Hasan Karabekiroglu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Saçma bir tasarım olmuş. Bagaj kapağı sökülmüş hb araba gibi Şu bardaklığı koymuş olmaları büyük kolaylık aslında.. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çok kullanışsız göründü bana. Bazı şeyleri denememek gerekiyor sanırım. Görsel olarak ta beğenmedim. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ben olsam 2 kişilik pikap yapardım o zaman işe yarardı. Skoda bunu başarmıştı Ha böyle aç kapaya gerek yok tabi olabilir ama düz 2+1 pikap olabilir Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Şantiyelerde iş yapar. Aile için düşünmeyin. Kamyon lastiğini takım çantasını atarsınız arkasına acil müdahaleye gider 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ford f150 alamadık bundan alalım der mi acaba müşteri, ABD lifestyle aracı gibi düşündüm Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Evren Erakçora yazdı: Ford f150 alamadık bundan alalım der mi acaba müşteri, ABD lifestyle aracı gibi düşündüm İş yapar arka helozonları ilave yapmak gerekir vs 2+1 olursa tabi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Evren Erakçora yazdı: Ford f150 alamadık bundan alalım der mi acaba müşteri, ABD lifestyle aracı gibi düşündüm Duster bizler gibi inşaat (baraj ev rüzgar gülü) şirketlerinin eli ayağı. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Duster bizler gibi inşaat (baraj ev rüzgar gülü) şirketlerinin eli ayağı. Ben daha çok şehirli bir pikap gibi düşündüm, Starbucks a kahve içmeye gidecek vatandaş, f150 nin Avrupalısı misal. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Kamyon lastiğini Sığmaz ki kamyon lastiği buraya. Görünüşten anlaşılan. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Duster artık ulaşılabilir değil. Bozdular güzelim arabanın müşteri portföyünü. Eskiden babam bundan bir tane alalım derdi, şimdi son derece uzak çirkin bir arabaya döndü. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hasan Karabekiroglu yazdı: Sığmaz ki kamyon lastiği buraya. Görünüşten anlaşılan. Sığar sığar, ayakta duracak lastik arka cama yazlı. Cama bir profil bitti. Evren Erakçora yazdı: Ben daha çok şehirli bir pikap gibi düşündüm, Starbucks a kahve içmeye gidecek vatandaş, f150 nin Avrupalısı misal. F150 ile bunun arasında ben hiç etkileşim kuramadım. F150 hilüx desek tamam da bilemedim. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Duster artık ulaşılabilir değil. Bozdular güzelim arabanın müşteri portföyünü. Eskiden babam bundan bir tane alalım derdi, şimdi son derece uzak çirkin bir arabaya döndü. Pahalı hale geldi. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Duster artık ulaşılabilir değil. Bozdular güzelim arabanın müşteri portföyünü. Eskiden babam bundan bir tane alalım derdi, şimdi son derece uzak çirkin bir arabaya döndü. plaza bebeleri bozdu. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hasan Karabekiroglu yazdı: Pahalı hale geldi. Mehmet Göktürk yazdı: plaza bebeleri bozdu. Köyümüzde bir sürü bi eski kasa var. Muhtardada var. Son çıkan kasayı Tuzlada Fırkateyn inşasında çalışıp iyi maaş alan eşimin akrabası aldı. Köyde inceledim, hybrid model ve dışardan bakınca uzay filimlerindeki Ay Modülü gibi sırıtıyordu. Hiç estetik değil. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Son çıkan kasayı Tuzlada Fırkateyn inşasında çalışıp iyi maaş alan eşimin akrabası aldı Bu kadar detaya gerek yoktu aslında. 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Pek gerçek değil gibi. Jantlar tüm fotoğlarda aynı konumda duruyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Hasan Karabekiroglu yazdı: Bu kadar detaya gerek yoktu aslında. Yeni portföyü göstermek istedim 1 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hasan Karabekiroglu yazdı: Bu kadar detaya gerek yoktu aslında. Bize hava atacak aklınca işte Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Portföyü merak edenler kaldırsın elini😁 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts