Emin Önal 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çiğdem Bilen yazdı: Bu forum da maalesef diğer forumlara benzemeye başladı. Manipülasyon provokasyon ne ararsanız var bu başlıkta. Hocam bunun sebebi de had bilmezliklerin eskiye göre daha fazla tolere ediliyor olması. Tamam hoşgörülü olalım, tamam herkesi kucaklayalım, yapıcı olalım ama o zaman da ortam dediğiniz gibi diğerlerinden ayrışmıyor. Ölçüsü yok, kriteri yok. Ayıpsa, hadsizlik ise cezası olmalı ! Ben artık bu görüşteyim forum adına. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Adam beni pisikoloğa git , arabalarımızlada dalga geçerken kimse beni bu kadar savunmadı ya. Çifte standart var forumda. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Adam beni pisikoloğa git , arabalarımızlada dalga geçerken kimse beni bu kadar savunmadı ya. Çifte standart var forumda. Kim dedi bilmiyorum (ben de olabilirim) ama doğru söylemiş. Cenk'in benim savunmama ihtiyacı olduğunu düşünmuyorum. Onu savunduğum falan da yok, sadece fazla abarttınız.Bu arada kendisinin olmadığı yerde haksızlık yapılirsa savunurum. Ama aynı şartlarda seni de savunurum. Ki Cenk le hukukumuz buranın dutluk, onun doç operatörü olduğu yıllara dayanır, sen de sevildiğini bil yani Nolcak len arabanla dalga geçildiyse araba bu, benzin koyup biniyon. Bu arada bana ara sıra forumda hanımların olduğunu hatirlatin terbiyesizlik yapmayayim. Gerci kolay kolay yapmam da bu Ali benim terbiyemi bozuyor hep. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Kim dedi bilmiyorum (ben de olabilirim) ama doğru söylemiş. Cenk'in benim savunmama ihtiyacı olduğunu düşünmuyorum. Onu savunduğum falan da yok, sadece fazla abarttınız.Bu arada kendisinin olmadığı yerde haksızlık yapılirsa savunurum. Ama aynı şartlarda seni de savunurum. Ki Cenk le hukukumuz buranın dutluk, onun doç operatörü olduğu yıllara dayanır, sen de sevildiğini bil yani Hayırlı olsunu çok öncesinden dediydim. Sonra zaman geçti ve kafamdaki sis bulutları dağılınca "yav sanki bi terslik var" gibime geldi. Onuda paylaştım kendi yorumumla. Suçuda pazarlamacıların üstün yeteneğine attım. Hay ben neden kaç para fark ödediğini sorduysam keşke sormadaydım. Haksızlığa uğradığını hissettim. 3 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce O mesajina cevap yazdiydim ama silinmiş. Kufur etme hakkimiza ket vurulamaz, dimokraaaasi istiyorukgh. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali merdivende oturmak nasıl bir duygu. (konuyu değiştireyim) Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mertol Kip yazdı: O mesajina cevap yazdiydim ama silinmiş. Kufur etme hakkimiza ket vurulamaz, dimokraaaasi istiyorukgh. Dövüyonmu sövüyonmu seviyonmu kafam çok karıştı .😃 Mehmet Göktürk yazdı: Ali merdivende oturmak nasıl bir duygu. (konuyu değiştireyim) Çok acıttı emme Sorunu çözünce mağza müdürünün gözleri pırlanta gibi ışıldadı. Değerdi 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Dövüyonmu sövüyonmu seviyonmu kafam çok karıştı .😃 Ne sövcem len sana, o kadar kızarsam yüzüne söverim. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çiğdem Bilen yazdı: Bu forum da maalesef diğer forumlara benzemeye başladı. bu cümlenin altındaki düşünce hoş değil. Uzatmayacağım. Saygısızlık yapmayın. 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu cümlenin altındaki düşünce hoş değil. Uzatmayacağım. Saygısızlık yapmayın. Ben yapabilir miyim? Agsjdjdj Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu cümlenin altındaki düşünce hoş değil. Uzatmayacağım. Saygısızlık yapmayın. Cümlenin altında bir şey yok saygısızlık da yok sebebini sonraki cümlede yazdım zaten. Sonraki cümlede siz varsanız siz saygısızlık yapmışsınızdır yoksanız yapanlar alınsın. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mertol Kip yazdı: Ben yapabilir miyim? Agsjdjdj solar paneller hala elektrik üretiyor mu? eve /arabaya yetecek kadar Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mertol Kip yazdı: Ben yapabilir miyim? Agsjdjdj hayır yapamazsın. Herşeyi biliyoruz. Zonno polis çağırıyor valla. Adamın cpu temp 53'e vuruyor cevap yazarken. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: hayır yapamazsın. Herşeyi biliyoruz. Zonno polis çağırıyor valla. Adamın cpu temp 53'e vuruyor cevap yazarken. Foruma hizmet veren sunucun sistem özelikleri nedir. Çoklu işlerin yapıldığı bir serverda çalışan sanal bir bilgisayarmı yoksa tamamen zonno için bir sunucumu kullanıyorsun. Markası Dell ise arıza kaydı açsana. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mertol Kip yazdı: Ben yapabilir miyim? Agsjdjdj biraz toyota hakkında konuşur musunuz. Bana iyi geliyor valla 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Birisi zamanında yutubede bana direksiyonu tutan zayıf kollarım için " senin o kürdan kollarını orana burana saplarım" gibisinden bişey yazdıydı. Hemen yorumu silmiştim . Forumda herkes kendi topiclerinin içeriğine yazılan mesajları silme özelliği gelsin. Anında silelim. Sadece izin verdiklerimiz kalsın. Varmı böyle bişi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Foruma hizmet veren sunucun sistem özelikleri nedir. Çoklu işlerin yapıldığı bir serverda çalışan sanal bir bilgisayarmı yoksa tamamen zonno için bir sunucumu kullanıyorsun. Markası Dell ise arıza kaydı açsana. zonnonun forumla bir bağı yok. sen neysen o da o. benim evde mac mini m4pro 64GB ram ve gpu ile çalışıyor. Modelin çalışması için yaklaşık 35GB ram gerekiyor. tahminlerimizden çok daha enteresan işler yapabilir kapasitede. 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: solar paneller hala elektrik üretiyor mu? eve /arabaya yetecek kadar Evey, guneslenme süresi kisaldi artik 7.05 gibi baslayip 19.20 civari duruyor inverter. 60 kw/gun civari uretebiliyor halâ. Mehmet Göktürk yazdı: hayır yapamazsın. Herşeyi biliyoruz. Zonno polis çağırıyor valla. Adamın cpu temp 53'e vuruyor cevap yazarken. Ya biraq siliyonuz zaten, kufur bile edemiyoz cok magduruz coook Ali Darbaz yazdı: Markası Dell ise arıza kaydı açsana. Çakaaal Tansu Kalafatoğlu yazdı: biraz toyota hakkında konuşur musunuz. Bana iyi geliyor valla Boş konuşmayı sevmiyoz biz. Mehmet Göktürk yazdı: zonnonun forumla bir bağı yok. sen neysen o da o. benim evde mac mini m4pro 64GB ram ve gpu ile çalışıyor. Modelin çalışması için yaklaşık 35GB ram gerekiyor. tahminlerimizden çok daha enteresan işler yapabilir kapasitede. Script kimin? Core? Model? Gerci sen paytınla yazmisindir, sevmiyom ben paytin puytun. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: Evey, guneslenme süresi kisaldi artik 7.05 gibi baslayip 19.20 civari duruyor inverter. 60 kw/gun civari uretebiliyor halâ. Ya biraq siliyonuz zaten, kufur bile edemiyoz cok magduruz coook Çakaaal Boş konuşmayı sevmiyoz biz. Script kimin? Core? Model? Gerci sen paytınla yazmisindir, sevmiyom ben paytin puytun. ben de sevmem bazı yerleri modelle konuşan kısım mecbur python gerisi node/js. kodu sıfırdan ben yazdım. model ise gemma27b, ilk kurduğum hafta openAI ile de çalıştı ama gemma ile daha kaliteli yanıt alıyorum tabi ücret ödemiyorum. öteki tür bi mesaj 10 sente felan çıkar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çiğdem Bilen yazdı: Bu forum da maalesef diğer forumlara benzemeye başladı. Bir kişi yüzünden mi Hocam? Ali bu, yüzüne söylediğimi buradan da söyleyeyim. Ali patavatsız. Lafın nereye gittiğini nereye gideceğini düşünemden konuşuyor.. Amacı olay çıkarmak olsa bir gün durdurmam.. İnsanları yasaklamak kolay, tek tuşla engelleniyor. Ancak bir insan kazanmak o kadar kolay olmuyor.. Forum üyeliğinden bahsetmiyorum. Burada tanıdığımız herken bizim için bir kazanım. Ben hep bu gözle baktım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Evet bana çok kez patavatsız dedi. Whats up dada, arabasınıı test ederkende, sigorta için aradığımda bile demiştir. Belki başka yerdede demiştir ama hatırlamıyorum. Disleksi olduğum için patavatsız olduğumu ve bunun söylendiği esnada yarattığı duygusal hisleri 2 ile 4 saat arasında unutuyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Adam beni pisikoloğa git , arabalarımızlada dalga geçerken kimse beni bu kadar savunmadı ya. Çifte standart var forumda. Ali seni daha önce de uyarmıştım, her düşündüğünü söyleme, her söylediğini söylemeden önce düşün demiştim.. Sen o kadar darmadağınıksın ki, ne yerini biliyorsun, ne ortamını. X bir konuda yediklerini. Y bir konuda eşinin gece partisinden bahsedebiliyorsun. Sana söylenenler az bile.. Özelden de konuştuk.. Yağ yakmayan araba mı var. Klima kompresü ısınıyormuş. sanane. Ecu sıcaklığı klima çalışınca artıyormuş. sanane.. Bu kadar çok detaya hastalık derecesinde girersen herkese düşünmeden her şeyi söylersen insanlar da sana söyler.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: Boş konuşmayı sevmiyoz biz. doğru. Adamlar yaparken Konuşacak bir şey bırakmamış 1 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Bir kişi yüzünden mi Hocam? Ali bu, yüzüne söylediğimi buradan da söyleyeyim. Ali patavatsız. Lafın nereye gittiğini nereye gideceğini düşünemden konuşuyor.. Amacı olay çıkarmak olsa bir gün durdurmam.. İnsanları yasaklamak kolay, tek tuşla engelleniyor. Ancak bir insan kazanmak o kadar kolay olmuyor.. Forum üyeliğinden bahsetmiyorum. Burada tanıdığımız herken bizim için bir kazanım. Ben hep bu gözle baktım. Mehmet Bey ben bir kişiyi hedef alarak yazmadım genel üsluptan bahsettim. Burası her konuda alanında uzman kişilerin yazdığı çok değerli fikirlerin olduğu bir forum. Yıllardır üyeyim yazmasam da yoğun işlerimin arasında da her gün girip bakarım sıkı takipçinizim yani. Fakat son zamanlarda başlıklarda artık ilgili konudan çok, giriş- gelişme -sen bilmezsin ben bilirim-manipülasyon- yok ya öyle değil- yok ben haklıyım - kurı muhalefet- bak ben haklıyım işte- bitiş şeklinde ilerleniyor. Bu durum bu konuda aleni yaşandığı için de fikrimi yazdım ve gördüm ki yalnız da değilim. Bu bir şey ifade eder ya da etmez önemli de değil sizin için değerli bir tespit de olmayabilir ama şahsi fikrim bu şekilde. @H.Cenk Bayrakçı Hocam konunuzu da meşgul ettik kusura bakmayın lütfen 🙏 36 dakika önce tarihinde Çiğdem Bilen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts