Ahmet Kiriş 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayrettin Bahadir yazdı: Bir sonra ki rota Kemaliye taş yolu Orası için erken bunlara, kapı girişinde tabelada resim çekilseler yeter. Gitsinler kırmızı benekli balık yesinler, derede tekne gezintisi yapsınlar. Dünkü bebe bunlar, az eğitilsinler. 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Tamer Topaç yazdı: Hayırlı olsun Emin. Kazasız belasız kullan. Real Steel değil mi Taa kendisi Selçuk Keleş yazdı: Bence Uludağ göller'e gider Hayırlı olsun güle güle bin, artık ekipmanı botu kaskı da buna göra yapıcan bot bunu aldım kaskta bunu 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) 3 saat önce tarihinde Hayrettin Bahadir tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Hayırlı olsun, Allah kaza bela takla göstermesin . Bu arada kopnuyu dağıtmadan sorayım. Benimde motora hevesim var ama bacaklarım menisküs yırtığı, kalçam siyatikten ağrır... Bana motor ortapedik olarak rahatsız edermi ? Teşekkürler 3 saat önce tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emin Önal 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Talha Bilgi yazdı: Hayırlı olsun, Allah kaza bela takla göstermesin . Bu arada kopnuyu dağıtmadan sorayım. Benimde motora hevesim var ama bacaklarım menisküs yırtığı, kalçam siyatikten ağrır... Bana motor ortapedik olarak rahatsız edermi ? Teşekkürler Teşekkürler. Soru zor. Bilemiyorum. Sanki otomatik scooterlar daha ideal olur gibi. Almadan önce deneyerek deneyimlemek lazım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Talha Bilgi yazdı: Hayırlı olsun, Allah kaza bela takla göstermesin . Bu arada kopnuyu dağıtmadan sorayım. Benimde motora hevesim var ama bacaklarım menisküs yırtığı, kalçam siyatikten ağrır... Bana motor ortapedik olarak rahatsız edermi ? Teşekkürler honda Nc sanki daha iyi olabilir 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Talha Bilgi yazdı: Hayırlı olsun, Allah kaza bela takla göstermesin . Bu arada kopnuyu dağıtmadan sorayım. Benimde motora hevesim var ama bacaklarım menisküs yırtığı, kalçam siyatikten ağrır... Bana motor ortapedik olarak rahatsız edermi ? Teşekkürler NC'lerde otomatikler vardı. Reçeteye yazabiliriz. 1 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: honda Nc sanki daha iyi olabilir rks SRV250VS tarzı giriş seviye choper(ımsılar) çok hoşuma gidiyor abi incelemeleri izledim selesi konforlu ve büyük diyorlar ve oturunca dizin çok kırılmıyor. 2 saat önce tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 saat önce Paylaş 2 saat önce ben de bir tane honda CL250 alsam diyorum, sonra kar yağarken alayım bari diyorum. nasıl fikir? Yorum bağlantısı
Murat Sahın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Talha Bilgi yazdı: rks SRV250VS tarzı giriş seviye choper(ımsılar) çok hoşuma gidiyor abi incelemeleri izledim selesi konforlu ve büyük diyorlar ve oturunca dizin çok kırılmıyor. RR Daytona ve RR Klasik kullandım. Umduğunuz kadar rahat değiller. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Talha Bilgi yazdı: Hayırlı olsun, Allah kaza bela takla göstermesin . Bu arada kopnuyu dağıtmadan sorayım. Benimde motora hevesim var ama bacaklarım menisküs yırtığı, kalçam siyatikten ağrır... Bana motor ortapedik olarak rahatsız edermi ? Teşekkürler Motosiklet iyileştirir, sarayım mı bir tane Şakası bir yana sürüşte sürmez ama motosikleti bacakla taşımak zorunda kalacak kadar eğimde durursanız menisküs sıkıntı çıkarır. 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 42 dakika önce Paylaş 42 dakika önce Hayırlı olsun Emin Bey. Kazasız günlerde sağlıkla binin inşallah. Yorum bağlantısı
Recommended Posts