Emin Önal 15 Aralık 2025 Yazar Paylaş 15 Aralık 2025 İlkay Başaran yazdı: Bedbaht olmasın? yoo hiçte değil. Sen ne bakan ona Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Motosikleti satmışım 3 ay olmuş, düşmüş, kırmış, bana diyor ki motorda parça eksik, yolla kaynattırayım. Ben böyle bir motosikletim olduğunu bile unutmuşum. 5 Yorum bağlantısı
Emin Önal 11 Ocak Yazar Paylaş 11 Ocak (düzenlendi) Ahmet Kiriş yazdı: Motosikleti satmışım 3 ay olmuş, düşmüş, kırmış, bana diyor ki motorda parça eksik, yolla kaynattırayım. Ben böyle bir motosikletim olduğunu bile unutmuşum. Düşme yok onu nerden çıkardın, bi baktım sağ çamurluk kırık. Ne sap...mışsın Bee.. 11 Ocak tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 11 Ocak Paylaş 11 Ocak (düzenlendi) Emin Önal yazdı: Düşme yok onu nerden çıkardın, bi baktım sağ çamurluk kırık. Ne sap...mışsın Bee.. % 40 kırımına iade kabul edilir. Esnaflığı tahtakale de öğrenmedim ama eğitimim tam. 11 Ocak tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts