Ali Gök 20 Aralık 2025 Paylaş 20 Aralık 2025 Merhaba, 6 ay önce elektrikli bisiklet aldım. sonra bağımlısı olduk zaten. arkaya da çocuk koltuğu aldık benim oğlanla geziyoruz . bura küçük şehir araç olmayan yerler var gezebileceğimiz. Arabaya binmez oldum . heryere bunla gidiyorum 571 km olmuş alalı yaptığım yol fabrika çıkışı 22 km hız yapabiliyor bunlar. lakin gaz kolu taktım sonradan ayarlardan da bazı yerleri değiştirince 32 km yapabilir hale geliyor 32 km daha ideal ön arka disk fren menzil kağıt üstünde 25 30 diyor da o 70 kg ağırlığında birisiyle test edilerek hesaplanıyormuş. ben 110 kilo arada oğlanda binince daha ağır oluyoruz haliye 15-18 km arası gidiyor genelde tabi bu sürüş tarzına bağlı ben sabit dip gaz kullanıyorum. küçük şehirlerde yaşayanlar için nimet bir araç . bu arada pedalda atıyor insan ister istemez . sağlık açısından da fayda eder 571 km boyunca koltuğun demiri eğrildi çocuk koltuğuyla arası daralınca ufaklık uyardı bunda bişe var sığmıyorum diye baktım eğrilmiş taşımamış beni içine dolu demir yerleştirdik 1 seferde lastiği lastiğine tel girmiş total 160 TL harcandı tek masraf bu 10 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Aralık 2025 Paylaş 20 Aralık 2025 110 kilo pedalı daha fazla çevirmeli 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 20 Aralık 2025 Paylaş 20 Aralık 2025 Hayırlı olsun. Bir arkadaş var pillere okuyup üflüyor X2 oluyor 🫣 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 20 Aralık 2025 Yazar Paylaş 20 Aralık 2025 Adnan Çakır yazdı: Hayırlı olsun. Bir arkadaş var pillere okuyup üflüyor X2 oluyor 🫣 Gerek yok abi bittiğinde pedal çeviriyorum iyi oluyor🤣 Mehmet Göktürk yazdı: 110 kilo pedalı daha fazla çevirmeli Aslında şuan 103 e düştüm 6-7 kilo verdim son 6 ayda yeme içmede değişiklik olmadan pedalda destek seviyesi var bir süredir onu düşük ayara alıyorum idman olsun diye ama kiloyu 90 a sabitlemem lazım 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Aralık 2025 Paylaş 21 Aralık 2025 Servet Aydın yazdı: Kocaman olmuş ya velet Ali de kocaman olmuş. 😂 Bence pili sökmeli. 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık 2025 Paylaş 22 Aralık 2025 kendi pisikleti olacak yaşta nie taşıyon al bi küba oturaklı Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Aralık 2025 Yazar Paylaş 22 Aralık 2025 Çağlar Bayur yazdı: kendi pisikleti olacak yaşta nie taşıyon al bi küba oturaklı Kendininde var yahu onlarda geziyor bunla okula bırakıp alıyorum arada bide geziyoruz hafta sonu🤣 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts