sjhdgfkjshgd Sitilintis hepsi dert Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Sitilintis hepsi dert öhöö cooper damalı tavan da aynı 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Hayırlı olsun inşallah. çok beğendiğim bir araç. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Serhat Işık yazdı: Hayırlı olsun inşallah. çok beğendiğim bir araç. elantriklisini satayım sana hem tek renk boya dökülmesine karşı benim tarafımdan garantili 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Fatih Keskin yazdı: elantriklisini satayım sana hem tek renk boya dökülmesine karşı benim tarafımdan garantili Mokka? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Fatih Keskin yazdı: elantriklisini satayım sana hem tek renk boya dökülmesine karşı benim tarafımdan garantili Hişş hemşerimi yedirtmem sana Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Mokka? Servet Aydın yazdı: Hişş hemşerimi yedirtmem sana hemşerini yedim bitirdim sıra sen de 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Hersey fotolu ve resmi olsada fiyat kirilmasi banko garanti zaten bahane aranan bir piyasa. Kaput boyanir isede ustune ppf kaplanir tavanda cok rahatsiz edici goze batan durumsa parlak siyah ppflenir. Satilirken sokulur hem olusabilicek yeni kalkmalarda onlenmis olur. sonra tavan boyası ppfle beraber gelirse ? bu sefer boyatınca elde yazı da olmayacak Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: sonra tavan boyası ppfle beraber gelirse ? bu sefer boyatınca elde yazı da olmayacak Iki ucu degnek modu. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Sitilintis hepsi dert Benim Grandland in tavanı siyahtı, kuş kedi köpek dinazor ejderha hepsi zıçtı bir şey olmadı. C5 inki tek renk zaten araba lacivert tavan siyah olsa belli bile olmazdı muhtemelen Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mertol Kip yazdı: Benim Grandland in tavanı siyahtı, kuş kedi köpek dinazor ejderha hepsi zıçtı bir şey olmadı. C5 inki tek renk zaten araba lacivert tavan siyah olsa belli bile olmazdı muhtemelen Abi benim pejo komple siyah artik soyulursa komple mandalina gibi soyarim. 🙂 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Abi benim pejo komple siyah artik soyulursa komple mandalina gibi soyarim. 🙂 Yok ya bu mallitolar araba kompil gövde rengine boyandıktan sonra tavanı tekrar siyaha boyuyorlar. Ondan saçmalıyor. Boyama siyah tavan isteyene kapla gönder işte di mi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Geçmiş olsun, aynı sıkıntı benim de radarımda. Çift renkte bu problemi çok görüyorum, hatta acaba olmadan şeffaf ppf mi yaptırsam diyorum ama bu defa da yenilemek gerekince acaba sökerken boyayı kaldırıp iş açar mı diyorum. Bence vakit kaybetmeden kaput ve tavana yaptır. iyi bir yerde yaptır iki sene sonra yenile Ben aracın bütününe yapılmasına rıza gösteremiyorum. Her yeri söküyorlar. söktükleri yerleri kırıyorlar, silikonla yapıştırıyorlar falan. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bence vakit kaybetmeden kaput ve tavana yaptır. iyi bir yerde yaptır iki sene sonra yenile Ben aracın bütününe yapılmasına rıza gösteremiyorum. Her yeri söküyorlar. söktükleri yerleri kırıyorlar, silikonla yapıştırıyorlar falan. Peki sökülmek istendiğinde boya ile birlikte gelirse? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: Peki sökülmek istendiğinde boya ile birlikte gelirse? Kuş pislerse direk boyanıyor zaten. Kaliteli ürünlerin rahat soyulduğu söyleniyor. Ben karşıyım zaten. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts