İçeriğe Yönlendir

2025 Peugeot 2008 Allure 1.2 Puretech

Sinan Akgöl

Recommended Posts

Yurdaer Elay

Hayırlı olsun Sinan, güle güle kullanın :nazar: 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl

Evet 709kmlik uzun yolun 1. Aşamasi tamamlandi.

Istanbul cikis otoban Izmir Karsiyaka Karsiyaka Bodrum Guvercinlik

709km ortalama hiz ortalama tuketim 39.2kw(kw tuketim yazicam artik elektrikliforumtr) menzil 280km kaldi 40lt depodan 😂😂 tuketim 4.4/100km. 100km hiz sabitleme 7.vites 2100rpm. 

Araç uzun yol gozlemi sehir icinde daha sert uzun yolda daha süspansiyon konforlu. 

Direksiyon tepkileri çok net hiç boşluk yok fwd limitlerini bilirseniz. Dönüştede sonuc total bilgileri revize ederim. 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Darbaz yazdı:

hayattaki tek kazamı İzmir otoyolunda yaptım. Yolda uykum geldi bariyere çarptım

ne zaman kullansam uykumu getirir

O kadar uykun geldiyse neden durmadın ki? bariyer olmasa uçurum olsa gidecekmişsin ya da karşı şeride

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

O kadar uykun geldiyse neden durmadın ki? bariyer olmasa uçurum olsa gidecekmişsin ya da karşı şeride

3 defa durdum uyumayı denedim her yarım saatte mola verdim gene de uyuyamadım. Araba durduğunda uykum kaçıyordu yola tekrar çıktığında uykum tekrar  geliyordu

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Ali Darbaz yazdı:

3 defa durdum uyumayı denedim her yarım saatte mola verdim gene de uyuyamadım. Araba durduğunda uykum kaçıyordu yola tekrar çıktığında uykum tekrar  geliyordu

Aynı durum bende de oldu. Ve sonuç bariyere sürtme sonucu büyük sonuçlara dönüşmeden kurtardık Allaha şükür. Gidilen mesafe ortalama 1200km. Ne kadar kahve içsemde artık eskisi gibi olmuyor. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Yeter yazdı:

Aynı durum bende de oldu. Ve sonuç bariyere sürtme sonucu büyük sonuçlara dönüşmeden kurtardık Allaha şükür. Gidilen mesafe ortalama 1200km. Ne kadar kahve içsemde artık eskisi gibi olmuyor. 

aslında yorgunsunuz ama yola aşırı odaklandığınız için araba sallanmadıkça gözünüz kapanmıyor. bunu aşmanın en güzel yanı uzanmak. uzanınca 10dk uyuyabilirsiniz. mescid olabilir mesela.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl

Arabami 1.2 uykutech yapmayin hadi 😂 39.2kw tuketimimle akarim.

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Sinan Akgöl yazdı:

39,2 ne yan parsel tecavüzü mü :) sen fosilsin. Kendine gel :) 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Sinan Akgöl yazdı:

Hafta sonu bi arkadaşım daha yol hipnozu nedeniyle bariyere sürttü. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Hafta sonu bi arkadaşım daha yol hipnozu nedeniyle bariyere sürttü. 

bu beton bariyer olayına benzemesin. Suçlu uykulu sürmek değil. Yolun çok düz olması değil mü

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

bu beton bariyer olayına benzemesin. Suçlu uykulu sürmek değil. Yolun çok düz olması değil mü

Beton bariyer olayı ne bilemedim

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

39,2 ne yan parsel tecavüzü mü :) sen fosilsin. Kendine gel :) 

Servet abim sezonu acti 😂 artik kw yazicam sende kw yaz elektrikforumtr artik.

20260421_103048.jpg

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl

Yaklasik 1500kmlik serüveni tamamladik. Arabada 4080kmlere geldi. Yolun yarisini 4.4lt ile gitti. Geri donus yolunda yuksek kafadan ruzgar yuzunden ayni veriyi kullanamadi. 100-110 bandinda gittim biraz yukseldigim an sag koltuktaki hiz sensoru volume yukseltti. Zaten soyle 130 sonrasi 2008 1.2puretech cani yok 😂 ses var goruntu yok varda yavas cekimde. Mola verdigimde en cok eglendigim nokta sarj istasyonlarinin yanina park edip kahveyle bi durup diger sohbetlere dahil oldum Bydler Togglar tuketimler kwlar havada ucusuyo tabi bu ekonomik oluyor vs benide e2008 tahmin etmeleri tabi kahve bitmeden hayirli gunler diyip giderim 😂

Uzun yolda kesinlikle sehir icinden daha yumusak. Suspansiyonlari sehir icinde cok sert. 120km sonrasi ruzgar sesi korku filmi gibi. Gittik geldik bakalim siradaki rotaya bakariz.

20260423_200314.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Sinan Akgöl yazdı:

Yaklasik 1500kmlik serüveni tamamladik. Arabada 4080kmlere geldi. Yolun yarisini 4.4lt ile gitti. Geri donus yolunda yuksek kafadan ruzgar yuzunden ayni veriyi kullanamadi. 100-110 bandinda gittim biraz yukseldigim an sag koltuktaki hiz sensoru volume yukseltti. Zaten soyle 130 sonrasi 2008 1.2puretech cani yok 😂 ses var goruntu yok varda yavas cekimde. Mola verdigimde en cok eglendigim nokta sarj istasyonlarinin yanina park edip kahveyle bi durup diger sohbetlere dahil oldum Bydler Togglar tuketimler kwlar havada ucusuyo tabi bu ekonomik oluyor vs benide e2008 tahmin etmeleri tabi kahve bitmeden hayirli gunler diyip giderim 😂

Uzun yolda kesinlikle sehir icinden daha yumusak. Suspansiyonlari sehir icinde cok sert. 120km sonrasi ruzgar sesi korku filmi gibi. Gittik geldik bakalim siradaki rotaya bakariz.

20260423_200314.jpg

uykun geldimi

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

uykun geldimi

yemekte karbonhidrat ve şekeri azaltmalısın. Bunun haricinde uykunu almana rağmen uykun geliyorsa bi kan testi yaptır bence

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

yemekte karbonhidrat ve şekeri azaltmalısın. Bunun haricinde uykunu almana rağmen uykun geliyorsa bi kan testi yaptır bence

6 aydır diet yapan adam söylediğin şeye bak :D Yemek konusunda zevkim kahve ve Köfte kaldı. Ekmek felan yiyemiyoz , nutella kola ve bilimom hırbo şekeri dahil bir çok şeyi yemiyorum. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Yaştan da kaynaklanabilir. 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Ali Darbaz yazdı:

uykun geldimi

Valla gelmedi gelmeme sebebi sanirim surekli hatunun turkce populer sarkilar dinlemesi muzigi duydukca koltuk elektrikli sandalye efekti verdi. Çok etkili bir yöntem sevmedigin sarkilari dinle 😂

• Mutlu 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bu benim dietli halimle ilk uzun yolum olacak. Çanakkale gittiğimi saymıyorum, o epey kısaydı. 

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
(düzenlendi)
Ali Darbaz yazdı:

Bu benim dietli halimle ilk uzun yolum olacak. Çanakkale gittiğimi saymıyorum, o epey kısaydı. 

Senin şekerle ilgili problrm var düşüyor gibi, yapistir 2 metro karamel motul enjektor katkisi almis gibi olursun. Ya çıkıyor ya düşüyor. Ali ben uyuyorsam herkes uyusun modundasin 😂😂

tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...