İçeriğe Yönlendir

Elektrikli Bisikletim Küba Speedlight Pro2

Ali Gök

Recommended Posts

Merhaba,

6 ay önce elektrikli bisiklet aldım. sonra bağımlısı olduk zaten. arkaya da  çocuk koltuğu aldık benim oğlanla geziyoruz . bura küçük şehir araç olmayan yerler var gezebileceğimiz.

Arabaya binmez oldum .  heryere bunla gidiyorum 571 km olmuş alalı yaptığım yol

fabrika çıkışı 22 km hız yapabiliyor bunlar. lakin gaz kolu taktım sonradan ayarlardan da bazı yerleri değiştirince 32 km yapabilir hale geliyor 32 km daha ideal 

ön arka disk fren

menzil kağıt üstünde 25 30 diyor da o 70 kg ağırlığında birisiyle test edilerek hesaplanıyormuş. ben 110 kilo arada oğlanda binince daha ağır oluyoruz haliye 15-18 km arası gidiyor genelde tabi bu sürüş tarzına bağlı ben sabit dip gaz kullanıyorum.

küçük şehirlerde yaşayanlar için nimet bir araç . bu arada pedalda atıyor insan ister istemez . sağlık açısından da fayda eder

571 km boyunca koltuğun demiri eğrildi çocuk koltuğuyla arası daralınca ufaklık uyardı bunda bişe var sığmıyorum diye baktım eğrilmiş taşımamış beni içine dolu demir yerleştirdik 

1 seferde lastiği lastiğine tel girmiş total 160 TL harcandı  tek masraf bu :D 

1069102831_WhatsAppImage2025-12-20at16_45_54.jpeg.6d1827301ec99220b1a26230daab26ba.jpeg1762850122_WhatsAppImage2025-12-20at16_46_07.jpeg.0b950ff3f1b0a9f95117b49fed4b58a4.jpeg

• Beğen 10
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Hayırlı olsun. Bir arkadaş var pillere okuyup üflüyor X2 oluyor 🫣

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır yazdı:

Hayırlı olsun. Bir arkadaş var pillere okuyup üflüyor X2 oluyor 🫣

Gerek yok abi bittiğinde pedal çeviriyorum iyi oluyor🤣

Mehmet Göktürk yazdı:

110 kilo pedalı daha fazla çevirmeli

Aslında şuan 103 e düştüm 6-7 kilo verdim son 6 ayda yeme içmede değişiklik olmadan

pedalda destek seviyesi var bir süredir onu düşük ayara alıyorum idman olsun diye  ama kiloyu 90 a sabitlemem lazım

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Servet Aydın yazdı:

Kocaman olmuş ya velet

Ali de kocaman olmuş. 😂

Bence pili sökmeli. 

• Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur yazdı:

kendi pisikleti olacak yaşta nie taşıyon al bi küba oturaklı 

Kendininde var yahu onlarda geziyor 

bunla okula bırakıp alıyorum arada bide geziyoruz hafta sonu🤣

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...