Çağlar Bayur 1 Mart Paylaş 1 Mart Servet Aydın yazdı: hankı operloMa monta etsem karar veremedim vermessiN verme vermeyedur sende buna uyacak opleye Yok, at BuNlarI 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 1 Mart Paylaş 1 Mart Önder abiyle ben Almanya'ya göre iftar açtık. 1 9 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mart Paylaş 1 Mart Harun Kocaçalışkan yazdı: Önder abiyle ben Almanya'ya göre iftar açtık. dikkat ettim de c ve b segmentine en önce geldi en sona D kalmış 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Mart Yazar Paylaş 1 Mart Servet Aydın yazdı: Bende bunları hankı operloMa monta etsem karar veremedim Ağır tahrik bu.. Çağlar Bayur yazdı: dikkat ettim de c ve b segmentine en önce geldi en sona D kalmış En önce elektrikliye geldi 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Mart Paylaş 1 Mart Yine klasik bozulmadı geçen sene olduğu gibi bu yılda ben gene sona kalanlardandım özellikle mi yapıyor bu mekan sahibi nedir bilemedim. Gerçi sonra gelip geçen yılı hatırlaması yaşadığı üzüntüyü dile getirmesi her şeyden önemli idi. ramazanda bu kadar aksilik olur hoş görmek lazım Geçde olsa iyi yedik 1 2 Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay 2 Mart Paylaş 2 Mart Uzun zaman sonra arkadaşları görmek güzeldi, Teşekkürler... 3 Yorum bağlantısı
Emin Önal 2 Mart Paylaş 2 Mart Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Yine klasik bozulmadı geçen sene olduğu gibi bu yılda ben gene sona kalanlardandım özellikle mi yapıyor bu mekan sahibi nedir bilemedim. Gerçi sonra gelip geçen yılı hatırlaması yaşadığı üzüntüyü dile getirmesi her şeyden önemli idi. ramazanda bu kadar aksilik olur hoş görmek lazım Geçde olsa iyi yedik Şef garson onu bize söyledi en baştan. Siz uzun oturuyorsunuz, çay sohbet devam ediyor, acele etmeyelim serviste, milleti önden çıkaralım dedi. Bende çorbayı ezanla ver gerisini halledersin dedim ama kastettiği bekleme süresi benimde umduğumdan biraz fazla oldu gibi. Çorbadan sonra sigara içince anlık hafif tansiyonum düştü hatırlamıyorum çok 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Mart Paylaş 2 Mart Emin Önal yazdı: Şef garson onu bize söyledi en baştan. Siz uzun oturuyorsunuz, çay sohbet devam ediyor, acele etmeyelim serviste, milleti önden çıkaralım dedi. Bende çorbayı ezanla ver gerisini halledersin dedim ama kastettiği bekleme süresi benimde umduğumdan biraz fazla oldu gibi. Çorbadan sonra sigara içince anlık hafif tansiyonum düştü hatırlamıyorum çok arkadaş bunu güzel demişsin sorun yokta eksik demişsin, masanın öbür başından başla diyeydin ya, en başta sen en sonda ben vardım 3 Yorum bağlantısı
Emin Önal 2 Mart Paylaş 2 Mart Kime sorsam haberi yok, ben ödemedim diyor. Kasada da yanlışlık yokmuş, anlamadım. Benim iftarımı kim ödediyse, Allah razı olsun ve kabul etsin. Kesesi bol olsun. 4 2 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 2 Mart Paylaş 2 Mart Çok güzel ve samimi bir ortam gerçekleşmiş yine. Şu ortamları ellimde olmayan durumlardan dolayı kaçırıyorum yaaa!! 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mart Paylaş 2 Mart Mehmet Kazancıoğlu yazdı: ben gene sona kalanlardandım özellikle mi yapıyo evet, ilk elektriklilere sonra hybritlere sonra az yakan fosil motorlulara geldi, sendeki kamyon sınıfına girdiği için sıralama doğru yani 1 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Mart Paylaş 2 Mart Katılanlara isteyip katılamayanlara teşekkürler. Ne güzeldi Çorbalar ezanla beraber geldi, sonrasında sırasıyla herkesin yemeği ara ara geldi, harun ve benim yemek ennn son geldi ve geldiğinde ezandan TAM 55 DAKİKA geçmişti. Sağlık olsun, kolaya ekmek banınca baya güzel oluyormuş bunu öğrendik. 11 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Mart Paylaş 2 Mart (düzenlendi) Serhat Işık yazdı: Çok güzel ve samimi bir ortam gerçekleşmiş yine. Şu ortamları ellimde olmayan durumlardan dolayı kaçırıyorum yaaa!! dert etme daha güzellerine katılırsın inşallah gelseydin sana araba satacaktım gelmedin 2 Mart tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mart Paylaş 2 Mart Önder Özcan yazdı: Katılanlara isteyip katılamayanlara teşekkürler. Ne güzeldi Çorbalar ezanla beraber geldi, sonrasında sırasıyla herkesinki ara ara geldi, harun ve benim yemek ennn son geldi ve geldiğinde ezandan TAM 55 DAKİKA geçmişti. Sağlık olsun, kolaya ekmek banınca baya güzel oluyormuş bunu öğrendik. tabak toplama ayağına 1 adet içli köfteyi ben almadım yoooo 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Mart Paylaş 2 Mart Çağlar Bayur yazdı: tabak toplama ayağına 1 adet içli köfteyi ben almadım yoooo 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 2 Mart Paylaş 2 Mart Servet Aydın yazdı: Bende bunları hankı operloMa monta etsem karar veremedim Bunları bağlayınca partyyy, bize EV sahipliği yapar mısın abi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Mart Paylaş 2 Mart Oğuzhan Çakır yazdı: Bunları bağlayınca partyyy, bize EV sahipliği yapar mısın abi Sen bi kaç arladaşını getir evi yıkarım 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Mart Paylaş 2 Mart Servet Aydın yazdı: Sen bi kaç arladaşını getir evi yıkarım Ben de bulaşıkları yıkarım. Geleyim. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mart Yazar Paylaş 2 Mart Ben hesap öderken sordum. Ödenmeyen var mı ödeyim dedim. Yok abi fazla bile ödendi dediler. Kim fazla ödedi dedim, gösterdiler. Adı bende saklı. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Mart Paylaş 2 Mart Servet Aydın yazdı: Sen bi kaç arladaşını getir evi yıkarım Yıkarım derken balyoz mu kulancan, şu sabun mu Yorum bağlantısı
Umut Kazanç 2 Mart Paylaş 2 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Ben hesap öderken sordum. Ödenmeyen var mı ödeyim dedim. Yok abi fazla bile ödendi dediler. Kim fazla ödedi dedim, gösterdiler. Adı bende saklı. Abi benim hesabıda bi Kardeşimiz Ödemiş, kim bilmiyorum Allah razı olsun Kesesine bereket 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mart Paylaş 2 Mart İlkay Başaran yazdı: Ben de bulaşıkları yıkarım. Geleyim. tişört ıslak olacak ama 1 2 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Mart Paylaş 2 Mart Çağlar Bayur yazdı: tişört ıslak olacak ama Heyecanlandım şindi bak Yorum bağlantısı
Serhat Işık 3 Mart Paylaş 3 Mart Mehmet Kazancıoğlu yazdı: dert etme daha güzellerine katılırsın inşallah gelseydin sana araba satacaktım gelmedin inşallah diyelim. elimde iki araç var. üçüncüsüne güç yetmez Yorum bağlantısı
Recommended Posts