İçeriğe Yönlendir

2025 Opel Mokka 1.2 GS Bold Pack

H.Cenk Bayrakçı

Recommended Posts

Emin Önal
Çiğdem Bilen yazdı:

Bu forum da maalesef diğer forumlara benzemeye başladı. Manipülasyon provokasyon ne ararsanız var bu başlıkta.

Hocam bunun sebebi de had bilmezliklerin eskiye göre daha fazla tolere ediliyor olması. Tamam hoşgörülü olalım, tamam herkesi kucaklayalım, yapıcı olalım ama o zaman da ortam dediğiniz gibi diğerlerinden ayrışmıyor. Ölçüsü yok, kriteri yok. Ayıpsa, hadsizlik ise cezası olmalı ! Ben artık bu görüşteyim forum adına. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Adam beni pisikoloğa git , arabalarımızlada dalga geçerken kimse beni bu kadar savunmadı ya. Çifte standart var forumda. :D

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Ali Darbaz yazdı:

Adam beni pisikoloğa git , arabalarımızlada dalga geçerken kimse beni bu kadar savunmadı ya. Çifte standart var forumda. :D

Kim dedi bilmiyorum (ben de olabilirim) ama doğru söylemiş. :)

Cenk'in benim savunmama ihtiyacı olduğunu düşünmuyorum. Onu savunduğum falan da yok, sadece fazla abarttınız.Bu arada kendisinin olmadığı yerde haksızlık yapılirsa savunurum. Ama aynı şartlarda seni de savunurum. Ki Cenk le hukukumuz buranın dutluk, onun doç operatörü olduğu yıllara dayanır, sen de sevildiğini bil yani :)

Nolcak len arabanla dalga geçildiyse araba bu, benzin koyup biniyon. 

Bu arada bana ara sıra forumda hanımların olduğunu hatirlatin terbiyesizlik yapmayayim. Gerci kolay kolay yapmam da bu Ali benim terbiyemi bozuyor hep. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Mertol Kip yazdı:

Kim dedi bilmiyorum (ben de olabilirim) ama doğru söylemiş. :)

Cenk'in benim savunmama ihtiyacı olduğunu düşünmuyorum. Onu savunduğum falan da yok, sadece fazla abarttınız.Bu arada kendisinin olmadığı yerde haksızlık yapılirsa savunurum. Ama aynı şartlarda seni de savunurum. Ki Cenk le hukukumuz buranın dutluk, onun doç operatörü olduğu yıllara dayanır, sen de sevildiğini bil yani :)

Hayırlı olsunu çok öncesinden dediydim. Sonra zaman geçti ve kafamdaki sis bulutları dağılınca "yav sanki bi terslik var"  gibime geldi. Onuda paylaştım kendi yorumumla. Suçuda pazarlamacıların üstün yeteneğine attım.  Hay ben neden kaç para fark ödediğini sorduysam keşke sormadaydım. Haksızlığa uğradığını hissettim. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mertol Kip

O mesajina cevap yazdiydim ama silinmiş. Kufur etme hakkimiza ket vurulamaz, dimokraaaasi istiyorukgh. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Ali merdivende oturmak nasıl bir duygu. (konuyu değiştireyim)

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mertol Kip yazdı:

O mesajina cevap yazdiydim ama silinmiş. Kufur etme hakkimiza ket vurulamaz, dimokraaaasi istiyorukgh. 

Dövüyonmu sövüyonmu seviyonmu kafam çok karıştı .😃

Mehmet Göktürk yazdı:

Ali merdivende oturmak nasıl bir duygu. (konuyu değiştireyim)

Çok acıttı emme Sorunu çözünce mağza müdürünün gözleri pırlanta gibi ışıldadı. Değerdi 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Ali Darbaz yazdı:

Dövüyonmu sövüyonmu seviyonmu kafam çok karıştı .😃

Ne sövcem len sana, o kadar kızarsam yüzüne söverim. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çiğdem Bilen yazdı:

Bu forum da maalesef diğer forumlara benzemeye başladı.

bu cümlenin altındaki düşünce hoş değil. Uzatmayacağım. Saygısızlık yapmayın. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Ben yapabilir miyim? Agsjdjdj

Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Cümlenin altında bir şey yok saygısızlık da yok sebebini sonraki cümlede yazdım zaten. Sonraki cümlede siz varsanız siz saygısızlık yapmışsınızdır yoksanız yapanlar alınsın.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mertol Kip yazdı:

solar paneller hala elektrik üretiyor mu?  eve /arabaya yetecek kadar

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Mertol Kip yazdı:

hayır yapamazsın. Herşeyi biliyoruz. Zonno polis çağırıyor valla. Adamın cpu temp 53'e vuruyor cevap yazarken. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mehmet Göktürk yazdı:

hayır yapamazsın. Herşeyi biliyoruz. Zonno polis çağırıyor valla. Adamın cpu temp 53'e vuruyor cevap yazarken. 

Foruma hizmet veren sunucun sistem özelikleri nedir. Çoklu işlerin yapıldığı bir serverda çalışan sanal bir bilgisayarmı yoksa tamamen zonno için bir sunucumu kullanıyorsun. Markası Dell ise arıza kaydı açsana. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mertol Kip yazdı:

biraz toyota hakkında konuşur musunuz. Bana iyi geliyor valla

mazlumu-getirin-bana-repligiyle-tanimist

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Birisi zamanında yutubede bana direksiyonu tutan zayıf kollarım için " senin o kürdan kollarını orana burana saplarım" gibisinden bişey yazdıydı. Hemen yorumu silmiştim :D .

Forumda herkes kendi topiclerinin içeriğine yazılan mesajları silme özelliği gelsin. Anında silelim. Sadece izin verdiklerimiz kalsın. Varmı böyle bişi. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   4 kullanıcı

• Mustafa Yalçın
    • Mehmet Yeter
    • Çiğdem Bilen
    • Oğuzhan Çakır
  • Yeni Oluştur...