Metin Uzunoğlu 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Köksal Yılmaz yazdı: Bönö döğrölömöş İçimize korkuyu salan Yalova Kaymakamıydı zaten Vali olmuş diyorlar 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Bu günlerde süresinde yenilenmeyen ehliyetler ile ilgili sorunlar yaşandığını gözlemliyorum. Genelde ilk değişimde ehliyetler için 10 yıl süre ile geçerlilik veriliyor. Bu süreler dolmaya başladı. Süresi dolan ehliyet, tamamen geçersiz hükümdedir. Polis tespit ederse ceza yersiniz, ehliyetsiz araç kullanıyor hükmünde olursunuz. Kaza yaparsanız hasarınız ödenmez. Ehliyet geçerlilik süreleri kontrol edilmeli, süresi dolan yada yaklaşan ehliyetler acil olarak yenilenmelidir. 5 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 saat önce Paylaş 11 saat önce peki ya araç ehliyetimiz var ama ceza ehliyetimizi yoksa? asasdadasd konu kilit. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Doğan Arşiray yazdı: peki ya araç ehliyetimiz var ama ceza ehliyetimizi yoksa? asasdadasd konu kilit. Bu durumda olanlara her şey serbest 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bu günlerde süresinde yenilenmeyen ehliyetler ile ilgili sorunlar yaşandığını gözlemliyorum. Genelde ilk değişimde ehliyetler için 10 yıl süre ile geçerlilik veriliyor. Bu süreler dolmaya başladı. Süresi dolan ehliyet, tamamen geçersiz hükümdedir. Polis tespit ederse ceza yersiniz, ehliyetsiz araç kullanıyor hükmünde olursunuz. Kaza yaparsanız hasarınız ödenmez. Ehliyet geçerlilik süreleri kontrol edilmeli, süresi dolan yada yaklaşan ehliyetler acil olarak yenilenmelidir. Arkadaşım ceza yedi bu sebepten 4.700 tl gibi bir şey. Eşi yanında olmasa arabayı da bağlayacaklarmış. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bu günlerde süresinde yenilenmeyen ehliyetler ile ilgili sorunlar yaşandığını gözlemliyorum. Genelde ilk değişimde ehliyetler için 10 yıl süre ile geçerlilik veriliyor. Bu süreler dolmaya başladı. Süresi dolan ehliyet, tamamen geçersiz hükümdedir. Polis tespit ederse ceza yersiniz, ehliyetsiz araç kullanıyor hükmünde olursunuz. Kaza yaparsanız hasarınız ödenmez. Ehliyet geçerlilik süreleri kontrol edilmeli, süresi dolan yada yaklaşan ehliyetler acil olarak yenilenmelidir. Kaza vs durumunda ehliyeti yokmuş gibi işlem yapiliyor. Ceza ise süresi dolmuş diye 4.700 civari ceza yaziyorlar. İnsan unutabilir en azindan bilgilendirme mesaji atilabilir. İşin garibi yenilemek icinde 3 bin tl civari masraf ediyorsun, sağlık raporu resim ve ehliyet yenileme ücreti. Birde anlamadigim konu. Ehliyette kimlikte ayni kart(hatta kimlikte chip var maliyeti daha fazla) ama ehliyetin yenileme ücreti 2115 tl kimlik 220 tl. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Doğan Arşiray yazdı: peki ya araç ehliyetimiz var ama ceza ehliyetimizi yoksa? asasdadasd konu kilit. If we are forty-sixers mi diyosun yani? 46 kere Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Uğur Kamil yazdı: İnsan unutabilir en azindan bilgilendirme mesaji atilabilir. Emniyet veya nüfus sms ile bilgilendirme yapmalı. Süresi 10 yıl olan bir şeyin yenileme tarihini takip etmek kimsenin aklına gelmez. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 2029 muş not aldım Çağlar abi minibus tarihine baktınmı? Transporter veya benzeri bazi araclar minibüs ruhsatli oluyor o sekilde ceza yiyen 3 5 kisi oldu çevremde 😀 Bende gecen ay minibüs kullanım sürem dolmuş diye ceza yedim şirketin araciyla 😀 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Uğur Kamil yazdı: minibus tarihine baktınmı? baktım o geçmişti zaten tek kaplı vasıta sürüom ben . Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bu sene ehliyetleri hep yeniledim hem digital kartı hem normal ehliyeti hepsinin günü bitmiş bi de psikoteknik bitiyor ne çok para verdim... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts