Mehmet Ozyurek 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Haşmet Güngör yazdı: @Mehmet Göktürk Hocam yok galiba. O olmayınca sigaranın dibine vururuz. Hocanın işi çıktı. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Gebze Center'a benzemiyor bura.. neredesin Valla ordaydım:) Beykoz’dayım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Kaçta mekanda olunur kaç gibi gelelim Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Düz kontak nasıl yapılır? Google değilmiş burası 1 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Muhabbetiniz daim olsun, Bu yıl da katılamadım 1 Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 57 dakika önce Paylaş 57 dakika önce Gelen herkesin ayagina saglik. Sizleri cok ozlemisim onu anladim bu aksam. En kisa surede tekrar goruselim 🙂 3 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 44 dakika önce Paylaş 44 dakika önce Gelenlere teşekkürler, biraz geç katıldık ama Doğum günün kutlu olsun Servet abi 1 Yorum bağlantısı
Umut Kazanç 14 dakika önce Paylaş 14 dakika önce Her şey için çok teşekkürler sağolun varolun DOSTLAR MECLİSİ 1 Yorum bağlantısı
Hakan Berk 9 dakika önce Paylaş 9 dakika önce Herkese afiyetler olsun, keşke dahil olabilseydim Yorum bağlantısı
Recommended Posts