Ali Gök 3 Haziran Yazar Paylaş 3 Haziran Yurdaer Elay yazdı: Elektrikli bisiklette rejen yok mu? Yok rejen olsa hiç gitmez Ali Darbaz yazdı: abi 25 kilo bisiklet, batarya boşaldığında görecem seni. Benim 12 kilo aliminyum bisikletim bile okadar ağırki 25 kilo bitik batarya ile hayel edemiyorum. hub motorun yarattığı direncide eklersen düz yolda 30 kilo ağırlık ile gidiyormuş gibi oluyor. Ağırlıktan değil ya mevzu teker çapı vs olabilir Bide motor tam başlamıyor gibi tekeri motor kapalı konumdayken bile bisiklet akmıyor tam Motor devredeyken ama roket 32 km hız yapıyor 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Ali Gök yazdı: Bide motor tam başlamıyor gibi o güzel bir özellik aniden atılmasın diye el gaz falan takılırsa sıkıntı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Ali Gök yazdı: Yok rejen olsa hiç gitmez Ağırlıktan değil ya mevzu teker çapı vs olabilir Bide motor tam başlamıyor gibi tekeri motor kapalı konumdayken bile bisiklet akmıyor tam Motor devredeyken ama roket 32 km hız yapıyor Bu cihazlar combat radius olarak bakıldığında evden git gel 15 km uzağa açılamıyorsun. Farklı yerde binmek için Kaldırıp bagaja atsan ordada 15 km radius ile yüzleşeceksin. Çoçuk çok büyümüş. Bence tembelliğe alıştırma onada bisiklet al yan yana gidin. Ben kızımla 10 15 km yol yapıyorum. Kredileri kapatıyorum ay başında bakiyeyi boşalttım. Onada katlanır bisiklet alacam. Şimdilik scouter ile eşlik ediyo. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Haziran Paylaş 3 Haziran lastik havasını yüksek yapın. bisiklete 32 hava basmayın. Ali hub motor devre açıkken yavaşlatmaz. genelde kaliteli bisiklet yormaz. öyle bi durum var. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Mehmet Göktürk yazdı: lastik havasını yüksek yapın. bisiklete 32 hava basmayın. Ali hub motor devre açıkken yavaşlatmaz. genelde kaliteli bisiklet yormaz. öyle bi durum var. 35~40 civarında oluyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Metin Uzunoğlu yazdı: 35~40 civarında oluyor. daha yüksek basıyorlar. 45 felan. yol bisiklerleri de 60 mı ne basıyordu öyle anımsıyorum. Road bike tire pressure typically ranges from 80 to 110 PSI. Standard / City Folders (e.g., Dahon, Tern): 65–85 PSI Bromptons: 65–110 PSI Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Mehmet Göktürk yazdı: daha yüksek basıyorlar. 45 felan. yol bisiklerleri de 60 mı ne basıyordu öyle anımsıyorum. Road bike tire pressure typically ranges from 80 to 110 PSI. Standard / City Folders (e.g., Dahon, Tern): 65–85 PSI Bromptons: 65–110 PSI Dağ bisikleti olanların yanağında 50 yi aşarsa patlar yazıyor o yüzden 40 aşmıyorum. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Metin Uzunoğlu yazdı: Dağ bisikleti olanların yanağında 50 yi aşarsa patlar yazıyor o yüzden 40 aşmıyorum. Abi ucuz bangladesh lastiklerinde 40 - 50 psi yazar İyi marka lastikler 65 psi ile gider. Bende ucuz Bangladesh lastik var. 40 psi sınırlı ben 42 psi basıyorum. Yarılınca pahalı decatlon şamriyeline geçicem 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Ali Darbaz yazdı: Abi ucuz bangladesh lastiklerinde 40 - 50 psi yazar İyi marka lastikler 65 psi ile gider. Bende ucuz Bangladesh lastik var. 40 psi sınırlı ben 42 psi basıyorum. Yarılınca pahalı decatlon şamriyeline geçicem Onların kesin yapım videosu vardır Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Mehmet Göktürk yazdı: Onların kesin yapım videosu vardır Carraro marka katlanır bisikletlerde Shimano gövde göbek daha doğrusu ve pahalı marka lastik var. Bu bisiklet benim aldığımın 7000 TL daha pahalıydı. Ben de fazla ekipmanların fiyatlarına baktığımda 800 lira 500 lira gibi rakamlar görünce o bisikleti almadım. Carraro marka bisiklette pahalı marka lastiğin hava basıncı 85 PS var elbet bir gün patlayacak o zaman ben de yüksek basınçlı lastik alacağım. Yüksek basıncı lastiğin özelliği süzülmesi daha uzun olması. Lastik sürtünme kaybı daha az alıyor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Yeni gördüm bu konuyu, güle güle kullanın. Çocukluğum Büyükada'da geçti. Keşke benim dönemimde de olsaydı bunlardan. Az ter dökmedik adanın yokuşlu yollarında Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Ali Gök yazdı: Merhaba, 6 ay önce elektrikli bisiklet aldım. sonra bağımlısı olduk zaten. arkaya da çocuk koltuğu aldık benim oğlanla geziyoruz . bura küçük şehir araç olmayan yerler var gezebileceğimiz. Arabaya binmez oldum . heryere bunla gidiyorum 571 km olmuş alalı yaptığım yol fabrika çıkışı 22 km hız yapabiliyor bunlar. lakin gaz kolu taktım sonradan ayarlardan da bazı yerleri değiştirince 32 km yapabilir hale geliyor 32 km daha ideal ön arka disk fren menzil kağıt üstünde 25 30 diyor da o 70 kg ağırlığında birisiyle test edilerek hesaplanıyormuş. ben 110 kilo arada oğlanda binince daha ağır oluyoruz haliye 15-18 km arası gidiyor genelde tabi bu sürüş tarzına bağlı ben sabit dip gaz kullanıyorum. küçük şehirlerde yaşayanlar için nimet bir araç . bu arada pedalda atıyor insan ister istemez . sağlık açısından da fayda eder 571 km boyunca koltuğun demiri eğrildi çocuk koltuğuyla arası daralınca ufaklık uyardı bunda bişe var sığmıyorum diye baktım eğrilmiş taşımamış beni içine dolu demir yerleştirdik 1 seferde lastiği lastiğine tel girmiş total 160 TL harcandı tek masraf bu bu mavi koltuklardan elimde iki tane var lazım ise... takas olur. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Ali Darbaz yazdı: Carraro marka katlanır bisikletlerde Shimano gövde göbek daha doğrusu ve pahalı marka lastik var. Bu bisiklet benim aldığımın 7000 TL daha pahalıydı. Ben de fazla ekipmanların fiyatlarına baktığımda 800 lira 500 lira gibi rakamlar görünce o bisikleti almadım. Carraro marka bisiklette pahalı marka lastiğin hava basıncı 85 PS var elbet bir gün patlayacak o zaman ben de yüksek basınçlı lastik alacağım. Yüksek basıncı lastiğin özelliği süzülmesi daha uzun olması. Lastik sürtünme kaybı daha az alıyor Cam gibi yol ister 85 psi. Otururken çakıl taşına çıksan omuru felç eder ne bu çelik tekerlek gibi. Yorum bağlantısı
Ali Gök 4 Haziran Yazar Paylaş 4 Haziran ben saminin kompresörle beton gibi yaptım öyle biniyorum. oğlanla binince total ağırlık çanta suluk vs 130 140 kiloları görüyor böyle memnunuz. yoksa yanak yatıyor cant vuruyor giderken 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Şelaleye gittik su kenarlarında gezmeyi seviyor bizim oğlan Orta seviye pedal desteğiyle sürüş yaptım bu hem efor harcatıyor hemde seri gidiyor bisiklet 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts