Ali Cihangiroğlu 21 Ocak Paylaş 21 Ocak (düzenlendi) İşlem tamam, konuya noktayı koyarız yakında sanırım siz haklısınız yani rapor işlem için 2 sene geçerli demek.... Emmi kafa karıştrıdın, olan benim 250 kaada oldu haa, çekirdek yolla ceza olarak 21 Ocak tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Ocak Yazar Paylaş 21 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: Emmi kafa karıştrıdın, olan benim 250 kaada oldu haa, çekirdek yolla ceza olarak Kargoya karşıyım.. Toplantı düzenle gelelim. Gelirken getireyim. 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Ocak Paylaş 21 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Kargoya karşıyım.. Toplantı düzenle gelelim. Gelirken getireyim. hafta sonu gelin ahanda toplantı, buyurun Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 21 Ocak Paylaş 21 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: Yok mok dedim ama içime şüphe düştü, gittim aile hekimine, yeniledik hemen, 250 kaat bayıldım uzattım raporu, yok mok deriz ondan sonra kasko kıvırır al başına dert.... Yalnız bu rapor işi gözlükle kodla sınırlı değil sanırım, hiçbirşeyin olmasada o raporu istiyorlar demekki, kısaca 2 senede bir sağlamda olsan raporu yenileyeceksin demektir, sağlam olduğunun teyidi, doğrumu düşündüm? Ücret e-devletten mi yatıyor, yoksa sağlık ocağında mı ödeniyor. ben sanki banka aracılığıyla yaptık diye hatırlıyorum. Ali Cihangiroğlu yazdı: Asıl soru şu? o rapor sağlamda olsan 2 sene geçerli, şimdi biz bunu 2 senede bir güncelleyecekmiyiz yoksa 10 senede birmi olacak bu iş? Ali Cihangiroğlu yazdı: peki sadece 01-01 kodu varsa ve rapor yenileme yazmıyorsa? aslında esas şunu sorarmısın? o rapor sağlamda olsan 2 sene geçerli, sonra ne oluyor? Ali Cihangiroğlu yazdı: sadece yenilemek isteyincemi yoksa 2 senede bir teyidle 10 senede birmi? bunu netleştirmek lazım.... Ben de hep aynı şeyleri sorguluyorum bu konu açıldığından beri. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Ocak Paylaş 21 Ocak H.Cenk Bayrakçı yazdı: Ücret e-devletten mi yatıyor, yoksa sağlık ocağında mı ödeniyor. ben sanki banka aracılığıyla yaptık diye hatırlıyorum. Ben de hep aynı şeyleri sorguluyorum bu konu açıldığından beri. şuradan ödedim https://sbos.saglik.gov.tr/oauthlogin?returnUrl=%2F Cimer işi çözecek bakalım, en son doğum saatimi sormuştum, 15 günde cevap geldi, ama kulağım çınladıydı, sanırım arşivci arkadaş beni andı 3 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 21 Ocak Paylaş 21 Ocak Selçuk Bakış yazdı: Cimere cevap geldi mi yola çıkacağım Bekliyoruz bu ara kabak çekirdeği pahalı olduğundan böyle bekliyoruz. 6 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Ocak Paylaş 21 Ocak acele etmeyin yoksa beni bizzat çağırıp anlatacaklar.... 4 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Çarşamba 13:28 Paylaş Çarşamba 13:28 Haşmet Güngör yazdı: Bekliyoruz bu ara kabak çekirdeği pahalı olduğundan böyle bekliyoruz. Biz böyleyiz 6 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Çarşamba 15:01 Paylaş Çarşamba 15:01 (düzenlendi) Emmi, Servetten sonra seninde ikizini buldum, al sana toplantıda bir performans bekliyoruz artık senden .... Çarşamba 15:04 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Çarşamba 15:26 Paylaş Çarşamba 15:26 Haşmet Güngör yazdı: Bekliyoruz bu ara kabak çekirdeği pahalı olduğundan böyle bekliyoruz. Kahveye zam gelecek 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 16:22 Yazar Paylaş Çarşamba 16:22 Haşmet Güngör yazdı: Bekliyoruz bu ara kabak çekirdeği pahalı olduğundan böyle bekliyoruz. 700 lira olmuş kilosu. Antep fıstığından neyimiz eksik diyor köylü. Ali Cihangiroğlu yazdı: Emmi, Servetten sonra seninde ikizini buldum, al sana toplantıda bir performans bekliyoruz artık senden .... Bak yaa, Lisans ücretini ödemeden yayınlamışlar . 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 19:50 Paylaş Çarşamba 19:50 Ali Cihangiroğlu yazdı: Emmi, Servetten sonra seninde ikizini buldum, al sana toplantıda bir performans bekliyoruz artık senden .... disco topuna lazer ile ne akardık beaaa o zamanki lazer tabii halojen prizma dan yansıma 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts