İçeriğe Yönlendir

2025 Opel Mokka 1.2 GS Bold Pack

H.Cenk Bayrakçı

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Sinan Akgöl yazdı:

Bagajda etiket vardi dyo muydu boya ureticisi 

standox olabilir en büyükleri 

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Geçmiş olsun, aynı sıkıntı benim de radarımda. 

Çift renkte bu problemi çok görüyorum, hatta acaba olmadan şeffaf ppf mi yaptırsam diyorum ama bu defa da yenilemek gerekince acaba sökerken boyayı kaldırıp iş açar mı diyorum. 

Değer kayıbı için ilk teklifi kabul etmeyin, genellikle daha yüksek rakamı teklif ettiklerini duydum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Çağlar Bayur yazdı:

standox olabilir en büyükleri 

Dayimin 89 kirmizi sahinde dyo boya kodu yaziyordu 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Böyle bir leke için canımı sıkmazdım uğraşmazdım bile. Sanki kapalı otoparkta mı duruyor iki gün sonra daha başka bir şey olur zaten

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Leke 1 tane değil, 2-3 yerde tavanda. Kaputta da beyaz beyaz ufak benekler şeklinde atma var, sanki taş çarpıp sıyırmış gibi (taş atığı değil ama). Opelle görüşeceğim bakalım ne diyecekler?

Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Al 100 bin tazminatını devam et bence. Hiç kasma boyatmaya falan. Dandik bu opeller dandk sjhdgfkjshgd

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Böyle bir leke için canımı sıkmazdım uğraşmazdım bile. Sanki kapalı otoparkta mı duruyor iki gün sonra daha başka bir şey olur zaten

leke değil 3 sene sonra komple soyulma başlangıcı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Mertol Kip yazdı:

Al 100 bin tazminatını devam et bence. Hiç kasma boyatmaya falan. Dandik bu opeller dandk sjhdgfkjshgd

Sitilintis hepsi dert

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Sinan Akgöl yazdı:

Sitilintis hepsi dert

öhöö cooper damalı tavan da aynı

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Serhat Işık

Hayırlı olsun inşallah. çok beğendiğim bir araç. 

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin
Serhat Işık yazdı:

Hayırlı olsun inşallah. çok beğendiğim bir araç. 

elantriklisini satayım sana hem tek renk boya dökülmesine karşı benim tarafımdan garantili

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Fatih Keskin yazdı:

elantriklisini satayım sana hem tek renk boya dökülmesine karşı benim tarafımdan garantili

Mokka?

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Fatih Keskin yazdı:

Hişş hemşerimi yedirtmem sana

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin
Selçuk Bakış yazdı:

Mokka?

IMG_9257.jpeg

Servet Aydın yazdı:

Hişş hemşerimi yedirtmem sana

hemşerini yedim bitirdim sıra sen de

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Sinan Akgöl yazdı:

Hersey fotolu ve resmi olsada fiyat kirilmasi banko garanti zaten bahane aranan bir piyasa. Kaput boyanir isede ustune ppf kaplanir tavanda cok rahatsiz edici goze batan durumsa parlak siyah ppflenir. Satilirken sokulur hem olusabilicek yeni kalkmalarda onlenmis olur. 

sonra tavan boyası ppfle beraber gelirse ? bu sefer boyatınca elde yazı da olmayacak

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Oğuzkan Işık yazdı:

sonra tavan boyası ppfle beraber gelirse ? bu sefer boyatınca elde yazı da olmayacak

Iki ucu degnek modu.

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Sinan Akgöl yazdı:

Sitilintis hepsi dert

Benim Grandland in tavanı siyahtı, kuş kedi köpek dinazor ejderha hepsi zıçtı bir şey olmadı.

C5 inki tek renk zaten araba lacivert tavan siyah olsa belli bile olmazdı muhtemelen :)

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Mertol Kip yazdı:

Benim Grandland in tavanı siyahtı, kuş kedi köpek dinazor ejderha hepsi zıçtı bir şey olmadı.

C5 inki tek renk zaten araba lacivert tavan siyah olsa belli bile olmazdı muhtemelen :)

Abi benim pejo komple siyah artik soyulursa komple mandalina gibi soyarim. 🙂

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Sinan Akgöl yazdı:

Abi benim pejo komple siyah artik soyulursa komple mandalina gibi soyarim. 🙂

Yok ya bu mallitolar araba kompil gövde rengine boyandıktan sonra tavanı tekrar siyaha boyuyorlar. Ondan saçmalıyor. Boyama siyah tavan isteyene kapla gönder işte di mi. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ü.Emre Kartal yazdı:

Geçmiş olsun, aynı sıkıntı benim de radarımda. 

Çift renkte bu problemi çok görüyorum, hatta acaba olmadan şeffaf ppf mi yaptırsam diyorum ama bu defa da yenilemek gerekince acaba sökerken boyayı kaldırıp iş açar mı diyorum. 

Bence vakit kaybetmeden kaput ve tavana yaptır. iyi bir yerde yaptır iki sene sonra yenile

Ben aracın bütününe yapılmasına rıza gösteremiyorum. Her yeri söküyorlar. söktükleri yerleri kırıyorlar, silikonla yapıştırıyorlar falan. 

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bence vakit kaybetmeden kaput ve tavana yaptır. iyi bir yerde yaptır iki sene sonra yenile

Ben aracın bütününe yapılmasına rıza gösteremiyorum. Her yeri söküyorlar. söktükleri yerleri kırıyorlar, silikonla yapıştırıyorlar falan. 

Peki sökülmek istendiğinde boya ile birlikte gelirse? :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mertol Kip yazdı:

Peki sökülmek istendiğinde boya ile birlikte gelirse? :)

Kuş pislerse direk boyanıyor zaten. :) 

Kaliteli ürünlerin rahat soyulduğu söyleniyor. Ben karşıyım zaten.  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...