Sinan Akgöl 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Ali Darbaz yazdı: Sabahları kahvaltı mı yapıyorsun sen ben direkt kalktım işe gidiyorum Doktor tavsiyesi uzerine yapmak zorundayim, yoksa kan şekeri düşüp elektrikler gidip geliyor. Tansiyon dusup agzi yuzu dagitiyorum duserek. Mesela suan Marmaray Ayrilikcesmesi istasyonu 🙂 15dk sonra Avrupa yakasindayim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Doktor tavsiyesi uzerine yapmak zorundayim, yoksa kan şekeri düşüp elektrikler gidip geliyor. Tansiyon dusup agzi yuzu dagitiyorum duserek. Mesela suan Marmaray Ayrilikcesmesi istasyonu 🙂 15dk sonra Avrupa yakasindayim. Biz sabahları Karıkoca çıkıyoruz yola önce hanım Ataşehir‘i bekliyom kendim libadiye‘ye gidiyorum . Oradan da doğruca tuzla Gebze Pendik bölgesine 1 Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Hatchbackler bagimsiz. Turkiye uretimi sedanlar torsiyon.Ulkemizdeki Japon uretimi olan 1.4i 1.6vti hatchbackler ve 1.4i sedanlar bagimsiz. Makyajli ve sedan olanlar Honda Turkiyede uretilen 1.6ies olanlad torsiyon. Eski sahip oldugum 2001 Civic Sedan Tr uretimi ve arka suspansiyonu torsiyon bagimsiz degildir. Örnek resim atabilir misin? Çok merak ettim açıkçası , Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Yunus Gökhan Ay yazdı: Örnek resim atabilir misin? Çok merak ettim açıkçası , Tabi ki, temin ettigim an sizinle paylasacagim. Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Tabi ki, temin ettigim an sizinle paylasacagim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts