İçeriğe Yönlendir

Formula 1 - 2026 Sezonu ve Haberler

Sani Gerşon

Recommended Posts

Emir Kemal Korkmaz
(düzenlendi)

2026 sezonunda yarışların anlatımı için Serhan Acar geri dönüyormuş. 2 sezondur yarışları anlatan Jason Tahincioğlu-Uygar Karaca ise cuma ve cumartesi seanslarını anlatacak. Pazar ise Serhan Acar ve Jason Tahincioğlu anlatımda olacakmış.

tarihinde Emir Kemal Korkmaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Emir Kemal Korkmaz yazdı:

2026 sezonunda yarışların anlatımı için Serhan Acar geri dönüyormuş. 2 sezondur yarışları anlatan Jason Tahincioğlu-Uygar Karaca ise cuma ve cumartesi seanslarını anlatacak. Pazar ise Serhan Acar ve Jason Tahincioğlu anlatımda olacakmış.

Motorsports'ta gördüm haberi. O kadar sevindim ki :flowers: 

https://x.com/serhanacar/status/2028429356679279007

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Bende çok sevindim en azından geçişlerde heyecan yaşayabiliriz artık . 2009 yılında Türkiye Gp  Yarış kordinatörüydü 5 gün beraber çalıştık.

serhan acar .jpeg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Çok sevindim, dün haberi Saniden öğrendim ve günüm güzelleşti. Tabi yolladığı bir kaç reelsin de etkisi var bunda :blush:

• Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Emir Kemal Korkmaz

Dünya Dayanıklılık Şampiyonası'nın açılış yarışı Katar'daydı iptal oldu. Bahreyn ve Suudi Arabistan yarışlarında da benzer durum olur mu ki 1 ay sonra Bahreyn'de yarış var.

Yorum bağlantısı
Emir Kemal Korkmaz

Sezonun açılış yarışını Russell kazandı. Podyumu ise Antonelli ve Leclerc tamamladı. İlk yarış bilinmezlikler bekleniyordu oldu da. Hadjar motordan dolayı yolda kaldı Hulkenberg start alamadı. Formula 1 izlemek artık çok daha karışık ve kafa karıştırıcı batarya depolamak için araçlar düzlükte hız kaybetmesini görmek kötü görünüyor. Öte yandan Aston Martin'ler biraz gelişim kaydetmişler bu yarışa da bir nevi zaten veri toplamak için çıktılar. Piastri kendi evinde start alamadı çıkış turunda sıralamada Verstappen'in yaşadığı olaydan oldu batarya arka tekerleri kitledi ve spin atıp duvara vurdu. Süper kesinti de izleme zevkini düşüyor araçlar düzlükte 320'den 270'lere kadar düşüyor. Bakalım sezonun geri kalanında neler göreceğiz.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...