Mustafa Çiçek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Herkese mutlu pazarlar diliyorum. Babamların apartmanında depo olarak kullanılan bir yer vardı orayı babamın da yardımıyla atölyeye çevirdim. Çocukluğumdan beri tamirat yapmayı oyuncaklarımı söküp içini kurcalamayı (çoğu zaman da bozmayı) çok severdim. ortaokulda haftasonları motosiklet tamircisinde çırak olarak çalışmıştım. Fırsat buldukça alet edevat edindim. Nasıl olsa sigaram yok diyerek vicdanımı rahatlattım. Henüz daha atölyeyi toparlayamasam da şimdilik baya istediğim gibi oldu. Zamanla aldığım alet edevatı da detaylı çekip payalaşacağım. Birçoğunu aliexpress temudan almıştım artık o da yalan oldu. Tavsiye ve önerilerinize açığım. 18 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Hayırlı olsun. Bi tane yangın söndürücü büyük boy Var gördüm.. iyi. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 8 saat önce Paylaş 8 saat önce elinden iş gelen,kendi işini görebilenler gerçekten şanslı ki herkese gerçekten lazım fotoğraflar haricinde arka planda dahası vardır diye tahmin ediyorum... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Erdem Bozkurt yazdı: elinden iş gelen,kendi işini görebilenler gerçekten şanslı ki herkese gerçekten lazım fotoğraflar haricinde arka planda dahası vardır diye tahmin ediyorum... Beni biraz da sanayideki ustalar bu yola itti. 2013 yılında focus1 aracıma makyajlı farı takabilecek usta bulamadım trabzonda. o zaman Mustafa Tüfekçi çok yardımcı olmuştu takmıştım. 5 yıl önce aldığım ama daha kullanmadığım aletlerim de var ama bu biraz da hobi. Arka planda çin malı şarjlı aletlerim var çok kaliteli değil ama en azından bijon sökebiliyorum. Çeyizim gibi arada hepsini bi elden geçiriyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce kahve bol içilmiş pek severim güzel mekan 1 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Zamanla daha da güzel olucaktır 7 saat önce tarihinde Tamer Olcay Çiçek tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Her gencin hayali.... Apartmana tıkıldık kaldık. 2 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İnan Çınar yazdı: Her gencin hayali.... İnan, Teesüf King duymasın. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Harika. Kahve kutusu yerine cam kavanoz öneririm. Nutella benzeri kavanozlar güzel oluyor. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Oooo benim çatı gibi hatta çok daha düzenli.. Mengeneyi alın derim üşenmeyin benim gibi.. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Haşmet Güngör yazdı: İnan, Teesüf King duymasın. Koca dükkanı var. Hala hobi atölyesi mi istiyor anlamadım? Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İnan Çınar yazdı: Koca dükkanı var. Hala hobi atölyesi mi istiyor anlamadım? O mesleği. Meslek Hobi olmaz. Hem yaşlıların hayali olamaz mı ? Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 45 dakika önce Yazar Paylaş 45 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Harika. Kahve kutusu yerine cam kavanoz öneririm. Nutella benzeri kavanozlar güzel oluyor. Abi kutular bedava, kavanoza para vermek istemedim. Bir de düşerse kırılmasın diye. Emre Şimşek yazdı: Oooo benim çatı gibi hatta çok daha düzenli.. Mengeneyi alın derim üşenmeyin benim gibi.. Mengene var da küçük. Büyüğünü alacağım Yorum bağlantısı
Recommended Posts