Sinan Akgöl Dün saat 08:34 Yazar Paylaş Dün saat 08:34 Yakında İstanbul Anadolu yakasindan İzmir İzmir Bodrum bir gün Izmir molali yolculuk gözüktü. Dönüşte bir de Bandirma Erdek'e uğrayacağım. Iki rota belirledim hangisi mantikli arada kaldim zamanla vs ilgili bir sorunum yok 100 110u geçmem uzun yolda. 1. Rota Osmangazi köprüden ile Izmire kadar full otobandan oradan Aydin otoyolu Bodrum 2. Rota Pendik Yalova feribot. Yalova sonrasi Izmir yolu ucretsiz yol. Sonrasi gene Aydin otoyolu Bodrum. Bakicaz fikirleriniz değerli siz olsaniz hangisini tercih ederdiniz. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 08:55 Paylaş Dün saat 08:55 Sinan Akgöl yazdı: Yakında İstanbul Anadolu yakasindan İzmir İzmir Bodrum bir gün Izmir molali yolculuk gözüktü. Dönüşte bir de Bandirma Erdek'e uğrayacağım. Iki rota belirledim hangisi mantikli arada kaldim zamanla vs ilgili bir sorunum yok 100 110u geçmem uzun yolda. 1. Rota Osmangazi köprüden ile Izmire kadar full otobandan oradan Aydin otoyolu Bodrum 2. Rota Pendik Yalova feribot. Yalova sonrasi Izmir yolu ucretsiz yol. Sonrasi gene Aydin otoyolu Bodrum. Bakicaz fikirleriniz değerli siz olsaniz hangisini tercih ederdiniz. Şirket arabasıyla o yolu çok kullandım otobanda uykum geliyor Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Dün saat 08:59 Yazar Paylaş Dün saat 08:59 Ali Darbaz yazdı: Şirket arabasıyla o yolu çok kullandım otobanda uykum geliyor Yani otobani kullanmiyim 😂 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 09:04 Paylaş Dün saat 09:04 Sinan Akgöl yazdı: Yani otobani kullanmiyim 😂 En azından bursadan sonra kullanma. Sabuncubeli tuneli tırmanıp kaçış rampalı yokuşu inerken heyecandan uykunda gelmez 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Dün saat 09:07 Yazar Paylaş Dün saat 09:07 Ali Darbaz yazdı: En azından bursadan sonra kullanma. Sabuncubeli tuneli tırmanıp kaçış rampalı yokuşu inerken heyecandan uykunda gelmez Yalova bursa bati sonra eski izmir yolu banada öyle geliyor mantiklisi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 09:15 Paylaş Dün saat 09:15 (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Yalova bursa bati sonra eski izmir yolu banada öyle geliyor mantiklisi tünel açılmadan önce sabuncubeli yolunui10 1.0 lpg ile 3 ncü vitesde 80 km hızla tırmanmıştım. Çok eğlenceli idi. 90 newton tork ile çıkmıştım. Yeni nesil bilmez bu heyecanı Dün saat 09:17 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Dün saat 09:18 Yazar Paylaş Dün saat 09:18 Ali Darbaz yazdı: tünel açılmadan önce o yolu i10 1.0 lpg ile 3 ncü vitesde 80 km hızla tırmanmıştım. Çok eğlenceli idi Gercekten sana katiliyorum. Dizelle çok keyif aliyordum. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 14:55 Paylaş Dün saat 14:55 Yav nelere nelere para veriyoruz. Otoban iyidir. Ben o yolu sigorta olarak görüyorum. Devlet yolunda kaza riski oranı en az 10 kat fazladır. Yola yaya atlaması bile ürkütücü 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 15:19 Paylaş Dün saat 15:19 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yav nelere nelere para veriyoruz. Otoban iyidir. Ben o yolu sigorta olarak görüyorum. Devlet yolunda kaza riski oranı en az 10 kat fazladır. Yola yaya atlaması bile ürkütücü hayattaki tek kazamı İzmir otoyolunda yaptım. Yolda uykum geldi bariyere çarptım ne zaman kullansam uykumu getirir Dün saat 15:23 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Dün saat 15:26 Paylaş Dün saat 15:26 Sinan Akgöl yazdı: Yakında İstanbul Anadolu yakasindan İzmir İzmir Bodrum bir gün Izmir molali yolculuk gözüktü. Dönüşte bir de Bandirma Erdek'e uğrayacağım. Iki rota belirledim hangisi mantikli arada kaldim zamanla vs ilgili bir sorunum yok 100 110u geçmem uzun yolda. 1. Rota Osmangazi köprüden ile Izmire kadar full otobandan oradan Aydin otoyolu Bodrum 2. Rota Pendik Yalova feribot. Yalova sonrasi Izmir yolu ucretsiz yol. Sonrasi gene Aydin otoyolu Bodrum. Bakicaz fikirleriniz değerli siz olsaniz hangisini tercih ederdiniz. Daha geçtiğimiz haftasonu İstanbul Avrupa yakasından Aydın'a geldim. 2. Köprü ve İzmir Aydın otobanı harici para ödemedim. Köprüden geçip körfezi döndüm, Yalova, Bursa, Balıkesir, İzmir şeklinde geldim. Çok aşırı tıkalı değildi ama körfezi dönene kadar ağır ilerledi. Yalova'dan sonrası zaten rahat. Feribot yerine köprüyü kullanın illa kullanacaksanız. 2 defa şarj molası verdim (1 saat toplam) 8-9 saatte geldim toplam 680 km yolu. 1000 lira köprü parası benim 1.5 defa 20-80 arası şarj maliyetim 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 17:06 Paylaş Dün saat 17:06 Ali Darbaz yazdı: hayattaki tek kazamı İzmir otoyolunda yaptım. Yolda uykum geldi bariyere çarptım ne zaman kullansam uykumu getirir Uykuluyken devlet dolunda olsaydı belki de yaya geçidinde bekleyen yayalara çarpacaktın Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yav nelere nelere para veriyoruz. Otoban iyidir. Ben o yolu sigorta olarak görüyorum. Devlet yolunda kaza riski oranı en az 10 kat fazladır. Yola yaya atlaması bile ürkütücü düz yoldan gider anfiyi bir boy büyük alırdım 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Çağlar Bayur yazdı: düz yoldan gider anfiyi bir boy büyük alırdım Şanzimanim var benim dag tepe gozumu korkutamaz 😂 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Otoban iyidir. Ücretsiz yolllarda sürekli radar kollayacaksınız. Ayrıca illaki şehir içi trafiğe karışacaksınız. Kuralsız sürücüler vs. Otobanda en azından bu tür durumlar sayılı olacak. Uykunuz gelirse çekersiniz bir dinlenme tesisine bir güzel dinlenirsiniz. Ücretsiz yollarda rampa denk gelecek sağ şeritten sollamaya çıksam mı çıkmasam mı diyeceksiniz. Bir de yol çalışmasına denk gelirseniz yeni bir rota belirlemek zorunda kalacaksınız. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 saat önce Paylaş 21 saat önce yola çıkacak olan da bir gün önce uyusun bi zahmet 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Çağlar Bayur yazdı: yola çıkacak olan da bir gün önce uyusun bi zahmet Yol çarşaf gibi olunca milletin uyuyası geliyor demekki. Şimdi özel otoyollar devlet eline mi geçecek yoksa mevcut devlet otoyolları da özelleşecek mi? Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Hayırlısı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Bende neden ninja diyordum, plakayı görünce uyandım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Çağlar Bayur yazdı: yola çıkacak olan da bir gün önce uyusun bi zahmet Uzun yola çıkmadan önce nedense uykusuzluk çekiyorum normalde kafamı yastığa koyduğumda uyurum. Yorum bağlantısı
Onur Demir 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Bu haftasonu izmirdeydim. Çatalcadan bir girdim kuzeye izmirden çıktım Çok sıkıcı ama hızlı bir yol. Ama felaket pahalı. Zaman para dengesine bakmak lazım. Otoban dışı radarlar bezdirebiliyor. Elektrikli araçla gitseydim parasız yolu tercih ederdim ki 80-90 la giderdim. ama benzinli şirket aracı ile paralıyı tercih ettim. E tabi acelem de vardı. Dönüşte yani pazar tüm gün benimdi ve ayvalık-Çanakkale üzerinden geldim Çorluya. Son 1500km ortalamam 5.8lt Megane 1.3Tce 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Onur Demir yazdı: Bu haftasonu izmirdeydim. Çatalcadan bir girdim kuzeye izmirden çıktım Çok sıkıcı ama hızlı bir yol. Ama felaket pahalı. Zaman para dengesine bakmak lazım. Otoban dışı radarlar bezdirebiliyor. Elektrikli araçla gitseydim parasız yolu tercih ederdim ki 80-90 la giderdim. ama benzinli şirket aracı ile paralıyı tercih ettim. E tabi acelem de vardı. Dönüşte yani pazar tüm gün benimdi ve ayvalık-Çanakkale üzerinden geldim Çorluya. Son 1500km ortalamam 5.8lt Megane 1.3Tce 90 100 giderimde şuan en ufak açikta radar yapistirirsa butun hesaplar şaşar. Iki yol arasinda maks 1000tl oynar ittirsem kaktirsam benzinlinin yakicagi belli dizel veya elektrik gibi degil. Tansunun dedigi gibi otobandan risksiz düz devam. Dönüş Allah kerim. Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Genelde bodrum - istanbul yaparken , bursa ya kadar otoban sonrasında eski yola girip , izmire gelmeden torbalı içinden aydın otobanına bağlanıyorum.(Tek gidersem ve gündüz ise) Yoksa genelde otobandan basıp gidiyorum. Eski yolun 3 dezavantajı var, Yolda çok fazla radar var, yol çok güvensiz gece gidecekseniz kesinlikle tercih etmeyin , ve kısım kısım cidden bozuk arkada oturan var ise ayran olur. İyi yolculuklar.. 2 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Yunus Gökhan Ay yazdı: Genelde bodrum - istanbul yaparken , bursa ya kadar otoban sonrasında eski yola girip , izmire gelmeden torbalı içinden aydın otobanına bağlanıyorum.(Tek gidersem ve gündüz ise) Yoksa genelde otobandan basıp gidiyorum. Eski yolun 3 dezavantajı var, Yolda çok fazla radar var, yol çok güvensiz gece gidecekseniz kesinlikle tercih etmeyin , ve kısım kısım cidden bozuk arkada oturan var ise ayran olur. İyi yolculuklar.. Radar kismi isi bozuyor bize denizde tren çarpar 😂 hic riske girmeyip Şimşek Mcqueen bakanligina 5k olmayalim dediginiz gibi teşekkur ederim. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ben de otobanı tercih ederdim,Balıkesir den İzmir e kadar bağ bahçe ile uğraşan traktörler bence radardan daha tehlikeli,akşam karanlığında çoğunun ışıkları da yanmıyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce Güzel günlerde kullanın ...Kardeşimde de aynı araçtan var 2024 model...Çok ta memnun...Tekrar hayırlı olsun... 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 34 dakika önce Yazar Paylaş 34 dakika önce Hasan Basri Bayraktar yazdı: Güzel günlerde kullanın ...Kardeşimde de aynı araçtan var 2024 model...Çok ta memnun...Tekrar hayırlı olsun... Sağol Hasan abi nasilsin? Bende şuanlik memnunum. Kardesinizde güle gule kullansin kazasiz belasiz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts