Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Subwoofer yuvasi dahil 😁 Bu arabada fabrika cikis coilmi var amma takirdiyor Çok alçak ve yollar çok bozuk. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Çok alçak ve yollar çok bozuk. Yok be Ali daha alcak eski arabalar kullandim yollar konusunda haklisin ama ne kadar bozukta olsa bu cok trim sesliymis sanki hic suspansiyon yok gibi. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Yok be Ali daha alcak eski arabalar kullandim yollar konusunda haklisin ama ne kadar bozukta olsa bu cok trim sesliymis sanki hic suspansiyon yok gibi. Evet böbrek taşı düşürür cinsten. Trim sesi kışın başlıyor Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Evet böbrek taşı düşürür cinsten. Trim sesi kışın başlıyor Dedigin gibi o paralar verilmezmis Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: 30.000 kilometre bakımındayız. Arabanın bakımı yapılırken ben de showroom'da geziyorum. Bugün dahi iyi 20 style paket 1590 iken elit versiyon 1690. Bu aralar çok pahalı. Sabah akşam i20'de vakit geçiren biri olarak 1590 TL'yi bu arabaya vermek içimi sızlatırdı Yazdığın fiyat orada kağıtta yazansa onu ciddiye alma onun üstünden de indirim yapıyorlar. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 57 dakika önce Yazar Paylaş 57 dakika önce ibrahim Tiryaki yazdı: Yazdığın fiyat orada kağıtta yazansa onu ciddiye alma onun üstünden de indirim yapıyorlar. Evet kağıtta yazan yüksek ben indirimli fiyatı söyledim Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 41 dakika önce Yazar Paylaş 41 dakika önce @Sinan Akgöl bak robot araba robotu dikkat et senin kalfaları Sıvacıları duvar ustalarını işinden etmesin. 😂 Bunlar araba düzen robotlar. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 33 dakika önce Paylaş 33 dakika önce Ali Darbaz yazdı: @Sinan Akgöl bak robot araba robotu dikkat et senin kalfaları Sıvacıları duvar ustalarını işinden etmesin. 😂 Bunlar araba düzen robotlar. Benim kuzenim Selçuk Akgöl Toyotada robot muhendisi olarak Kanadada senelerce bunu yapti. Gidip yerinde gördum 😁 Zaten suan siva boya alci makinelerle yapiliyorda demir kesme ve etre makinalari gelicek yavas yavas. Is gucu makinelesiyor robot zor insaatta hortum mortumla yikarlar Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 dakika önce Yazar Paylaş 24 dakika önce (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Benim kuzenim Selçuk Akgöl Toyotada robot muhendisi olarak Kanadada senelerce bunu yapti. Gidip yerinde gördum 😁 Zaten suan siva boya alci makinelerle yapiliyorda demir kesme ve etre makinalari gelicek yavas yavas. Is gucu makinelesiyor robot zor insaatta hortum mortumla yikarlar Benim yeğenim de Türk hava Yolları’nın teknisyen buna küçükken fligth simülatör uçak kullanmayı öğrettim o da gitti uçak teknisyeni oldu. Ben zamanında çok fazla billür saçtım . 21 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek Şimdi Paylaş Şimdi Garson robotlar var bayaadır, bi aklıma geldi sanayide benim lokantaya bitane alıp koyayım marjinallik olsun, sonra dedim arkamı döndüğümde çalar götürürler, bi kere pazar günü sundurmaya tırmanıp telefon kablolarımı kesip çalmışlar, pazartesi sabah 10 oldu bitane sipariş yok, allah allah diyorum bende, bu saate kadar en az 30 paket gelmesi lazım, bitane müşteri kapıdan girip telefonlara niye bakmıyonuz la diye sövünce mevzuyu anladık. Teknolojiye açılacağız da çevre şartları müsade etmiyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts