İçeriğe Yönlendir

İş Arkadaşım Fünf : 2025 Hyundai i20 1.0 T-GDI DCT

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

oto kuaför salçadan pahalı 

Domatesler edilmedi sadece koltuk altlarına kaçtı her ne ise şu an hanım konserveleri bitirdi mantı moduna geçti bana 5 saat bisiklete binme izni verdi

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

konserveleri bitirdi

hazır salça daha ucuz daha konstantre

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Ali, aracın güncel durumu ve bu süre içerinde neler yapıldı/yaşandı kısa bir özetler misin?

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Tamer Topaç yazdı:

Ali, aracın güncel durumu ve bu süre içerinde neler yapıldı/yaşandı kısa bir özetler misin?

Araba 31000 kmde 2 defa bakım yapıldı, başkada bişiy yok :D tüketimi 6.1 litre. Aracı aldığım ilk gün nasıl ise şu anda aynı durumda. Değişen tek şey kirli olması. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Sürpriz

3 silindirli rally arabamızda hazır

IMG_2445.jpeg

IMG_2440.jpeg

IMG_2442.jpeg

IMG_2438.jpeg

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

şimdi cold intake ile kaç beygir alırız videoları gelir mi satnadart motorda :rofl: yutubrlardan 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Ali Darbaz yazdı:

rally arabamızda hazır

Bir işi de düzgün yapsak

Çağlar Bayur yazdı:

şimdi cold intake ile kaç beygir alırız videoları gelir mi satnadart motorda :rofl: yutubrlardan 

Nazar boncuğu +5 ps

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

Araba 31000 kmde 2 defa bakım yapıldı, başkada bişiy yok :D tüketimi 6.1 litre. Aracı aldığım ilk gün nasıl ise şu anda aynı durumda. Değişen tek şey kirli olması. 

Hazır ol. Özmal araçlara dönerseniz daha rahat araç kullanamayabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ümit Türk yazdı:

Hazır ol. Özmal araçlara dönerseniz daha rahat araç kullanamayabilirsiniz.

Özmal araçlara dönmek tabii ki elektrikli tercih edeceğiz. Bu araba ile elektriklininki aynı neredeyse sıfır fiyatı

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

Özmal araçlara dönmek tabii ki elektrikli tercih edeceğiz. Bu araba ile elektriklininki aynı neredeyse sıfır fiyatı

Elektrik başınıza bela olur saha elemanına elektrikli gitmez. Şarj etmekten işe çıkamazsınız. Ayda kaç km yapıyorsun gerçi bilemiyorum. Mesela ben saha personeliyim. Ayda 4 bin çeviriyorum. 2 günde bir depo alıyorum. Elektrikli verirlerse direkt istifa ederim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...