Ali Gök 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Yurdaer Elay yazdı: Elektrikli bisiklette rejen yok mu? Yok rejen olsa hiç gitmez Ali Darbaz yazdı: abi 25 kilo bisiklet, batarya boşaldığında görecem seni. Benim 12 kilo aliminyum bisikletim bile okadar ağırki 25 kilo bitik batarya ile hayel edemiyorum. hub motorun yarattığı direncide eklersen düz yolda 30 kilo ağırlık ile gidiyormuş gibi oluyor. Ağırlıktan değil ya mevzu teker çapı vs olabilir Bide motor tam başlamıyor gibi tekeri motor kapalı konumdayken bile bisiklet akmıyor tam Motor devredeyken ama roket 32 km hız yapıyor 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Gök yazdı: Bide motor tam başlamıyor gibi o güzel bir özellik aniden atılmasın diye el gaz falan takılırsa sıkıntı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Gök yazdı: Yok rejen olsa hiç gitmez Ağırlıktan değil ya mevzu teker çapı vs olabilir Bide motor tam başlamıyor gibi tekeri motor kapalı konumdayken bile bisiklet akmıyor tam Motor devredeyken ama roket 32 km hız yapıyor Bu cihazlar combat radius olarak bakıldığında evden git gel 15 km uzağa açılamıyorsun. Farklı yerde binmek için Kaldırıp bagaja atsan ordada 15 km radius ile yüzleşeceksin. Çoçuk çok büyümüş. Bence tembelliğe alıştırma onada bisiklet al yan yana gidin. Ben kızımla 10 15 km yol yapıyorum. Kredileri kapatıyorum ay başında bakiyeyi boşalttım. Onada katlanır bisiklet alacam. Şimdilik scouter ile eşlik ediyo. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce lastik havasını yüksek yapın. bisiklete 32 hava basmayın. Ali hub motor devre açıkken yavaşlatmaz. genelde kaliteli bisiklet yormaz. öyle bi durum var. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: lastik havasını yüksek yapın. bisiklete 32 hava basmayın. Ali hub motor devre açıkken yavaşlatmaz. genelde kaliteli bisiklet yormaz. öyle bi durum var. 35~40 civarında oluyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 54 dakika önce Paylaş 54 dakika önce Metin Uzunoğlu yazdı: 35~40 civarında oluyor. daha yüksek basıyorlar. 45 felan. yol bisiklerleri de 60 mı ne basıyordu öyle anımsıyorum. Road bike tire pressure typically ranges from 80 to 110 PSI. Standard / City Folders (e.g., Dahon, Tern): 65–85 PSI Bromptons: 65–110 PSI Yorum bağlantısı
Recommended Posts