Deniz Kom 16 dakika önce Paylaş 16 dakika önce Merhabalar, konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Yozgat'a taşınmadan araçta yaptıracağım her şeyi yaptırayım diyorum. Tavanda 2 adet kuş pisliği izi var. Bunları mini onarımdan yaptırmak niyetindeyim. Kaskom Ray Sigortada'n yapılan en kapsamlı paket. Bu kuş kakası izlerini mini onarımdan yapıyorlar mı? Bir tanesi 5 cm çapında bir tanesi de daha küçük. Aracı aldığım ilk sene Hatay'da 30 saat güneşin altında bırakınca arabayı poposu tıkanası kuşlar pisleyip iz yaptılar tavanda. Bir ara Honda servise sormuştum, uğraşmıyoruz tavan tamamen boyanıyor demişti. Pasta cila yapan bir yere sordum, çıkartırım hocam ben bunu pastayla dedi, ama tipi güven vermedi. Başka bir yer hallolur uğraşma böyle sat dedi ama şu anda satış 2. planda. Kısaca yıllardır hiç kullanmadığım mini onarım hakkımdan faydalanmak istesem bu 2 kakadan kurtulabilir miyim? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 14 dakika önce Paylaş 14 dakika önce Aracın rengine ve boyanın özelliğine göre mini onarım olabilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts