İçeriğe Yönlendir

2025 Peugeot 2008 Allure 1.2 Puretech

Sinan Akgöl

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
İlkay Başaran yazdı:

scooter ne ya tabureye oturur gibi motora mı binilir? Ata biner gibi bineceksin motora. 

hele 27 gelsin bakıcam, yeni kasa forza açmazsa Nc alıcam, hatta dün fena yakalandım az kaldı gidiyordu forza :D

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay
İlkay Başaran yazdı:

Deri kıyafetler?

Indiana Jones? Kırbaç için yani :fiuw:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Cihat Küçükay yazdı:

Indiana Jones? Kırbaç için yani :fiuw:

Konu benim arabaysa Yagli triger var 😂

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

hele 27 gelsin bakıcam, yeni kasa forza açmazsa Nc alıcam, hatta dün fena yakalandım az kaldı gidiyordu forza :D

Al bi dct nc. Forzadan az yakarsın. Herşey yakıt değil diyeceksin belki de günde 100 km binince yakıt da önemli olmaya başlıyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök
Ali Darbaz yazdı:

1.2 püretech 80 kiloluk bir motor ve  her silindir için kuvvet kolunda zirve noktası 5.6 ton basıyor. Metalurjisi çok değişik. Benim 1.4 litre atmosferik ep3c motorum forget biyel kollu grafit aliminyum piston başlarına rağmen silindir başına 3.3 ton zirve yapabiliyor. 

Metalurji ilginç bir şey. Sinter dövme çelik biyel kolları ve çelik parçalar taşıyan güçlendirilmiş aliminyum piston başlarına niresist yani nikel demir karışımı segmantlar kullanmışlar. Motorun toleransları okadar sınırlıki hararete çok hassasmış. Herşey limitler içinde. 

Aracınız hayırlı olsun çok güzel bunlar🧿

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

Al bi dct nc. Forzadan az yakarsın. Herşey yakıt değil diyeceksin belki de günde 100 km binince yakıt da önemli olmaya başlıyor. 

evet alet acaip az yakıyor, o ağırlık ve hacimle, gezi motoru bu sakin sakin gezme aleti, alacağım inşallah,  renkte kararsızım, beyaz mı alsak yoksa şu yeni yeşil renk askeri modmu olsa acaba :D

green.pngwhite.png

yoksa üç kuruş fazla olsun kırmızımı olsun :)

red.png

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Yeşil çok güzel. Bu arada bu kasa ufak ve yere yakın. Sıfır almak gibi bir hata yapmazsın umarım 800 küsür bin tl..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...