Ali Uymaz Cuma 13:04 Paylaş Cuma 13:04 2016- 2017 dizel Otomatik CR-V 1.6 i Dtec 4x4 Excutive+ araç bakıyoruz arkadaşıma bu aracla ilgili bildiğiniz kronik sorunları var mı alırken nelere dikkat etmeliyiz Yorum bağlantısı
Aydın Sert Cuma 15:20 Paylaş Cuma 15:20 Aynı aracı kullandım. Buradan tüm detaylara ulaşabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Uymaz Cuma 15:55 Yazar Paylaş Cuma 15:55 Teşekkürler yag soğutucu ve şanzıman yağ kaçakları konusunda bilginiz var mı Aydın Sert yazdı: Aynı aracı kullandım. Buradan tüm detaylara ulaşabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat Cumartesi 10:26 Paylaş Cumartesi 10:26 benim iş arkadaşımda var silindir kapağı çatladı su eksiltme vardı tüm bakımları yetkili serviste yapıldığı için silindir kapağı komple yetkili serviste değişti. servis bu durumun crvlerde çok görüldüğünü söylemiş. 1 Yorum bağlantısı
Ali Uymaz Dün saat 08:00 Yazar Paylaş Dün saat 08:00 Mehmet Cihat yazdı: benim iş arkadaşımda var silindir kapağı çatladı su eksiltme vardı tüm bakımları yetkili serviste yapıldığı için silindir kapağı komple yetkili serviste değişti. servis bu durumun crvlerde çok görüldüğünü söylemiş. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Aydın Sert 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Ali Uymaz yazdı: Teşekkürler yag soğutucu ve şanzıman yağ kaçakları konusunda bilginiz var mı Ben yaşamadım. Üye olduğum gruplarda da görmedim. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 14 saat önce Paylaş 14 saat önce iş yerin de arkadaşım da var çok kısa km kullanıyor ama çok yaktığından şikayetçi 1 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mehmet Cihat yazdı: benim iş arkadaşımda var silindir kapağı çatladı su eksiltme vardı tüm bakımları yetkili serviste yapıldığı için silindir kapağı komple yetkili serviste değişti. servis bu durumun crvlerde çok görüldüğünü söylemiş. Yetkili servis banada silindir kapağıyla ilgili problem olduğunu söylemişti. 100 bin km geçmemiş düşük km alacağım yine de sorun yaşar mıyım dedim, 100 bin km den sonra başlıyor sorunlar demişti. Servis haricinde üye olduğum gruplarda bu sorunu duymadım ama 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mücahit Erdem yazdı: Yetkili servis banada silindir kapağıyla ilgili problem olduğunu söylemişti. 100 bin km geçmemiş düşük km alacağım yine de sorun yaşar mıyım dedim, 100 bin km den sonra başlıyor sorunlar demişti. Servis haricinde üye olduğum gruplarda bu sorunu duymadım ama şimdi arkadaşıma sordum arabası 110.000 km de imiş. 1 Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Fatih Keskin yazdı: iş yerin de arkadaşım da var çok kısa km kullanıyor ama çok yaktığından şikayetçi Çok Teşekkürler Mücahit Erdem yazdı: Yetkili servis banada silindir kapağıyla ilgili problem olduğunu söylemişti. 100 bin km geçmemiş düşük km alacağım yine de sorun yaşar mıyım dedim, 100 bin km den sonra başlıyor sorunlar demişti. Servis haricinde üye olduğum gruplarda bu sorunu duymadım ama Çok Teşekkürler Yorum bağlantısı
Recommended Posts