Mehmet Ozyurek 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Haşmet Güngör yazdı: @Mehmet Göktürk Hocam yok galiba. O olmayınca sigaranın dibine vururuz. Hocanın işi çıktı. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Gebze Center'a benzemiyor bura.. neredesin Valla ordaydım:) Beykoz’dayım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Kaçta mekanda olunur kaç gibi gelelim Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Düz kontak nasıl yapılır? Google değilmiş burası 3 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Muhabbetiniz daim olsun, Bu yıl da katılamadım 2 Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Gelen herkesin ayagina saglik. Sizleri cok ozlemisim onu anladim bu aksam. En kisa surede tekrar goruselim 🙂 4 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Gelenlere teşekkürler, biraz geç katıldık ama Doğum günün kutlu olsun Servet abi 4 Yorum bağlantısı
Umut Kazanç 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Her şey için çok teşekkürler sağolun varolun DOSTLAR MECLİSİ 2 Yorum bağlantısı
Hakan Berk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Herkese afiyetler olsun, keşke dahil olabilseydim 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ama kabul edelim iyi yedik İlkay Başaran yazdı: Çakmaklara dikkat Sana ne! Sen mi verdin parasını? Sağa sola karınca çiz sen Ali Cihangiroğlu yazdı: Oturmuşlar manzara karşısına Bakmaya doyamayanlarda bugün Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 dakika önce Paylaş 26 dakika önce Oğuzhan Çakır yazdı: Düz kontak nasıl yapılır? Google değilmiş burası canm kardeşim seni çok sevdiğimi biliyorsun değil mi Umut Kazanç yazdı: Her şey için çok teşekkürler sağolun varolun DOSTLAR MECLİSİ kekikleriM gelmezse görürdün sen Servet Aydın yazdı: Ama kabul edelim iyi yedik Önder neyi bekliyordu biz çay içerken anlamadıM Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 dakika önce Paylaş 4 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: canm kardeşim seni çok sevdiğimi biliyorsun değil mi kekikleriM gelmezse görürdün sen Önder neyi bekliyordu biz çay içerken anlamadıM Esra'yı niye size paket etmedim unuttum ya la! yemek sırası zenginden fakirlere doğru gidiyor mirim. bknz asansör filmi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts