Tansu Kalafatoğlu 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Sinan Akgöl yazdı: 4980km olduk. Ikide bir bakim zamani uyarisi veriyordu kontak kapali ayak frene basmadan silecek kolundaki trip tusuyla start stop tusuna ayni anda basili tutunca 10dan geriye sayiyor gecmis sifirlaniyor. O anahtar isareti sinirime dokunuyordu. 3 kisi arka sol koltukta dolu tepeleme yukle geldik. Klima çok başarili cift bolgeli degil ancak yeterli. Bolunmus yol otoban karisik sekilde 95-120km hizla bu motor sanziman 44lt deposuyla uzun yolda 800- 880km yol yapiyor. Sıkarsan 900km ustune cikar ama gerekte yok. Aleti kurtaran nokta şanzimani motorun butun gucsuz kaldigi yerleri hepsini hallediyor. Bir sonraki rota senelik bakim sonrasi Allah kerim. Dual motor loading. 1- bilinen arıza iyidir 2- şanzıman, motorun eksik kaldığı yerleri hallediyor 3- dolapçı yarın gelecek abla 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 30 Mayıs Yazar Paylaş 30 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1- bilinen arıza iyidir 2- şanzıman, motorun eksik kaldığı yerleri hallediyor 3- dolapçı yarın gelecek abla Adamlar bi 8 ileri sanziman koymuslar(ki sende yok 😂 yok elektrik motoru yok ondan ona bundan suna yapmamislar yok ekranda pil oklar one gidiyor ordan arkaya gidiyor. 😂 Saha ekipleri pazartesi gelir abi ölçume 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Sinan Akgöl yazdı: 4650km olduk. Yazlığa geldik Sinan kuaför bakima girdik. Cilali şampuanla yikandi Durulandi islakken Arexons hizli cila Ustune parlatici cila En son Sonax seramik sprey cila. Plastik dodik ve kapi altlarina parlatici plastik kremi ile bitti. Bakim setine lastik parlatici almamisim keko gibi kaldi yanaklar arapsabunu bulmam lazim 😁 Ben arabalarımı eşim kızana kadar yıkatmıyom. Yıkatırken başında beklemek çok zor geliyor. Arabalarımı sevdiğim için anahtarımıda verip gelemem. Genelde 5 ile 3 ay arayla yıkatıyom Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 30 Mayıs Yazar Paylaş 30 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Ben arabalarımı eşim kızana kadar yıkatmıyom. Yıkatırken başında beklemek çok zor geliyor. Arabalarımı sevdiğim için anahtarımıda verip gelemem. Genelde 5 ile 3 ay arayla yıkatıyom Bende kendim yaptim zaten. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Persembe 9.30a 5200kmde yillik bakim randevusu aldim. Bakalim trigeri ne kadara değiştiricekler. Allah kismet ederse persembe aksami revize ederim. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Persembe 9.30a 5200kmde yillik bakim randevusu aldim. Bakalim trigeri ne kadara değiştiricekler. Allah kismet ederse persembe aksami revize ederim. Her hafta triger değiştirmeye hazır olun Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bir triger için uğraştığın şeye bak. Al 1.3 TCE swap yap olsun bitsin. Kayış parçalanıyor mu diye düşünmeden direk motor değiştir 3 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Her hafta triger değiştirmeye hazır olun Vallahi billahi ne dertmis bu triger artik benzin aldikca degistiricegim. 😂 Metin Akbal yazdı: Bir triger için uğraştığın şeye bak. Al 1.3 TCE swap yap olsun bitsin. Kayış parçalanıyor mu diye düşünmeden direk motor değiştir Bende diyorum vernel havlu kagit filan stokliyoruz ya bir tane alim sandik koyarim L koltugun yanina kahve mahve koyarim ustune.😂 Cikan trigeri atmayip kemer yapicam 😂 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 44 dakika önce Paylaş 44 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Vallahi billahi ne dertmis bu triger artik benzin aldikca degistiricegim. 😂 Bende diyorum vernel havlu kagit filan stokliyoruz ya bir tane alim sandik koyarim L koltugun yanina kahve mahve koyarim ustune.😂 Cikan trigeri atmayip kemer yapicam 😂 Ben bir tanesini vermedim alıp yağ filtre sökme aparatı yaptım 😁 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 29 dakika önce Yazar Paylaş 29 dakika önce Metin Akbal yazdı: Ben bir tanesini vermedim alıp yağ filtre sökme aparatı yaptım 😁 Termostatlari naptin? Sende vardir 5 10 tane Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 21 dakika önce Paylaş 21 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Cikan trigeri atmayip kemer yapicam 😂 Bende diyorum neden bu kadar çok kemerim var 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts