Murat Öngür 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Merhaba Aracıma ocakta aldığım TRW marka arka baltalar 5. Bin km yapmadan bitti. Sizce neden çabuk bitmiş olabilir ? Kaliperleri aşırı sıkmaktan olabilir mi ? ( Araç elektikli el freni ). Aldığımız eski balatalar eski tarihli vs olabilir mi ? Öndeki balatalar valeo çok memnun olduğum için arkalara da yeni valeo aldım. Hiç ses yapmıyor tutuşu da iyi. Yorum bağlantısı
Cem Işık 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Yokuş destek sistemi varsa aracınızda, arka balata çabuk biter normaldir. 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mondeoda aynı öyle oldu Cem Işık yazdı: Yokuş destek sistemi varsa aracınızda, arka balata çabuk biter normaldir. Bencede bu önemli sebeplerden biri. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Cem Işık yazdı: Yokuş destek sistemi varsa aracınızda, arka balata çabuk biter normaldir. Yokuş destek sistemi , yokuş kalkış sistemi diyorsanız evet var ama bu kadar çabuk bitmesine şaşırdım. Eski aracımda Kia manuel onda da yokuş kalkış sistemi var di. Onda 15 bin km gitmişti. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Murat Öngür yazdı: Merhaba Aracıma ocakta aldığım TRW marka arka baltalar 5. Bin km yapmadan bitti. Sizce neden çabuk bitmiş olabilir ? Kaliperleri aşırı sıkmaktan olabilir mi ? ( Araç elektikli el freni ). Aldığımız eski balatalar eski tarihli vs olabilir mi ? Öndeki balatalar valeo çok memnun olduğum için arkalara da yeni valeo aldım. Hiç ses yapmıyor tutuşu da iyi. valeye felan arkadaşa verdiniz mi arabayı. Le freni çekik yürümeye çalışmışlardır araba otomatik mi? Ya da el freni tam bırakmıyordur. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: valeye felan arkadaşa verdiniz mi arabayı. Le freni çekik yürümeye çalışmışlardır araba otomatik mi? Ya da el freni tam bırakmıyordur. Araba otomatık. El freni otomatik. Aslında benimde aklıma ilk o geldi ama bundan sonra iki kat dikkat edeceğim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts