İçeriğe Yönlendir

Elektrikli Bisikletim Küba Speedlight Pro2

Ali Gök

Recommended Posts

Ali Gök
Yurdaer Elay yazdı:

Elektrikli bisiklette rejen yok mu? 

Yok rejen olsa hiç gitmez

Ali Darbaz yazdı:

abi 25 kilo bisiklet, batarya boşaldığında görecem seni. Benim 12 kilo aliminyum bisikletim bile okadar ağırki 25 kilo bitik batarya ile hayel edemiyorum. 
hub motorun yarattığı direncide eklersen düz yolda 30 kilo ağırlık ile gidiyormuş gibi oluyor. 

Ağırlıktan değil ya mevzu teker çapı vs olabilir 

Bide motor tam başlamıyor gibi tekeri motor kapalı konumdayken bile bisiklet akmıyor tam

Motor devredeyken ama roket 32 km hız yapıyor

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Gök yazdı:

Bide motor tam başlamıyor gibi

o güzel bir özellik aniden atılmasın diye el gaz falan takılırsa sıkıntı

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ali Gök yazdı:

Yok rejen olsa hiç gitmez

Ağırlıktan değil ya mevzu teker çapı vs olabilir 

Bide motor tam başlamıyor gibi tekeri motor kapalı konumdayken bile bisiklet akmıyor tam

Motor devredeyken ama roket 32 km hız yapıyor

Bu cihazlar combat radius olarak bakıldığında evden git gel 15 km uzağa açılamıyorsun. Farklı yerde binmek için Kaldırıp bagaja atsan ordada 15 km radius ile yüzleşeceksin. 

Çoçuk çok büyümüş. Bence tembelliğe alıştırma onada bisiklet al yan yana gidin. Ben kızımla 10 15 km yol yapıyorum. Kredileri kapatıyorum ay başında bakiyeyi boşalttım. Onada katlanır bisiklet alacam. Şimdilik scouter ile eşlik ediyo.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

lastik havasını yüksek yapın. bisiklete 32 hava basmayın.  Ali hub motor devre açıkken yavaşlatmaz. genelde kaliteli bisiklet yormaz. öyle bi durum var. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

lastik havasını yüksek yapın. bisiklete 32 hava basmayın.  Ali hub motor devre açıkken yavaşlatmaz. genelde kaliteli bisiklet yormaz. öyle bi durum var. 

35~40 civarında oluyor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Metin Uzunoğlu yazdı:

35~40 civarında oluyor.

daha yüksek basıyorlar. 45 felan.  yol bisiklerleri de 60 mı ne basıyordu öyle anımsıyorum. 

Road bike tire pressure typically ranges from 80 to 110 PSI.

• Standard / City Folders (e.g., Dahon, Tern): 65–85 PSI
  • Bromptons: 65–110 PSI

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

daha yüksek basıyorlar. 45 felan.  yol bisiklerleri de 60 mı ne basıyordu öyle anımsıyorum. 

Road bike tire pressure typically ranges from 80 to 110 PSI.

• Standard / City Folders (e.g., Dahon, Tern): 65–85 PSI
  • Bromptons: 65–110 PSI

Dağ bisikleti olanların yanağında 50 yi aşarsa patlar yazıyor o yüzden 40 aşmıyorum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Dağ bisikleti başka tabi 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Metin Uzunoğlu yazdı:

Dağ bisikleti olanların yanağında 50 yi aşarsa patlar yazıyor o yüzden 40 aşmıyorum.

Abi ucuz bangladesh lastiklerinde 40 - 50 psi yazar  İyi marka lastikler 65 psi ile gider. Bende ucuz Bangladesh lastik var. 40 psi sınırlı ben 42 psi basıyorum. Yarılınca pahalı decatlon şamriyeline geçicem 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ali Darbaz yazdı:

Abi ucuz bangladesh lastiklerinde 40 - 50 psi yazar  İyi marka lastikler 65 psi ile gider. Bende ucuz Bangladesh lastik var. 40 psi sınırlı ben 42 psi basıyorum. Yarılınca pahalı decatlon şamriyeline geçicem 

Onların kesin yapım videosu vardır

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mehmet Göktürk yazdı:

Onların kesin yapım videosu vardır

Carraro marka katlanır bisikletlerde Shimano gövde göbek daha doğrusu ve pahalı marka lastik var. Bu bisiklet benim aldığımın 7000 TL daha pahalıydı. Ben de fazla ekipmanların fiyatlarına baktığımda 800 lira 500 lira gibi rakamlar görünce o bisikleti almadım. Carraro marka bisiklette pahalı marka lastiğin hava basıncı 85 PS var elbet bir gün patlayacak o zaman ben de yüksek basınçlı lastik alacağım. Yüksek basıncı lastiğin özelliği süzülmesi daha uzun olması. Lastik sürtünme kaybı daha az alıyor

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Yeni gördüm bu konuyu, güle güle kullanın.

Çocukluğum Büyükada'da geçti. Keşke benim dönemimde de olsaydı bunlardan. Az ter dökmedik adanın yokuşlu yollarında :) 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ali Gök yazdı:

Merhaba,

6 ay önce elektrikli bisiklet aldım. sonra bağımlısı olduk zaten. arkaya da  çocuk koltuğu aldık benim oğlanla geziyoruz . bura küçük şehir araç olmayan yerler var gezebileceğimiz.

Arabaya binmez oldum .  heryere bunla gidiyorum 571 km olmuş alalı yaptığım yol

fabrika çıkışı 22 km hız yapabiliyor bunlar. lakin gaz kolu taktım sonradan ayarlardan da bazı yerleri değiştirince 32 km yapabilir hale geliyor 32 km daha ideal 

ön arka disk fren

menzil kağıt üstünde 25 30 diyor da o 70 kg ağırlığında birisiyle test edilerek hesaplanıyormuş. ben 110 kilo arada oğlanda binince daha ağır oluyoruz haliye 15-18 km arası gidiyor genelde tabi bu sürüş tarzına bağlı ben sabit dip gaz kullanıyorum.

küçük şehirlerde yaşayanlar için nimet bir araç . bu arada pedalda atıyor insan ister istemez . sağlık açısından da fayda eder

571 km boyunca koltuğun demiri eğrildi çocuk koltuğuyla arası daralınca ufaklık uyardı bunda bişe var sığmıyorum diye baktım eğrilmiş taşımamış beni içine dolu demir yerleştirdik 

1 seferde lastiği lastiğine tel girmiş total 160 TL harcandı  tek masraf bu :D 

1069102831_WhatsAppImage2025-12-20at16_45_54.jpeg.6d1827301ec99220b1a26230daab26ba.jpeg1762850122_WhatsAppImage2025-12-20at16_46_07.jpeg.0b950ff3f1b0a9f95117b49fed4b58a4.jpeg

bu mavi koltuklardan elimde iki tane var lazım ise... takas olur.

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Darbaz yazdı:

Carraro marka katlanır bisikletlerde Shimano gövde göbek daha doğrusu ve pahalı marka lastik var. Bu bisiklet benim aldığımın 7000 TL daha pahalıydı. Ben de fazla ekipmanların fiyatlarına baktığımda 800 lira 500 lira gibi rakamlar görünce o bisikleti almadım. Carraro marka bisiklette pahalı marka lastiğin hava basıncı 85 PS var elbet bir gün patlayacak o zaman ben de yüksek basınçlı lastik alacağım. Yüksek basıncı lastiğin özelliği süzülmesi daha uzun olması. Lastik sürtünme kaybı daha az alıyor

Cam gibi yol ister 85 psi. Otururken çakıl taşına çıksan omuru felç eder ne bu çelik tekerlek gibi. 

Yorum bağlantısı
Ali Gök

ben saminin kompresörle beton gibi yaptım öyle biniyorum.  oğlanla binince total ağırlık çanta suluk vs 130 140 kiloları görüyor böyle memnunuz. yoksa yanak yatıyor cant vuruyor giderken

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ali Gök

Şelaleye gittik su kenarlarında gezmeyi seviyor bizim oğlan 

Orta seviye pedal desteğiyle sürüş yaptım bu hem efor harcatıyor hemde seri gidiyor bisiklet

IMG_20260616_173334.jpg

IMG_20260616_173347.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...