Ali Darbaz 6 Eylül Yazar Paylaş 6 Eylül Çağlar Bayur yazdı: oto kuaför salçadan pahalı Domatesler edilmedi sadece koltuk altlarına kaçtı her ne ise şu an hanım konserveleri bitirdi mantı moduna geçti bana 5 saat bisiklete binme izni verdi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Ali Darbaz yazdı: konserveleri bitirdi hazır salça daha ucuz daha konstantre Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Ali, aracın güncel durumu ve bu süre içerinde neler yapıldı/yaşandı kısa bir özetler misin? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Eylül Yazar Paylaş 9 Eylül (düzenlendi) Tamer Topaç yazdı: Ali, aracın güncel durumu ve bu süre içerinde neler yapıldı/yaşandı kısa bir özetler misin? Araba 31000 kmde 2 defa bakım yapıldı, başkada bişiy yok tüketimi 6.1 litre. Aracı aldığım ilk gün nasıl ise şu anda aynı durumda. Değişen tek şey kirli olması. 9 Eylül tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Eylül Yazar Paylaş 10 Eylül (düzenlendi) Sürpriz 3 silindirli rally arabamızda hazır 10 Eylül tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Eylül Paylaş 10 Eylül şimdi cold intake ile kaç beygir alırız videoları gelir mi satnadart motorda yutubrlardan 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Cuma 06:49 Paylaş Cuma 06:49 Ali Darbaz yazdı: rally arabamızda hazır Bir işi de düzgün yapsak Çağlar Bayur yazdı: şimdi cold intake ile kaç beygir alırız videoları gelir mi satnadart motorda yutubrlardan Nazar boncuğu +5 ps 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Cumartesi 11:09 Paylaş Cumartesi 11:09 Ali Darbaz yazdı: Araba 31000 kmde 2 defa bakım yapıldı, başkada bişiy yok tüketimi 6.1 litre. Aracı aldığım ilk gün nasıl ise şu anda aynı durumda. Değişen tek şey kirli olması. Hazır ol. Özmal araçlara dönerseniz daha rahat araç kullanamayabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 11:18 Yazar Paylaş Cumartesi 11:18 Ümit Türk yazdı: Hazır ol. Özmal araçlara dönerseniz daha rahat araç kullanamayabilirsiniz. Özmal araçlara dönmek tabii ki elektrikli tercih edeceğiz. Bu araba ile elektriklininki aynı neredeyse sıfır fiyatı Yorum bağlantısı
Ümit Türk Cumartesi 12:08 Paylaş Cumartesi 12:08 Ali Darbaz yazdı: Özmal araçlara dönmek tabii ki elektrikli tercih edeceğiz. Bu araba ile elektriklininki aynı neredeyse sıfır fiyatı Elektrik başınıza bela olur saha elemanına elektrikli gitmez. Şarj etmekten işe çıkamazsınız. Ayda kaç km yapıyorsun gerçi bilemiyorum. Mesela ben saha personeliyim. Ayda 4 bin çeviriyorum. 2 günde bir depo alıyorum. Elektrikli verirlerse direkt istifa ederim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 16:16 Yazar Paylaş Pazartesi 16:16 Bunun yanı dan geçtim. Adam yeni yapılan kavşağa ve tabelamıza çarpmış. https://www.instagram.com/reel/DdRY4i5orzx/?stkn=MXQ3aG1rNjh2emY0cA== Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Pazartesi 17:16 Paylaş Pazartesi 17:16 Ali Gülmez yazdı: yuh be adamlar kaç milyonluk araca ecocontact takmış En düşük yuvarlanma direnci onda ,tüketimi ve emisyonu düşürüyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Direktörümün sevdiği karelerde bu hafta Yorum bağlantısı
Recommended Posts