Hüseyin Koç 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Geçenlerde internette görmüştüm, 1.2 puretech için zincir dönüşüm kiti satılıyordu, ekzantrikler ve krank kasnagı ile zincir ve zincir paleti gördüm setin içinde. Fiyat 150-200 bin gibi hatırlıyorum ama zamanla yaygınlaşır çoğalır muhtemelen. İlerde şöyle bir alternatif oluşabilir triğer değişimi atıyorum 100 bin zincir seti 150 bin gibi. Çokta takılmamak gerek zamanla herşeye alternatif bulunuyor nasılsa. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Hüseyin Koç yazdı: Geçenlerde internette görmüştüm, 1.2 puretech için zincir dönüşüm kiti satılıyordu, ekzantrikler ve krank kasnagı ile zincir ve zincir paleti gördüm setin içinde. Fiyat 150-200 bin gibi hatırlıyorum ama zamanla yaygınlaşır çoğalır muhtemelen. İlerde şöyle bir alternatif oluşabilir triğer değişimi atıyorum 100 bin zincir seti 150 bin gibi. Çokta takılmamak gerek zamanla herşeye alternatif bulunuyor nasılsa. Sonrası gürültülü çalışma ve artan yakıttan bahsediliyor. Oturur zamanla. Bu motor çok sattı. Muadil ekipmanlar illa ki gelişime uğrayacaktır. 2 Yorum bağlantısı
Emrah Ertugrul 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hocam Iyi aksamlar. Ayni aractan bende aldim. Hatta ayni zamanda almis bile olabiliriz. Hayirli olsun, kazasiz belasiz binersiniz insallah. Hocam bir kac sorum olacakti. Orta ekranda gec gelme oluyor. Geri gorus kamerasi hemen devreye girmiyor bazen. Muzik sesini ilk acilista hemen kismiyor. Yani orta ekranin gecikmesinden kaynakli sorunlar oluyor. Bayiye sordugumda normal dediler. Servise tekrar basvurmam gerekir mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Benim de sorum var Corsa'nın arka kamera kötü.. Qashqai gece bile gündüz gibi gösterir. Bu başarısız.. Park yönlendirmesi de aktif değil.. Ekranda çizgiler var ama aktif değil. Qashqai ne kadar çevirirsen nereye girersin harfiyet gösterir.. Senin corsa nasıldı, senin mokka nasıl? Yorum bağlantısı
Recommended Posts