Alpay Sumer 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ben konuyu nasıl kacırmışım yahu Coluk combalak dönemine denk geldi demek.. Hayirli ugurlu olsun. Cok yağuşuklu araba vesselam Ailede var yazları aktif kullanıyoruz gidisi durusu seviyorum valla 👍 Gülerek bol keyifle kahkahayla kullanın 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Alpay Sumer yazdı: Ben konuyu nasıl kacırmışım yahu Coluk combalak dönemine denk geldi demek.. Hayirli ugurlu olsun. Cok yağuşuklu araba vesselam Ailede var yazları aktif kullanıyoruz gidisi durusu seviyorum valla 👍 Gülerek bol keyifle kahkahayla kullanın Daldin nokta hatasiz flulara tabii 😂Sagolasin kardesim, suvcuk 😂 Allah daha iyilerini cumlemize nasip etsin insallah. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: 220kmlik Otoban olmadan ortalama 90 95 rota tamamlandi. Ai hesabina gore 5.0lt yakarsin dedi. 4.3lt ile geldik. 100kmsi klima acik 120km sunroof acik sabah serinliginde. Ali Darbaz yazdı: Olmaz 4.3 olmaması lazım. Sen önce yola çıkmadan evvel ağzına kadar doldurmuşsundur tepeleme. Yolculuktan sonra benzin alırken de pompa tabancası attığı yerde bıraktımışsındır. Bize doğru bilgi vermiyon çok ayıp benden daha az yakamazsın inanmıyorum 😂 Yakmıştır ben inanıyorum Çorum Afyon 110 km seyir hızım klima hiç kapanmadı elmadag çalışmalarında da kaldım yanlış hatırlamıyorsam ya 4.6 ya 4.8 ile geldim bende Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Metin Akbal yazdı: Yakmıştır ben inanıyorum Çorum Afyon 110 km seyir hızım klima hiç kapanmadı elmadag çalışmalarında da kaldım yanlış hatırlamıyorsam ya 4.6 ya 4.8 ile geldim bende Inanmayan gelsin donuste kullansin bende arka koltugun keyfini cikarim canima minnet 😂 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 58 dakika önce Paylaş 58 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Daldin nokta hatasiz flulara tabii 😂Sagolasin kardesim, suvcuk 😂 Allah daha iyilerini cumlemize nasip etsin insallah. yok yahu, sen aldigin dönemlerde bizim hanemize +1 olmustu sanirim o kosturmacaya gitti.. yoksa ben kacirmazdim bilirsin 😍 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 40 dakika önce Yazar Paylaş 40 dakika önce Alpay Sumer yazdı: yok yahu, sen aldigin dönemlerde bizim hanemize +1 olmustu sanirim o kosturmacaya gitti.. yoksa ben kacirmazdim bilirsin 😍 Allah saglikli sihatli uzun omurler nasip etsin bahti kaderi guzel olsun insallah hosgelmis❤️ 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 31 dakika önce Paylaş 31 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Allah saglikli sihatli uzun omurler nasip etsin bahti kaderi guzel olsun insallah hosgelmis❤️ Amin , tüm evlatları ♥️ 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts