İçeriğe Yönlendir

2025 Peugeot 2008 Allure 1.2 Puretech

Sinan Akgöl

Recommended Posts

Sinan Akgöl

Yakında İstanbul Anadolu yakasindan İzmir İzmir Bodrum bir gün Izmir molali yolculuk gözüktü. Dönüşte bir de Bandirma Erdek'e uğrayacağım.

Iki rota belirledim hangisi mantikli arada kaldim zamanla vs ilgili bir sorunum yok 100 110u geçmem uzun yolda.

1. Rota Osmangazi köprüden ile Izmire kadar full otobandan oradan Aydin otoyolu Bodrum

2. Rota Pendik Yalova feribot. Yalova sonrasi Izmir yolu ucretsiz yol. Sonrasi gene Aydin otoyolu Bodrum. 

Bakicaz fikirleriniz değerli siz olsaniz hangisini tercih ederdiniz.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Sinan Akgöl yazdı:

Yakında İstanbul Anadolu yakasindan İzmir İzmir Bodrum bir gün Izmir molali yolculuk gözüktü. Dönüşte bir de Bandirma Erdek'e uğrayacağım.

Iki rota belirledim hangisi mantikli arada kaldim zamanla vs ilgili bir sorunum yok 100 110u geçmem uzun yolda.

1. Rota Osmangazi köprüden ile Izmire kadar full otobandan oradan Aydin otoyolu Bodrum

2. Rota Pendik Yalova feribot. Yalova sonrasi Izmir yolu ucretsiz yol. Sonrasi gene Aydin otoyolu Bodrum. 

Şirket arabasıyla o yolu çok kullandım otobanda uykum geliyor

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Ali Darbaz yazdı:

Şirket arabasıyla o yolu çok kullandım otobanda uykum geliyor

Yani otobani kullanmiyim 😂

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Sinan Akgöl yazdı:

Yani otobani kullanmiyim 😂

En azından bursadan sonra kullanma. Sabuncubeli tuneli tırmanıp kaçış rampalı yokuşu inerken heyecandan uykunda gelmez

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Ali Darbaz yazdı:

En azından bursadan sonra kullanma. Sabuncubeli tuneli tırmanıp kaçış rampalı yokuşu inerken heyecandan uykunda gelmez

Yalova bursa bati sonra eski izmir yolu banada öyle geliyor mantiklisi

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Sinan Akgöl yazdı:

Yalova bursa bati sonra eski izmir yolu banada öyle geliyor mantiklisi

tünel açılmadan önce sabuncubeli yolunui10 1.0 lpg ile 3 ncü vitesde 80 km hızla tırmanmıştım. Çok eğlenceli idi. 90 newton tork ile çıkmıştım. Yeni nesil bilmez bu heyecanı

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Ali Darbaz yazdı:

tünel açılmadan önce o yolu i10 1.0 lpg ile 3 ncü vitesde 80 km hızla tırmanmıştım. Çok eğlenceli idi

Gercekten sana katiliyorum. Dizelle çok keyif aliyordum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Yav nelere nelere para veriyoruz. Otoban iyidir. Ben o yolu sigorta olarak görüyorum. Devlet yolunda kaza riski oranı en az 10 kat fazladır. 

Yola yaya atlaması bile ürkütücü

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Yav nelere nelere para veriyoruz. Otoban iyidir. Ben o yolu sigorta olarak görüyorum. Devlet yolunda kaza riski oranı en az 10 kat fazladır. 

hayattaki tek kazamı İzmir otoyolunda yaptım. Yolda uykum geldi bariyere çarptım

ne zaman kullansam uykumu getirir

IMG_20230702_082919_Original.jpeg

IMG_20230702_072349_Original.jpeg

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Sinan Akgöl yazdı:

Daha geçtiğimiz haftasonu İstanbul Avrupa yakasından Aydın'a geldim. 2. Köprü ve İzmir Aydın otobanı harici para ödemedim. 

Köprüden geçip körfezi döndüm, Yalova, Bursa, Balıkesir, İzmir şeklinde geldim. Çok aşırı tıkalı değildi ama körfezi dönene kadar ağır ilerledi. Yalova'dan sonrası zaten rahat. 

Feribot yerine köprüyü kullanın illa kullanacaksanız. 2 defa şarj molası verdim (1 saat toplam) 8-9 saatte geldim toplam 680 km yolu. 

1000 lira köprü parası benim 1.5 defa 20-80 arası şarj maliyetim :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

hayattaki tek kazamı İzmir otoyolunda yaptım. Yolda uykum geldi bariyere çarptım

ne zaman kullansam uykumu getirir

IMG_20230702_082919_Original.jpeg

IMG_20230702_072349_Original.jpeg

Uykuluyken devlet dolunda olsaydı  belki de yaya geçidinde bekleyen yayalara çarpacaktın

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

düz yoldan gider anfiyi bir boy büyük alırdım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Çağlar Bayur yazdı:

düz yoldan gider anfiyi bir boy büyük alırdım

Şanzimanim var benim dag tepe gozumu korkutamaz 😂 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...