Ali Cihangiroğlu 21 saat önce Paylaş 21 saat önce İlkay Başaran yazdı: scooter ne ya tabureye oturur gibi motora mı binilir? Ata biner gibi bineceksin motora. hele 27 gelsin bakıcam, yeni kasa forza açmazsa Nc alıcam, hatta dün fena yakalandım az kaldı gidiyordu forza Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 20 saat önce Paylaş 20 saat önce İlkay Başaran yazdı: Deri kıyafetler? Indiana Jones? Kırbaç için yani 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Cihat Küçükay yazdı: Indiana Jones? Kırbaç için yani Konu benim arabaysa Yagli triger var 😂 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: hele 27 gelsin bakıcam, yeni kasa forza açmazsa Nc alıcam, hatta dün fena yakalandım az kaldı gidiyordu forza Al bi dct nc. Forzadan az yakarsın. Herşey yakıt değil diyeceksin belki de günde 100 km binince yakıt da önemli olmaya başlıyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: 1.2 püretech 80 kiloluk bir motor ve her silindir için kuvvet kolunda zirve noktası 5.6 ton basıyor. Metalurjisi çok değişik. Benim 1.4 litre atmosferik ep3c motorum forget biyel kollu grafit aliminyum piston başlarına rağmen silindir başına 3.3 ton zirve yapabiliyor. Metalurji ilginç bir şey. Sinter dövme çelik biyel kolları ve çelik parçalar taşıyan güçlendirilmiş aliminyum piston başlarına niresist yani nikel demir karışımı segmantlar kullanmışlar. Motorun toleransları okadar sınırlıki hararete çok hassasmış. Herşey limitler içinde. Aracınız hayırlı olsun çok güzel bunlar🧿 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Al bi dct nc. Forzadan az yakarsın. Herşey yakıt değil diyeceksin belki de günde 100 km binince yakıt da önemli olmaya başlıyor. evet alet acaip az yakıyor, o ağırlık ve hacimle, gezi motoru bu sakin sakin gezme aleti, alacağım inşallah, renkte kararsızım, beyaz mı alsak yoksa şu yeni yeşil renk askeri modmu olsa acaba yoksa üç kuruş fazla olsun kırmızımı olsun 2 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Yeşil çok güzel. Bu arada bu kasa ufak ve yere yakın. Sıfır almak gibi bir hata yapmazsın umarım 800 küsür bin tl.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts