Sinan Akgöl 7 Temmuz Yazar Paylaş 7 Temmuz Ayhan Asil yazdı: Sinan bey, benim güzel kardeşim. Hayırlı uğurlu olsun. Mutluluğa sürün İnşallah. Sağol abi amin, tabi bir Togg değil 😁 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Zaten forza yok mu? Forza 750 mi? Ya bırak scooteri abi allah aşkına. Motora bineceksen ata biner gibi bineceksin. Avrupada motordan bile saymazlar scooterleri. Taburede oturur gibi motora mı binilir, bir daha mı gelecez yazmış birde Forza 750 tabiki, nc den daha rahat alet yahu, ama belli olmaz NC ye döneceğim sanırım az arazilik işim olsa transalp alırdım ama... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz Ali Cihangiroğlu yazdı: Forza 750 tabiki, nc den daha rahat alet yahu, ama belli olmaz NC ye döneceğim sanırım az arazilik işim olsa transalp alırdım ama... Rahatlık arayan adamın motosiklette ne işi var yahu Hilti gibi titreyecek bacak aranda. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Rahatlık arayan adamın motosiklette ne işi var yahu Hilti gibi titreyecek bacak aranda. evet bak buna katılırım 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Allah kismet ederse, kayış yağlansin diye Kadıköy evden Pendik Yalova arabali feribot ile sonrasi gemlik vs takip eski yol ile Balikesir Erdek rotasi çıktı Sinan Darbaz olarak ai ye sordum grafikler vs verdide uğraşamadim koymaya telefondan 220km toplam yakiti 11lt olarak verdi klima vs maks 14dedi litre bazinda bakalim dedigi gibimi olacak. Gidince guncelleyecegim insallah. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 saat önce Paylaş 20 saat önce (düzenlendi) Vaay sen arabayla uzun yola çıkıcan. Ucak bileti almayı unutunda arabaylamı gitmeye karar verdin 19 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Ali Darbaz yazdı: Vaay sen arabayla uzun yola çıkıcan. Ucak bileti almayı unutunda arabaylamı gitmeye karar verdin Benim hatun ucaga binemiyor. Her yere gidiyoruz arabayla... çok iyi dimi. Değil. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Benim hatun ucaga binemiyor. Her yere gidiyoruz arabayla... çok iyi dimi. Değil. Özür dilerim Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Ali Darbaz yazdı: Özür dilerim Yav özurluk ne var 😂 Copilot arabada kullanmiyor. Ya Allah dicez gidicez artik Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Yav özurluk ne var 😂 Copilot arabada kullanmiyor. Ya Allah dicez gidicez artik Eşi sağlık sorunları yaşayan bir arkadaşım aklıma geldi, empati yapıp içim burkuldu kendimden rahatsız oldum. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Ali Darbaz yazdı: Eşi sağlık sorunları yaşayan bir arkadaşım aklıma geldi, empati yapıp içim burkuldu kendimden rahatsız oldum. Bizimkide oyle bisi 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce 220kmlik Otoban olmadan ortalama 90 95 rota tamamlandi. Ai hesabina gore 5.0lt yakarsin dedi. 4.3lt ile geldik. 100kmsi klima acik 120km sunroof acik sabah serinliginde. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: 220kmlik Otoban olmadan ortalama 90 95 rota tamamlandi. Ai hesabina gore 5.0lt yakarsin dedi. 4.3lt ile geldik. 100kmsi klima acik 120km sunroof acik sabah serinliginde. Olmaz 4.3 olmaması lazım. Sen önce yola çıkmadan evvel ağzına kadar doldurmuşsundur tepeleme. Yolculuktan sonra benzin alırken de pompa tabancası attığı yerde bıraktımışsındır. Bize doğru bilgi vermiyon çok ayıp benden daha az yakamazsın inanmıyorum 😂 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 42 dakika önce Yazar Paylaş 42 dakika önce (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Olmaz 4.3 olmaması lazım. Sen önce yola çıkmadan evvel ağzına kadar doldurmuşsundur tepeleme. Yolculuktan sonra benzin alırken de pompa tabancası attığı yerde bıraktımışsındır. Bize doğru bilgi vermiyon çok ayıp benden daha az yakamazsın inanmıyorum 😂 280km yakitla ciktim evden Kadikoy Pendik ido oradan Yalovadan Erdek. Bursa Nilufer Mehmet Hüzmen shellden fulledim 2570tl 73.95tlden aldim. Erdek geldim ortalama 4.3 Gel donuste sen kullan valla gorursun gozunle 😁 Siz moklayin puretechi hala. Kiyisi yig icindi cilisiyi sitilintis biyli. eat8 forever. 100km 1900rpm d7. Gel dönunce bagla obdye cek loglari 😁 40 dakika önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 36 dakika önce Paylaş 36 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: 280km yakitla ciktim evden Bursa Nilufer Mehmet Hüzmen shellden fulledim 2570tl 73.95tlden aldim. Erdek geldim ortalama 4.3 Gel donuste sen kullan valla gorursun gozunle 😁 Siz moklayin puretechi hala. Kiyisi yig icindi cilisiyi sitilintis biyli. eat8 forever. 100km 1900rpm d7. 1.2 PureTech motor da olsa, yağlı kayış da olsa benim için fark etmez; doğru bakımla o araba bende 500.000 km'yi rahat geçer. Biz otomobilden gerçekten anlayan, dilinden tutkuyla bağ kuran insanlarız. Araba bakımı bizim için bir yük değil, büyük bir keyif. Otomobili sadece A noktasından B noktasına gitmek için kullanan, yağına suyuna bakmaya erinen, motorun sesini dinlemekten anlamayan tipler elbette yolda kalır 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 32 dakika önce Yazar Paylaş 32 dakika önce Ali Darbaz yazdı: 1.2 PureTech motor da olsa, yağlı kayış da olsa benim için fark etmez; doğru bakımla o araba bende 500.000 km'yi rahat geçer. Biz otomobilden gerçekten anlayan, dilinden tutkuyla bağ kuran insanlarız. Araba bakımı bizim için bir yük değil, büyük bir keyif. Otomobili sadece A noktasından B noktasına gitmek için kullanan, yağına suyuna bakmaya erinen, motorun sesini dinlemekten anlamayan tipler elbette yolda kalır 500 gormez bu basinc ve yuksek stressle calisiyorsa maks 250 300klarda sandik gerektirir. Marti scooterlarin pilleri degistirenler varya onun gibi yeni tak devam. F30 lar gibi ust kapak tutmuyor sandiktan devam. Gerci oda psa 😬 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 dakika önce Paylaş 28 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: 500 gormez bu basinc ve yuksek stressle calisiyorsa maks 250 300klarda sandik gerektirir. Marti scooterlarin pilleri degistirenler varya onun gibi yeni tak devam. F30 lar gibi ust kapak tutmuyor sandiktan devam. Gerci oda psa 😬 Atmosferik motor sevgimiz tam olarak buradan geliyor. Yüksek devir çevirmenin verdiği o sürüş hazzı ve tutku bambaşka. İnsanlar devir çevirmeyi sadece ses sanıyor ama işin aslı öyle değil: Yüksek devir, daha hızlı çalışan su pompası, daha yüksek debili yağ pompası ve çok daha verimli bir güç bandı demek. Düşük devirde yüksek torka yüklenmek şanzıman ve yürüyen aksam üzerinde gereksiz bir stres yaratır. Malzeme kalitesi ne kadar gelişirse gelişsin, atmosferik motorların o yalın ve uzun ömürlü yapısı bence hâlâ rakipsiz. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 20 dakika önce Yazar Paylaş 20 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Atmosferik motor sevgimiz tam olarak buradan geliyor. Yüksek devir çevirmenin verdiği o sürüş hazzı ve tutku bambaşka. İnsanlar devir çevirmeyi sadece ses sanıyor ama işin aslı öyle değil: Yüksek devir, daha hızlı çalışan su pompası, daha yüksek debili yağ pompası ve çok daha verimli bir güç bandı demek. Düşük devirde yüksek torka yüklenmek şanzıman ve yürüyen aksam üzerinde gereksiz bir stres yaratır. Malzeme kalitesi ne kadar gelişirse gelişsin, atmosferik motorların o yalın ve uzun ömürlü yapısı bence hâlâ rakipsiz. Bunun en güzel ornegi Fordun gt40 lemans filmidir. Stressiz dusuk rpm v8 ile yuksek devir ferrarinin yag pompasinin bitmesi patlamasi Yorum bağlantısı
Recommended Posts