Çağlar Bayur Pazar 16:42 Paylaş Pazar 16:42 Servet Aydın yazdı: hankı operloMa monta etsem karar veremedim vermessiN verme vermeyedur sende buna uyacak opleye Yok, at BuNlarI 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan Pazar 17:28 Paylaş Pazar 17:28 Önder abiyle ben Almanya'ya göre iftar açtık. 1 9 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 17:47 Paylaş Pazar 17:47 Harun Kocaçalışkan yazdı: Önder abiyle ben Almanya'ya göre iftar açtık. dikkat ettim de c ve b segmentine en önce geldi en sona D kalmış 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 18:13 Yazar Paylaş Pazar 18:13 Servet Aydın yazdı: Bende bunları hankı operloMa monta etsem karar veremedim Ağır tahrik bu.. Çağlar Bayur yazdı: dikkat ettim de c ve b segmentine en önce geldi en sona D kalmış En önce elektrikliye geldi 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Pazar 22:15 Paylaş Pazar 22:15 Yine klasik bozulmadı geçen sene olduğu gibi bu yılda ben gene sona kalanlardandım özellikle mi yapıyor bu mekan sahibi nedir bilemedim. Gerçi sonra gelip geçen yılı hatırlaması yaşadığı üzüntüyü dile getirmesi her şeyden önemli idi. ramazanda bu kadar aksilik olur hoş görmek lazım Geçde olsa iyi yedik 1 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Pazartesi 05:15 Paylaş Pazartesi 05:15 ne ettiniz gençlik iyi geçmiş yemek belli Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay Pazartesi 06:20 Paylaş Pazartesi 06:20 Uzun zaman sonra arkadaşları görmek güzeldi, Teşekkürler... 3 Yorum bağlantısı
Emin Önal Pazartesi 06:49 Paylaş Pazartesi 06:49 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Yine klasik bozulmadı geçen sene olduğu gibi bu yılda ben gene sona kalanlardandım özellikle mi yapıyor bu mekan sahibi nedir bilemedim. Gerçi sonra gelip geçen yılı hatırlaması yaşadığı üzüntüyü dile getirmesi her şeyden önemli idi. ramazanda bu kadar aksilik olur hoş görmek lazım Geçde olsa iyi yedik Şef garson onu bize söyledi en baştan. Siz uzun oturuyorsunuz, çay sohbet devam ediyor, acele etmeyelim serviste, milleti önden çıkaralım dedi. Bende çorbayı ezanla ver gerisini halledersin dedim ama kastettiği bekleme süresi benimde umduğumdan biraz fazla oldu gibi. Çorbadan sonra sigara içince anlık hafif tansiyonum düştü hatırlamıyorum çok 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Pazartesi 07:05 Paylaş Pazartesi 07:05 Emin Önal yazdı: Şef garson onu bize söyledi en baştan. Siz uzun oturuyorsunuz, çay sohbet devam ediyor, acele etmeyelim serviste, milleti önden çıkaralım dedi. Bende çorbayı ezanla ver gerisini halledersin dedim ama kastettiği bekleme süresi benimde umduğumdan biraz fazla oldu gibi. Çorbadan sonra sigara içince anlık hafif tansiyonum düştü hatırlamıyorum çok arkadaş bunu güzel demişsin sorun yokta eksik demişsin, masanın öbür başından başla diyeydin ya, en başta sen en sonda ben vardım 3 Yorum bağlantısı
Emin Önal Pazartesi 07:38 Paylaş Pazartesi 07:38 Kime sorsam haberi yok, ben ödemedim diyor. Kasada da yanlışlık yokmuş, anlamadım. Benim iftarımı kim ödediyse, Allah razı olsun ve kabul etsin. Kesesi bol olsun. 4 2 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık Pazartesi 08:19 Paylaş Pazartesi 08:19 Çok güzel ve samimi bir ortam gerçekleşmiş yine. Şu ortamları ellimde olmayan durumlardan dolayı kaçırıyorum yaaa!! 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 09:31 Paylaş Pazartesi 09:31 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: ben gene sona kalanlardandım özellikle mi yapıyo evet, ilk elektriklilere sonra hybritlere sonra az yakan fosil motorlulara geldi, sendeki kamyon sınıfına girdiği için sıralama doğru yani 1 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Pazartesi 09:39 Paylaş Pazartesi 09:39 Katılanlara isteyip katılamayanlara teşekkürler. Ne güzeldi Çorbalar ezanla beraber geldi, sonrasında sırasıyla herkesin yemeği ara ara geldi, harun ve benim yemek ennn son geldi ve geldiğinde ezandan TAM 55 DAKİKA geçmişti. Sağlık olsun, kolaya ekmek banınca baya güzel oluyormuş bunu öğrendik. 10 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Pazartesi 09:56 Paylaş Pazartesi 09:56 (düzenlendi) Serhat Işık yazdı: Çok güzel ve samimi bir ortam gerçekleşmiş yine. Şu ortamları ellimde olmayan durumlardan dolayı kaçırıyorum yaaa!! dert etme daha güzellerine katılırsın inşallah gelseydin sana araba satacaktım gelmedin Pazartesi 09:57 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 10:04 Paylaş Pazartesi 10:04 Önder Özcan yazdı: Katılanlara isteyip katılamayanlara teşekkürler. Ne güzeldi Çorbalar ezanla beraber geldi, sonrasında sırasıyla herkesinki ara ara geldi, harun ve benim yemek ennn son geldi ve geldiğinde ezandan TAM 55 DAKİKA geçmişti. Sağlık olsun, kolaya ekmek banınca baya güzel oluyormuş bunu öğrendik. tabak toplama ayağına 1 adet içli köfteyi ben almadım yoooo Yorum bağlantısı
Önder Özcan Pazartesi 10:14 Paylaş Pazartesi 10:14 Çağlar Bayur yazdı: tabak toplama ayağına 1 adet içli köfteyi ben almadım yoooo 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Pazartesi 13:22 Paylaş Pazartesi 13:22 Servet Aydın yazdı: Bende bunları hankı operloMa monta etsem karar veremedim Bunları bağlayınca partyyy, bize EV sahipliği yapar mısın abi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 16:58 Paylaş Pazartesi 16:58 Oğuzhan Çakır yazdı: Bunları bağlayınca partyyy, bize EV sahipliği yapar mısın abi Sen bi kaç arladaşını getir evi yıkarım 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 17:19 Paylaş Pazartesi 17:19 Servet Aydın yazdı: Sen bi kaç arladaşını getir evi yıkarım Ben de bulaşıkları yıkarım. Geleyim. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 17:25 Yazar Paylaş Pazartesi 17:25 Ben hesap öderken sordum. Ödenmeyen var mı ödeyim dedim. Yok abi fazla bile ödendi dediler. Kim fazla ödedi dedim, gösterdiler. Adı bende saklı. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Pazartesi 17:42 Paylaş Pazartesi 17:42 Servet Aydın yazdı: Sen bi kaç arladaşını getir evi yıkarım Yıkarım derken balyoz mu kulancan, şu sabun mu Yorum bağlantısı
Umut Kazanç Pazartesi 19:11 Paylaş Pazartesi 19:11 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben hesap öderken sordum. Ödenmeyen var mı ödeyim dedim. Yok abi fazla bile ödendi dediler. Kim fazla ödedi dedim, gösterdiler. Adı bende saklı. Abi benim hesabıda bi Kardeşimiz Ödemiş, kim bilmiyorum Allah razı olsun Kesesine bereket 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 20:47 Paylaş Pazartesi 20:47 İlkay Başaran yazdı: Ben de bulaşıkları yıkarım. Geleyim. tişört ıslak olacak ama 1 2 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 21:52 Paylaş Pazartesi 21:52 Çağlar Bayur yazdı: tişört ıslak olacak ama Heyecanlandım şindi bak Yorum bağlantısı
Serhat Işık Dün saat 04:13 Paylaş Dün saat 04:13 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: dert etme daha güzellerine katılırsın inşallah gelseydin sana araba satacaktım gelmedin inşallah diyelim. elimde iki araç var. üçüncüsüne güç yetmez Yorum bağlantısı
Recommended Posts