Özgür Güzen 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Merhabalar, Temmuz ayında ufak çaplı sayılabilecek bir trafik kazası yaptım. Karşı araç ticari taksi idi. Tutanak tutulup gerekli işlemleri başlattıktan sonra karşı tarafın sigorta firması ile benim sigorta firması kusur konusunda anlaşamadı. Sbm sorgulamasında öyle görünüyordu. Daha sonra dosya komisyona gitti ve yaklaşık 10 gün sonra Sbm sorgusunda 88- Komisyon Oy Birliği Kararı ile %100 karşı aracın kusurlu olduğu yazıyordu. Hatta 5-6 kez değişik değişik numaralardan da aranıp kazada haklı bulunduğumu, değer kaybı için para alabileceğimi falan söyledilerse de kabul etmedim. Bir ay sonra e-devletten sorguladığımda da dosya kapalı olarak görünüyordu. Fakat biraz önce tekrar kontrol ettiğimde 30.09.2025 tarihinde dosya yeniden açılmış görünüyor. Merak ettiğim şey kapanmış olan bir dosya neden yeniden açılmış olabilir? Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilirse sevinirim. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Karşı taraf kararı beğenmemiş ve dava etmiş olabilir. İki sene önce benzer bi iş geldi başımıza. Suç,arkadan çarptık diye %100 bizde çıkmışken eksper tarafından arandık ve kaza tespit tutanağının yanlış olduğunu söylediler. Yanlış tutuluduğunu ifade ettiler. tekrar incelemeye gitti savcı olay yerine çağırdı şahitler vs.. şuan hala dava devam ediyor. başlangıçta kusurlu bizken karşıya döndü olay.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Evet itiraz edilmiş dava açılmıştır.. Açılmış davalara bakın bakalım bir şey görecek misiniz. Yorum bağlantısı
Özgür Güzen 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Evet itiraz edilmiş dava açılmıştır.. Açılmış davalara bakın bakalım bir şey görecek misiniz. Adıma açılan herhangi bir dava görünmüyor e devlette. Bir de şöyle bir bilgi edinmiştim Sbm sayfasında; Komisyon tarafından belirlenen kararların kesin olup, itiraz edilemediği yazıyor. Mahkemeye başvurulması gerekiyormuş sadece. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Özgür Güzen yazdı: Adıma açılan herhangi bir dava görünmüyor e devlette. Bir de şöyle bir bilgi edinmiştim Sbm sayfasında; Komisyon tarafından belirlenen kararların kesin olup, itiraz edilemediği yazıyor. Mahkemeye başvurulması gerekiyormuş sadece. Evet, İlk görüşmede çıkan sonuçlara itiraz edilebilir. Ancak tekrar oturum ile karar verilmiş ise sbm den itiraz edilemez. Kusur durumun değişmemiş değil mi? Bir de Acentene baktır bakalım, senin poliçeden açılmış hasar dosyası falan var mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts