Ali Darbaz 1 Ekim Yazar Paylaş 1 Ekim (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: 1700 nedir yahu adam mı öldürdük öhööö Ben bu adaptör ile notebook şarj ediyorum 15 inç. Notebook 90 wattlı şarj oluyor. beş yıl önce 670 TL’ye almıştım 1 Ekim tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ekim Paylaş 1 Ekim Ali Darbaz yazdı: beş yıl önce 670 TL’ye almıştım bunun yerine altın alsa idin şimdi 10 bin tl en vardı tansiyonum çıktı valla Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Ekim Yazar Paylaş 1 Ekim (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: 10 bin lik cihaz 5 yıl önce sağlıklı 75 kilo adamdım. Şimdi şeker hastası ve prediyabet oldum. Hiç mola vermeden 5 saat üstü araba sürüyordum. Şimdi 5 saat iyi uyku uyuyamıyorum. Dahasını anlatayımmı. 1 Ekim tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ekim Paylaş 2 Ekim (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: 5 yıl önce sağlıklı 75 kilo adamdım. Şimdi şeker hastası ve prediyabet oldum. Hiç mola vermeden 5 saat üstü araba sürüyordum. Şimdi 5 saat iyi uyku uyuyamıyorum. Dahasını anlatayımmı. besslenme gıda tüketimi önemli, mc donalds yerine kuru pilav yense böyle olmazdı 2 Ekim tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 2 Ekim Paylaş 2 Ekim Çağlar Bayur yazdı: byd güzelmiş ıonic 6.. benimde dikkatimi o çekti çok beğeniyorum Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Ekim Yazar Paylaş 2 Ekim Görkem Karakaş yazdı: ıonic 6.. benimde dikkatimi o çekti çok beğeniyorum 2.4 milyonu hayal et. Onun şu an yağmur altında , sokakta ıslandığını hayal et. 😆 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ekim Paylaş 2 Ekim Ali Darbaz yazdı: 2.4 milyonu hayal et. Onun şu an yağmur altında , sokakta ıslandığını hayal et. 😆 gr na 6500 verdiğin altın yüzyıllarıdr karda çamurda dağın altında , bişi olmaz Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 52 dakika önce Yazar Paylaş 52 dakika önce Seferi hayat son hız devam ediyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts