Ali Darbaz 20 Temmuz Yazar Paylaş 20 Temmuz Ümit Türk yazdı: Denizlide trafik mi varmış valla aynısı Direktörüme söyledim. “Ben bilme” dedi Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 23 Temmuz Paylaş 23 Temmuz bu araç çok büyük hayal kırıklığı benim için arkadaşın arabası kiralık olarak kullanıyor ve bagaj yok maalesef A sınıfı araç bagajı kadar Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ve aradaki makas kapandı arkadaşlar. Egea risk kilometrede 4.5 litre mazot yakıyordu, mevcut aracım ise 5.9 litre benzin yakıyor. Benzinin 67 TL mazotun 80 TL olduğu İstanbul’da şu an mevcut benzinli aracım eski Ege aracından daha az yakıyor kilometrede Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 53 dakika önce Paylaş 53 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Ve aradaki makas kapandı arkadaşlar. Egea risk kilometrede 4.5 litre mazot yakıyordu, mevcut aracım ise 5.9 litre benzin yakıyor. Benzinin 67 TL mazotun 80 TL olduğu İstanbul’da şu an mevcut benzinli aracım eski Ege aracından daha az yakıyor kilometrede 5.9x67= 395,3 TL Benzin 4.5x80=360 TL Dizel Adblue falan eklenmiyorsa (ekleseniz de olmaz, en fazla 165 lira litresi. 1000 km de 1.5 litre yaksa da olmuyor) hesapta hata var. Makas kapandı evet ama sayısal olarak az değil. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 45 dakika önce Yazar Paylaş 45 dakika önce (düzenlendi) Ü.Emre Kartal yazdı: 5.9x67= 395,3 TL Benzin 4.5x80=360 TL Dizel Adblue falan eklenmiyorsa (ekleseniz de olmaz, en fazla 165 lira litresi. 1000 km de 1.5 litre yaksa da olmuyor) hesapta hata var. Makas kapandı evet ama sayısal olarak az değil. bakımın maliyeti biri 10 bin km diğeri benzin 15 bin km hyundai 8800 tl şu an bakım fiyatı Egea bakım fiyatı bilmiyorum 43 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 35 dakika önce Paylaş 35 dakika önce Ali Darbaz yazdı: bakımın maliyeti biri 10 bin km diğeri benzin 15 bin km hyundai 8800 tl şu an bakım fiyatı Egea bakım fiyatı bilmiyorum Yukarıdaki hesapta hiçbiri yoktu, yalnızca yakıt yazılmış ama Bakım fiyatlarına çok takılmayın artık hepsi çok yaklaştı birbirine. Elektrikli olanın bile 8-9000 lira. Sadece polen filtresi değişiyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts