Sinan Akgöl 7 Temmuz Yazar Paylaş 7 Temmuz Ayhan Asil yazdı: Sinan bey, benim güzel kardeşim. Hayırlı uğurlu olsun. Mutluluğa sürün İnşallah. Sağol abi amin, tabi bir Togg değil 😁 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Zaten forza yok mu? Forza 750 mi? Ya bırak scooteri abi allah aşkına. Motora bineceksen ata biner gibi bineceksin. Avrupada motordan bile saymazlar scooterleri. Taburede oturur gibi motora mı binilir, bir daha mı gelecez yazmış birde Forza 750 tabiki, nc den daha rahat alet yahu, ama belli olmaz NC ye döneceğim sanırım az arazilik işim olsa transalp alırdım ama... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz Ali Cihangiroğlu yazdı: Forza 750 tabiki, nc den daha rahat alet yahu, ama belli olmaz NC ye döneceğim sanırım az arazilik işim olsa transalp alırdım ama... Rahatlık arayan adamın motosiklette ne işi var yahu Hilti gibi titreyecek bacak aranda. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Rahatlık arayan adamın motosiklette ne işi var yahu Hilti gibi titreyecek bacak aranda. evet bak buna katılırım 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Allah kismet ederse, kayış yağlansin diye Kadıköy evden Pendik Yalova arabali feribot ile sonrasi gemlik vs takip eski yol ile Balikesir Erdek rotasi çıktı Sinan Darbaz olarak ai ye sordum grafikler vs verdide uğraşamadim koymaya telefondan 220km toplam yakiti 11lt olarak verdi klima vs maks 14dedi litre bazinda bakalim dedigi gibimi olacak. Gidince guncelleyecegim insallah. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Şimdi Paylaş Şimdi Vaay sen arabayla uzun yola çıkıcan. Üff 50 dolarlık pegasus anadolujet biletlerinimi kacırdın yoksa Yorum bağlantısı
Recommended Posts