Sinan Akgöl 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Bu akşam arabadan inerken şöyle bir manzara ile karşılaştım normalde olabilir olmayadabilir. Fikirlerinizi alayim servise gidip değiştirin ön farlarimi diyim. Farlar led diye geçiyorda mercek vs yok anam babam usulü led ampul olmali. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Kullandıkça artılar eksileri daha görüyorum. Eksiler yada bana eksiler diyelim. Araçta yağmur sensörü var ancak yağmur ön cama vurduğunda direk aktif olarak çalışmıyor. Auto moduna silecek kolunu tek silme hareketini yapınca otomatik silecek modu aktif diyor. Arka bagaj kisimin içindeki trimler klasik Peugeot burkulmalarda yada sıcak soğukta bir iki kere çat çut yapar klasik bazende olmuyor. Arka tekerleklerdeki davlumbaz kismi yalitimi berbat yerdeki ufak taşlari sessizlikte çıt çıt duyabilirsiniz. Silicek suyu haznesi çok küçük zirt pirt bitiyor. Ön güneşliklerde ayna var ışığı yok.Zemin aydinlatma tesisati hazir ama lambasi yok 😂 Araç çok sessiz motor yalitimi başarılı motorda sessiz çalışıyor. Şanziman kemikli tam otomatik. Fren pedali uzun mesafeli frenleme dozunu güzel ayarlayabiliyorsunuz. Direksiyon ve hissi boş değil tepkileri güzel. Koltukları rahat kavramasi güzel. Şimdilik bunlar kullandikça devam. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Otomatik silecek hemen her araçta öyle değil mi zaten? Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Evren Erakçora yazdı: Otomatik silecek hemen her araçta öyle değil mi zaten? Bmwde kolda bir tuş var idi sürekli aktif olarak açıktı. O alışkanliktan olabilir benimki. E90da bile öyleydi. Far olayına takıldım biraz buğusuna. 1 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts