Tansu Kalafatoğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Sinan Akgöl yazdı: 4980km olduk. Ikide bir bakim zamani uyarisi veriyordu kontak kapali ayak frene basmadan silecek kolundaki trip tusuyla start stop tusuna ayni anda basili tutunca 10dan geriye sayiyor gecmis sifirlaniyor. O anahtar isareti sinirime dokunuyordu. 3 kisi arka sol koltukta dolu tepeleme yukle geldik. Klima çok başarili cift bolgeli degil ancak yeterli. Bolunmus yol otoban karisik sekilde 95-120km hizla bu motor sanziman 44lt deposuyla uzun yolda 800- 880km yol yapiyor. Sıkarsan 900km ustune cikar ama gerekte yok. Aleti kurtaran nokta şanzimani motorun butun gucsuz kaldigi yerleri hepsini hallediyor. Bir sonraki rota senelik bakim sonrasi Allah kerim. Dual motor loading. 1- bilinen arıza iyidir 2- şanzıman, motorun eksik kaldığı yerleri hallediyor 3- dolapçı yarın gelecek abla 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1- bilinen arıza iyidir 2- şanzıman, motorun eksik kaldığı yerleri hallediyor 3- dolapçı yarın gelecek abla Adamlar bi 8 ileri sanziman koymuslar(ki sende yok 😂 yok elektrik motoru yok ondan ona bundan suna yapmamislar yok ekranda pil oklar one gidiyor ordan arkaya gidiyor. 😂 Saha ekipleri pazartesi gelir abi ölçume 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Sinan Akgöl yazdı: 4650km olduk. Yazlığa geldik Sinan kuaför bakima girdik. Cilali şampuanla yikandi Durulandi islakken Arexons hizli cila Ustune parlatici cila En son Sonax seramik sprey cila. Plastik dodik ve kapi altlarina parlatici plastik kremi ile bitti. Bakim setine lastik parlatici almamisim keko gibi kaldi yanaklar arapsabunu bulmam lazim 😁 Ben arabalarımı eşim kızana kadar yıkatmıyom. Yıkatırken başında beklemek çok zor geliyor. Arabalarımı sevdiğim için anahtarımıda verip gelemem. Genelde 5 ile 3 ay arayla yıkatıyom Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: Ben arabalarımı eşim kızana kadar yıkatmıyom. Yıkatırken başında beklemek çok zor geliyor. Arabalarımı sevdiğim için anahtarımıda verip gelemem. Genelde 5 ile 3 ay arayla yıkatıyom Bende kendim yaptim zaten. Yorum bağlantısı
Recommended Posts