Mücahit Erdem 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: 2.0 honda motorları süpap ayarı ister. lpg ben zaten karşıyım. honda araçlar bence daha nazik ve daha işi bilen usta istiyor. Aslında nazik değil ama bilgi istiyor. az bir bilgi. Çok değil. Ama ustayım diyenler o bilgiye de sahip olmayınca kamikaze işi oluyor. Benim gördüğüm bu. 1.5 milyon verince ben başka bir araç bakarım ya. kaşgay yahut trail herhalde mantıklı olur gibi. Peki mersedes GLK olabilir mi? misal: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-mercedes-benz-boss-car-izmir-2013-glk-220-cdi-premium-degisensiz-240.000km-1292744192/detay Evren Erakçora yazdı: Sıfır T cross falan olmuyor mu bu paralara. Konuyu ilk etapta 1.5 M bütçe olarak açmıştım ama sonra bütçede değişiklik oldu. Mesajda belirttiğim şekilde Max 1M bütçem var şuan Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Paylaştığım ilanın sahibini tanımıyorum, örnek olarak attım. Ben sizin yerinizde olsam, 200bin km de bahsettiğiniz Kore Japon arabaları yerine 250bin km de bir İsveç tankı alırım. Yol - viraj performansı iyi olan, 4 çeker, çok yakmayan, otomatik şanzımanı sorunsuz, karavan çekebilecek, sağlam, güvenli bir araç arıyorsanız pek alternatifi yok Volvo XC70'in. (Bakımı düzgün yapılan d5 motor bir volvo ile 600bin kmleri sorunsuz görmek mümkün bu arada ) Yurt dışında yaşıyor olsak bahsettiğiniz araçlar mantıklı hocam ama Türkiye şartlarında sabit gelirli adamın arabası değil bunlar maalesef. İşletme maliyetleri yüksek, alım satımı zor Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Mücahit Erdem yazdı: Konuyu ilk etapta 1.5 M bütçe olarak açmıştım ama sonra bütçede değişiklik oldu. Mesajda belirttiğim şekilde Max 1M bütçem var şuan Hocam 2 tane Panda alabilirsin. Biri sana biri hanıma. 😊 Üzerine para da kalır. Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: Karavan çekilmek için değil mi? Evin tek aracı olacak hocam, otomatik olacak, sorunsuz olacak, 4*4 olup 1 tonluk karavanı çekebilecek Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Bütçe bir tık zorlanirsa 1650 1700 arasinda 100 bin km aldi Tucson 1.6 T-GDI otomatik 4x4 ler var. Benimde 2 3 ay sonra 1650 civarinda tucson otomatik ile manuel tiguan arasinda hangisi temiz ve dolu denk gelirse alma düşüncem var. Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Uğur Kamil yazdı: Bütçe bir tık zorlanirsa 1650 1700 arasinda 100 bin km aldi Tucson 1.6 T-GDI otomatik 4x4 ler var. Benimde 2 3 ay sonra 1650 civarinda tucson otomatik ile manuel tiguan arasinda hangisi temiz ve dolu denk gelirse alma düşüncem var. Bütçe 1 milyona düştü hocam, mesajda belirtmiştim🙂 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Mücahit Erdem yazdı: Bütçe 1 milyona düştü hocam, mesajda belirtmiştim🙂 Gözümden kaçmış. Sportage veya cr-v arasında hangisi temiz ve daha uzun kullanıcısı olan denk gelirse tercihimi ondan yana kullanırdım. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Mücahit Erdem yazdı: otomatik olacak, sorunsuz olacak, 4*4 olup 1 tonluk karavanı çekebilecek D4HB ya da D4HA 1 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 19 Ocak Paylaş 19 Ocak Geçen hafta itibariyle araç alım sürecini 2012 model 2.0 dizel sportage ile sonuçlandırdım. Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler 6 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 19 Ocak Paylaş 19 Ocak Tamer Topaç yazdı: D4HA döküm blok. Kazasız belasız. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Recommended Posts