Emir Kemal Korkmaz Pazartesi 10:41 Paylaş Pazartesi 10:41 (düzenlendi) 2026 sezonunda yarışların anlatımı için Serhan Acar geri dönüyormuş. 2 sezondur yarışları anlatan Jason Tahincioğlu-Uygar Karaca ise cuma ve cumartesi seanslarını anlatacak. Pazar ise Serhan Acar ve Jason Tahincioğlu anlatımda olacakmış. Pazartesi 10:42 tarihinde Emir Kemal Korkmaz tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 11:16 Paylaş Pazartesi 11:16 biri jason a şeker versin de avunsun yahu Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Pazartesi 11:53 Yazar Paylaş Pazartesi 11:53 Emir Kemal Korkmaz yazdı: 2026 sezonunda yarışların anlatımı için Serhan Acar geri dönüyormuş. 2 sezondur yarışları anlatan Jason Tahincioğlu-Uygar Karaca ise cuma ve cumartesi seanslarını anlatacak. Pazar ise Serhan Acar ve Jason Tahincioğlu anlatımda olacakmış. Motorsports'ta gördüm haberi. O kadar sevindim ki https://x.com/serhanacar/status/2028429356679279007 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz Pazartesi 19:33 Paylaş Pazartesi 19:33 Bende çok sevindim en azından geçişlerde heyecan yaşayabiliriz artık . 2009 yılında Türkiye Gp Yarış kordinatörüydü 5 gün beraber çalıştık. 5 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 09:21 Paylaş Dün saat 09:21 Çok sevindim, dün haberi Saniden öğrendim ve günüm güzelleşti. Tabi yolladığı bir kaç reelsin de etkisi var bunda 1 3 Yorum bağlantısı
Emir Kemal Korkmaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Dünya Dayanıklılık Şampiyonası'nın açılış yarışı Katar'daydı iptal oldu. Bahreyn ve Suudi Arabistan yarışlarında da benzer durum olur mu ki 1 ay sonra Bahreyn'de yarış var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts