Yurdaer Elay Çarşamba 15:20 Paylaş Çarşamba 15:20 Hayırlı olsun Sinan, güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Evet 709kmlik uzun yolun 1. Aşamasi tamamlandi. Istanbul cikis otoban Izmir Karsiyaka Karsiyaka Bodrum Guvercinlik 709km ortalama hiz ortalama tuketim 39.2kw(kw tuketim yazicam artik elektrikliforumtr) menzil 280km kaldi 40lt depodan 😂😂 tuketim 4.4/100km. 100km hiz sabitleme 7.vites 2100rpm. Araç uzun yol gozlemi sehir icinde daha sert uzun yolda daha süspansiyon konforlu. Direksiyon tepkileri çok net hiç boşluk yok fwd limitlerini bilirseniz. Dönüştede sonuc total bilgileri revize ederim. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: hayattaki tek kazamı İzmir otoyolunda yaptım. Yolda uykum geldi bariyere çarptım ne zaman kullansam uykumu getirir O kadar uykun geldiyse neden durmadın ki? bariyer olmasa uçurum olsa gidecekmişsin ya da karşı şeride Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: O kadar uykun geldiyse neden durmadın ki? bariyer olmasa uçurum olsa gidecekmişsin ya da karşı şeride 3 defa durdum uyumayı denedim her yarım saatte mola verdim gene de uyuyamadım. Araba durduğunda uykum kaçıyordu yola tekrar çıktığında uykum tekrar geliyordu 1 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 18 dakika önce Paylaş 18 dakika önce Ali Darbaz yazdı: 3 defa durdum uyumayı denedim her yarım saatte mola verdim gene de uyuyamadım. Araba durduğunda uykum kaçıyordu yola tekrar çıktığında uykum tekrar geliyordu Aynı durum bende de oldu. Ve sonuç bariyere sürtme sonucu büyük sonuçlara dönüşmeden kurtardık Allaha şükür. Gidilen mesafe ortalama 1200km. Ne kadar kahve içsemde artık eskisi gibi olmuyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 dakika önce Paylaş 14 dakika önce Mehmet Yeter yazdı: Aynı durum bende de oldu. Ve sonuç bariyere sürtme sonucu büyük sonuçlara dönüşmeden kurtardık Allaha şükür. Gidilen mesafe ortalama 1200km. Ne kadar kahve içsemde artık eskisi gibi olmuyor. aslında yorgunsunuz ama yola aşırı odaklandığınız için araba sallanmadıkça gözünüz kapanmıyor. bunu aşmanın en güzel yanı uzanmak. uzanınca 10dk uyuyabilirsiniz. mescid olabilir mesela. Yorum bağlantısı
Recommended Posts