Sinan Akgöl 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Yakında İstanbul Anadolu yakasindan İzmir İzmir Bodrum bir gün Izmir molali yolculuk gözüktü. Dönüşte bir de Bandirma Erdek'e uğrayacağım. Iki rota belirledim hangisi mantikli arada kaldim zamanla vs ilgili bir sorunum yok 100 110u geçmem uzun yolda. 1. Rota Osmangazi köprüden ile Izmire kadar full otobandan oradan Aydin otoyolu Bodrum 2. Rota Pendik Yalova feribot. Yalova sonrasi Izmir yolu ucretsiz yol. Sonrasi gene Aydin otoyolu Bodrum. Bakicaz fikirleriniz değerli siz olsaniz hangisini tercih ederdiniz. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Yakında İstanbul Anadolu yakasindan İzmir İzmir Bodrum bir gün Izmir molali yolculuk gözüktü. Dönüşte bir de Bandirma Erdek'e uğrayacağım. Iki rota belirledim hangisi mantikli arada kaldim zamanla vs ilgili bir sorunum yok 100 110u geçmem uzun yolda. 1. Rota Osmangazi köprüden ile Izmire kadar full otobandan oradan Aydin otoyolu Bodrum 2. Rota Pendik Yalova feribot. Yalova sonrasi Izmir yolu ucretsiz yol. Sonrasi gene Aydin otoyolu Bodrum. Bakicaz fikirleriniz değerli siz olsaniz hangisini tercih ederdiniz. Şirket arabasıyla o yolu çok kullandım otobanda uykum geliyor Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Şirket arabasıyla o yolu çok kullandım otobanda uykum geliyor Yani otobani kullanmiyim 😂 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Yani otobani kullanmiyim 😂 En azından bursadan sonra kullanma. Sabuncubeli tuneli tırmanıp kaçış rampalı yokuşu inerken heyecandan uykunda gelmez 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: En azından bursadan sonra kullanma. Sabuncubeli tuneli tırmanıp kaçış rampalı yokuşu inerken heyecandan uykunda gelmez Yalova bursa bati sonra eski izmir yolu banada öyle geliyor mantiklisi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Yalova bursa bati sonra eski izmir yolu banada öyle geliyor mantiklisi tünel açılmadan önce sabuncubeli yolunui10 1.0 lpg ile 3 ncü vitesde 80 km hızla tırmanmıştım. Çok eğlenceli idi. 90 newton tork ile çıkmıştım. Yeni nesil bilmez bu heyecanı 4 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: tünel açılmadan önce o yolu i10 1.0 lpg ile 3 ncü vitesde 80 km hızla tırmanmıştım. Çok eğlenceli idi Gercekten sana katiliyorum. Dizelle çok keyif aliyordum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts