Aytac Sakal 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Hayirlı Olsun Hocam Kazasız Belasız 🧿. 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Hayırlı olsun, sağlıklı mutlu günlerde binin inşallah hocam. Yakışıklıymış... Forumda bir Opel rüzgarı esmeye başladı ama hayırlısı... 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Hayrettin Bahadir yazdı: Güzel günlerde kullanın Yağmur yağış varken binmeyin diyorsunuz yani. 2 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Cenk hocam hayırlı olsun. Güle güle, kazasız belasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Hocam hayırlı olsun güzel günlerde kullanın 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Hayırlı olsun motor zamanlaması kayışlı sanırım. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Hayırlı olsun Teşekkürler hocam Murat Sahın yazdı: Tekrar hayırlı olsun. Vegan deri nedir bilen varsa anlatsın lütfen Teşekkürler. Suni deri, gerçek değil. Mehmet Göktürk yazdı: Vinleks 👍 Aytac Sakal yazdı: Hayirlı Olsun Hocam Kazasız Belasız 🧿. Teşekkür ederim Abdussamed Acar yazdı: Hayırlı olsun, sağlıklı mutlu günlerde binin inşallah hocam. Yakışıklıymış... Forumda bir Opel rüzgarı esmeye başladı ama hayırlısı... Sağol Abdussamed. Fırat Önal yazdı: Cenk hocam hayırlı olsun. Güle güle, kazasız belasız kullanın. Teşekkürler Fırat hocam. Metin Uzunoğlu yazdı: Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Teşekkürler Metin hocam. Görkem Karakaş yazdı: Hocam hayırlı olsun güzel günlerde kullanın Teşekkürler Görkem. Bu arada alıntı yapıp cep telefonunun azizliğine uğrayıp, görmeden cevaplamadığım mesajlar olmuş. Düzeltmeye çalıştım. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum, kusura bakmasınlar. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Hayırlı olsun abi. Garanti kaç sen bunlarda? 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Hayırlı olsun hocam 5 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hayırlı olsun Cenk abi. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun.Allah kaza bela göstermesin. 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Cenk Hocam. Hayırlı olsun çok donanımlı ve yakışıklı bir araç. Kazasız günlerde binin inşallah. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayırlı olsun abi. Garanti kaç sen bunlarda? Sağol Tansu. 3 sene garanti. Ayhan Asil yazdı: Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın. Teşekkürler Ayhan. Ali Cihangiroğlu yazdı: Hayırlı olsun hocam Teşekkür ederim Sayın Cihangiroğlu. Erdoğan Temur yazdı: Hayırlı olsun Cenk abi. Güle güle kullanın. Teşekkürler Erdoğan. Mehmet Dagdeviren yazdı: Hayırlı olsun.Allah kaza bela göstermesin. Teşekkür ederim. Cem Dilmen yazdı: Cenk Hocam. Hayırlı olsun çok donanımlı ve yakışıklı bir araç. Kazasız günlerde binin inşallah. Teşekkür ederim Cem Hocam Doktorum Civanım. Taylan hocam ile kulaklarını çınlattık bu arada. Sen onun kıdemlisi imişsin. Ali Darbaz yazdı: Hayırlı olsun motor zamanlaması kayışlı sanırım. Sağol. Aynı motor Ali. 130 beygir. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hocam keyifle kullanın, kazasız belasız 🧿 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 22 dakika önce Paylaş 22 dakika önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Teşekkür ederim Cem Hocam Doktorum Civanım. Taylan hocam ile kulaklarını çınlattık bu arada. Sen onun kıdemlisi imişsin. Aynen Taylan benim çömezimdi. Kral çocuktur severim kendisini. Çok selam söyle. Bu arada 1.2 kayış muhabbetine de takılma aslı astarı yok Bakımları düzenli yaptır uygun yağ koydur keyifle bin. 60-90 bin arası da trigeri değiştirirsin. Şu an 30 35 bin arası tutuyor normal bakımla birlikte . Ben de yurt dışı dönüşü 408 aldım da ondan biraz takip ediyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 dakika önce Paylaş 7 dakika önce Cem Dilmen yazdı: Bu arada 1.2 kayış muhabbetine de takılma aslı astarı yok Bakımları düzenli yaptır uygun yağ koydur keyifle bin. 2024 ten itibaren sistemde değişiklik yapılmış galiba.. Benim ustaya sormuştum.. öyle demişti.. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 dakika önce Paylaş 3 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: 2024 ten itibaren sistemde değişiklik yapılmış galiba.. Benim ustaya sormuştum.. öyle demişti.. 136 ps hibrit olanlarda zincire geçilmişti. Yorum bağlantısı
Recommended Posts