İçeriğe Yönlendir

1.500.000 Lira Civarında Araç Önerileriniz

Özkan Avcı

Recommended Posts

Özkan Avcı
(düzenlendi)

Tüm foruma selamlar ??

Kadın sürücü için ideal olabilecek bir araba önerilerinize açığım. ?

• Hybrid olursa güzel olur ?
  • HB bir araba da olabilir, ya da sedan olup kısada olabilir. Örneğin A3 sedan veya A180 Sedan gibi
  • Cross modellerde olabilir
  • Clio yeni modeller, Alphine modelleri
  • Apple CarPlay Kablosuz olmalı tabi ?

Mümkünse yağ içinde çalışan trigerli araba olmasın ? 

Bir kaç araç baktım; fakat tam emin olmadım. 

Baktıklarım arasında 2022 model Golf 8 eTSI, Seat FR, Toyota Corolla 1.8Hybrid modelleri vardı. Corolla şehir içinde üzmeyecek bir araba. Fakat güzelini bulmak gerekiyor. Şansıma hiç gelmedi. HB modelleri de güzel.

Tavsiyelerinize açığım abilerim. ??

tarihinde Özkan Avcı tarafından düzenlendi
Ekleme yapma
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

golf... karşısında çay içip izlerken de keyif vermeli bir araba

vesile ile otoparkından arabamı görmediğim kafeyi tercih etmem

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Çağlar Bayur yazdı:

golf... karşısında çay içip izlerken de keyif vermeli bir araba..

Abi üzülüyorum yapma :sorry:

7 nin mavisi adama tarla sattırırdı :give_heart2: 

O fiyatlara varmi bilemem ama formentor aradıgınız arac galiba.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

4x2 hybrid vitara bayide sıfır 2024 model 1675 tl bence bayan için ideal eşimden biliyorum :D

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Özkan Avcı
Çağlar Bayur yazdı:

golf... karşısında çay içip izlerken de keyif vermeli bir araba

Örneğin şu araba acayip hoşuma gitti abi, cezbediyor insanı görüntüsüyle ?

Mehmet Cihat yazdı:

4x2 hybrid vitara bayide sıfır 2024 model 1675 tl bence bayan için ideal eşimden biliyorum :D

Abi bunu direkt ben eledim. İç tasarımını beğenmez muhtemelen. ?

Evren Erakçora yazdı:

Golf, Focus, Leon , Octavia olabilir. 

Octavia'ı sedan class'ına girdiği için elemiştim. Büyüklükten ziyade biraz ufak araç olsa daha iyi olur gibi abi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Özkan Avcı
Metin Akbal yazdı:

E olan TSI lerde sorun vardı elektirkle alakalı.

Ne gibi sorunlar vardı abi, paylaşabilir misin???

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Evren Erakçora yazdı:

Golf, Focus, Leon , Octavia olabilir. 

Kalite sırasına göre yazılmış sanki. 

Çağlar Bayur yazdı:

Gözünün önünde biri gelip vurunca daha beter yıkılıyorsun. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Koray Demir yazdı:

Kalite sırasına göre yazılmış sanki. 

Gözünün önünde biri gelip vurunca daha beter yıkılıyorsun. 

2025te bile  Almanya'nın en çok satanı Golf.  40 senedir falan en çok satan. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman Ünal

e-tsi lerde vites seçici problemi, 48v hibrit sistem problemi, saçma sapan yazılım problemleri görülebiliyor.

Üstelik yazılım problemi yaşayanlar tamamen şans işi, kimisinde sık sık oluşurken kimisi hiç yaşamıyor.

Kuzendeki bazen çalışmıyor, servis arabadan uzaklaşın 15 dk. sonra tekrar deneyin diyor, 3 kez başına geldi.

Servise son gidişinde bardaklıkta bozuk para ve anahtar grubu görmüşler bunları buraya koymayın araba etkileniyor demişler. :hahahoho:

En son konuştuğumda küfür edip duruyordu kuzen, gerçi onunki tiguan.

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Özkan Avcı yazdı:

Hybrid sistemlerde sorun vardı maliyeti ciddi paralardi. Sorunu net hatırlamıyorum.

Ek olarak ben bu paralara Taigo kullanıyorum :)

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Evren Erakçora yazdı:

2025te bile  Almanya'nın en çok satanı Golf.  40 senedir falan en çok satan. 

Kesinlikle segmentinin en iyisi, hatta referans alınacak arabası.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Koray Demir yazdı:

Kesinlikle segmentinin en iyisi, hatta referans alınacak arabası.

İlginç bir şekilde dışı küçük ,içi geniş ve ferah bir araba. 

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Evren Erakçora yazdı:

İlginç bir şekilde dışı küçük ,içi geniş ve ferah bir araba. 

Her şeyden biraz var. Nasıl üretildiyse insanı kendisine bağlıyor. Almanya’da halk otomobili Türkiye’de ise oldukça lüks araç. 20 yıllık Golf 5 e bakın hala eskimeyen ve güncel bir tasarıma sahip. Zamanında yeni bir sınıf yaratıp otomotiv sektöründe çağ açmış otomobil bence.

IMG_8791.jpeg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Koray Demir yazdı:

Her şeyden biraz var. Nasıl üretildiyse insanı kendisine bağlıyor. Almanya’da halk otomobili Türkiye’de ise oldukça lüks araç. 20 yıllık Golf 5 e bakın hala eskimeyen ve güncel bir tasarıma sahip. Zamanında yeni bir sınıf yaratıp otomotiv sektöründe çağ açmış otomobil bence.

IMG_8791.jpeg

Aaa benim arabadan ? 

Hakkaten yapmış adamlar..

O mavi ekran soluyor, eksiğede eksik diyelim ? 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal
Osman Ünal yazdı:

e-tsi lerde vites seçici problemi, 48v hibrit sistem problemi, saçma sapan yazılım problemleri görülebiliyor.

Üstelik yazılım problemi yaşayanlar tamamen şans işi, kimisinde sık sık oluşurken kimisi hiç yaşamıyor.

Kuzendeki bazen çalışmıyor, servis arabadan uzaklaşın 15 dk. sonra tekrar deneyin diyor, 3 kez başına geldi.

Servise son gidişinde bardaklıkta bozuk para ve anahtar grubu görmüşler bunları buraya koymayın araba etkileniyor demişler. :hahahoho:

Özkan Avcı yazdı:

Her arabanın kroniği var, golf 8 de birden fazla olduğu doğru ama bu tamamen şans işi.

2.el de benim gibi kavrama ve 48v akü problemi giderilmişini alabilirsiniz :)

Vites seçiciyi de iyi niyet garantisinden ben hallettirdim.

Yakıtından, gidişinden, duruşundan ve konforundan çok memnunum.

Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Madem ikinci araba olacak ve ağırlıklı olarak şehiriçi elektrikli astraya da bakın bence. 2024 modellerde ultimate olanlar var, cam tavan şu bu her donanım var, büyük değil, küçük değil şekli şemali fena değil, araba ucuz yürütme gideri ucuz, servisi bol, sıkıntısı yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
Osman Ünal yazdı:

Tiguanlarda bardaklik olan yerde anahtar isareti var; anahtarin pili azalinca oraya koyun, oradan anlar falan gibi bir seyler okudugumu hatirliyorum kilavuzda.

Ancak oraya bozuk para vs koyunca calismayacaksa ben ne koyacagim oraya? Kahve termosu da koymayalim..  Iyice citkirildim oldu bu arabalar

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Koray Demir yazdı:

biri gelip vurunca daha beter yıkılıyorsun. 

gelsin komple yandan çizsin de boyatalaım miss gibi olur yaz yaklaşıyor yahu bi de cila üfff

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Gökhan Tuna yazdı:

Tiguanlarda bardaklik olan yerde anahtar isareti var; anahtarin pili azalinca oraya koyun, oradan anlar falan gibi bir seyler okudugumu hatirliyorum kilavuzda.

Ancak oraya bozuk para vs koyunca calismayacaksa ben ne koyacagim oraya? Kahve termosu da koymayalim..  Iyice citkirildim oldu bu arabalar

Hangi arkadaştı ya, bu gibi durumlarda çıtkırıldım arabalarınız bir milyona alınır falan yazıyordu. :)

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz
Mertol Kip yazdı:

Madem ikinci araba olacak ve ağırlıklı olarak şehiriçi elektrikli astraya da bakın bence. 2024 modellerde ultimate olanlar var, cam tavan şu bu her donanım var, büyük değil, küçük değil şekli şemali fena değil, araba ucuz yürütme gideri ucuz, servisi bol, sıkıntısı yok.

Aynen gidip elektrikli Astra lara bakın ben çok araştırdım aldım son derece memnunum koltuk soğutma ve elektrikli bagaj hariç herşey var tavsiye ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Çağlar Bayur yazdı:

gelsin komple yandan çizsin de boyatalaım miss gibi olur yaz yaklaşıyor yahu bi de cila üfff

Aracının boyası çizilince mutlu olan tek insan emojisi ?

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...