Selim Bilgin 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Benim adım yazılı olduğunu şimdi gördüm. Katılmak istesem de mümkün değil maalesef. Listeyi güncelledim. 1- Ben (Emmi) +1 2- Çağlar +3 3- Servet 4- Mehmet Kazancıoğlu olan +1 5- Fatih (Başkan) 6- Umut (bizim umut) 7- Haşmet abi 8- Önder abi 9-Emin 10-Yunus Gökhan 11-Mertcan 12-Murat Ersel 13-Andaç 14-Harun 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Harun Kocaçalışkan yazdı: Pazar olursa gelirim. Cumartesi olsa da gelebilirim. Ama cumartesi hanım iftardan sonra senle kahve içmeye gidelim dedi. Hanımı mı tercih edeyim sizi mi bilemiyorum. Bizi tabi ki, yazdım listeye. bizimle senede bir kez içeceksin, eşinle istediğin her gün iç Selim Bilgin yazdı: bana da uzak ama ben gelirim. Demiştin. bu sebeple listedeydin 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Emmi cumartesi olacak ise bana +1 eklermisin 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Demiştin. bu sebeple listedeydin Onu ben Cevlizlibağ esprisi için demiştim ya. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Emmi cumartesi olacak ise bana +1 eklermisin Cumartesi ekledim. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Başlığa tarih eklenmiş, cumartesi kesinleşti yani, hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Önder Özcan yazdı: Başlığa tarih eklenmiş, cumartesi kesinleşti yani, hayırlı olsun. pazar geleceksin diye biz c tesi yapıoz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Tüh, hemen görmüş başlığı. Yine ekemedik. Gelir artık, yapacak bir şey kalmadı. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Gelemez! Arabası bozulur kalır yolda Elantrayı mb mi sand.. aman yani rhx pöjo mu sandın bozulsun 😅 2 Yorum bağlantısı
Kürşat Gönüllü 29 dakika önce Paylaş 29 dakika önce Yarın (ya da Pazar) toplantıya katılıp iftar açacaklara şimdiden Afiyetler olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts