Görkem Karakaş 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fatih Keskin yazdı: yazlıkta komşu da var 50 diye aldık 125 lik çıktı al kullan diyor kasko olmadan olmaz diyorum kafa kaldıra kaldıra gidiyor Piyasadaki 50cclerin %90ının piston silindir hacmi farklıdır. Sektörde olan biri olarak söylüyorum motosikletler 50ccye uygun üretilmiyor bile. Üretilenler yönetmelikten kaçmak için 50cc yapıyorlar, motoru çalıştırıyorsun yürümüyor bile. Sadece rölanti Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Sendeki kaç cc abi? Sigorta yapılıyor mu? 50cc no sigorta full risk şaka bir yana sigortasız sakat iş gerçekten, yeni bir arabaya dokunsak yandık, sigorta olmalı, ayrıca ehliyette olmalıi B ile sürülmemeli bu aletler... Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Murat Sahın yazdı: Trafiğe dahil oluyorsa ki oluyor, kesinlikle yapılmalı. Emin Önal yazdı: Bu konuya farklı yerden de bakmak lazım. Bence çıkarsa faydalı olur Hatta elektrikli bisikletlere bile yapılmalı, mahallede 3 çocukta elektrikli bisiklet ve skuter var korkuyorum birgün bir arabaya çarpacaklar diye. Motorsuz bisiklette sıkıntı yok gücü belli verebileceği hasar belli yaya gibi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 56 dakika önce Yazar Paylaş 56 dakika önce İsa Acar yazdı: Bu soruyu, dün özelden sormuştum Mehmet abiye, konu açılması iyi olmuş. Mayıs ayında almıştım 50' lik motoru ama şimdi kafamı kurcalıyor. Sigorta yaptırmak istedim olmuyormuş, kendimi nasıl güvene alacağım ben şimdi? Kullanmayarak mı! Valla almadan önce bana soranlara 50 lik almayın diyorum 😂 Görkem Karakaş yazdı: Piyasadaki 50cclerin %90ının piston silindir hacmi farklıdır. Bayi standart 80 cc ile yada yanında 80 lik parçalar ile teslim ediyormuş. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 50 dakika önce Yazar Paylaş 50 dakika önce Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Verdiğiniz örnek başı boş hayvan çıkınca da başa gelebilir, yaya çıkınca da başa gelebilir. Yayalar da sigorta yaptırsın o zaman Mümkün. Buna sebep olan insansa ve kusurlu ise hasar tutarı rücu edilir. Sahipli hayvan ise sahibine rücu edilir. Sokak köpeği ise belediyeye dava açanlar var. Yani uçuk bir örnek vermedim. Meslekte 25. Yılımdayım neler gördüm neler duydum Küçük bir otomobilin 10 milyonluk otobüsü pert ettiğine şahitim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts